واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ مرداد ۱۳۹۳ (۱۳:۱۷ب.ظ)
معاون استاندار کرمانشاه: سرمايه هاي سرگردان به سمت بازار کسب و کار هدايت شوند معاون استاندار کرمانشاه گفت: جامعه ما به چتر حمايتي صندوق قرض الحسنه مهر امام رضا (ع) نياز دارد زيرا مشکلات بسياري از مردم با مقدار کمي وام قرض الحسنه حل مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، ميرزايي که در جلسه مشترک مديران ادارات فعال در زمينه کارآفريني و مديران صندوق مهر امام رضا(ع) سخن مي گفت با اشاره به توانمندي هاي حرفه اي و محلي استان در زمينه صنايع دستي اظهار داشت: بايد با توسعه و گسترش اين توانمندي ها زمينه صادرات کالا به سمت بازارهاي منطقه اي را فراهم کرد، که در اين مورد صندوق مهر امام رضا(ع) مي تواند ما را ياري کند.
وي با اشاره به کمبودهاي استان در زمينه مواد اوليه باکيفيت گفت: ما عليرغم اينکه توليدکننده پشم هستيم اما هيچ کارخانه فرآوري «پشم» در اين استان نداريم و به همين دليل محصول درجه يک ما به استان هاي ديگر صادر مي شود و در عوض مواد اوليه درجه 2 و 3 وارد مي کنيم. اگر صندوق کمک کند صنايع مرتبط با اين محصولات داير شوند، استان مي تواند مواد اوليه باکيفيت در اختيار صاحبان مشاغل قرار دهد.
ميرزايي در ادامه هدايت سرمايه هاي سرگردان به سمت بازار کسب و کار را راهکاري مناسب براي رونق استان دانست و افزود: افراد بسياري در جامعه هستند که سرمايه هاي آنها کفاف راه اندازي يک کسب و کار مستقل را به آن ها نمي دهد اگر اين سرمايه هاي خرد در اختيار کارخانه هاي فعال قرار گيرد آنها مي توانند رونق بيشتري به فعاليت هاي خود بدهند و اگر اين حلقه ها به هم وصل شوند مشکلات سرمايه در گردش بسياري از واحد ها حل مي شود.
به دنبال حلقه هاي مفقوده مي گرديم
در ادامه اين جلسه مدير تسهيلات صندوق مهر امام رضا (ع) به تشريح سياست هاي صندوق در زمينه پرداخت تسهيلات پرداخت و گفت: سياست تازه صندوق حمايت از محصولاتي است که امکان صادرات دارند و اين رويه به نفع استان هايي مانند کرمانشاه است که با کشور عراق هم مرز هستند.
محمد تائبي در ادامه اظهار داشت: صاحبان مشاغل بايد محصولي را توليد کنند که بازارمحور باشد و باعث ايجاد اشتغال در کشور شود.
وي با اشاره به اين موضوع که اعتبارات صندوق مهر امام رضا محدود است، در ادامه افزود: اين منابع ارزشمند بايد به صورت هدفمند پرداخت شود. اين تسهيلات را نمي توان به عنوان سرمايه در گردش به واحدهاي در حال فعاليت پرداخت کرد، اما اگر واحدي در پي توسعه فعاليت هايش باشد مي تواند از تسهيلات اين مجموعه استفاده کند.
در بخش ديگري از اين نشست مدير صندوق قرض الحسنه مهر رضا (ع) در کرمانشاه به تشريح عملکرد اين صندوق پرداخت و گفت: سال گذشته اين صندوق وام هاي قرض الحسنه متعددي را در بخش هاي مختلفي مانند اصناف، ازدواج و مشاغل خانگي به متقاضيان پرداخت کرده است.
عظيمي فشي ادامه داد: هدف ما در سال جديد حمايت از کسب و کارهاي خرد و کوچک است همچنين قصد داريم با حمايت از برخي صنايع دستي ارزشمند همچون صنايع فلزي، قاليبافي، گليم بافي و گيوه بافي دوباره آنها را در شهرستان ها احياء کنيم.
وي افزود: در بحث صنايع دستي ما به دنبال حلقه هاي مفقوده مي گرديم و در ساماندهي بخش هايي مانند بازار فروش اين محصولات هم ورود مي کنيم و اميدواريم با پرداخت تسهيلات خرد شاهد تغييراتي در بخش استان باشيم.
وي گفت: در اين زمينه تفاهم نامه هايي با فني و حرفه اي، ميراث فرهنگي و جهاد کشاورزي داشته ايم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]