واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ مرداد ۱۳۹۳ (۱۲:۱۷ب.ظ)
معاون سوادآموزي اداره کل آموزش و پرورش استان قم: مدرسه، خانواده و جامعه محور اصلي فعاليت هاي سوادآموزي هستند معاون سوادآموزي اداره کل آموزش و پرورش استان قم گفت: مدرسه، خانواده و جامعه محور اصلي فعاليت هاي سوادآموزي هستند که اين سه رکن اصلي و اساسي مي توانند حرکتي انقلابي را در ريشه کني کامل بي سوادي فراهم نمايد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد رضا قاسمي نيا در نشست همانديشي ائمه جمعه استان قم که با حضور آيت الله سعيدي، آيت الله حسيني بوشهري، رئيس و اعضاي شوراي سياست گذاري ائمه جمعه استان برگزار شد، با تشکر از عنايات و رهنمودهاي ائمه جمعه و شوراي سياست گذاري ائمه محترم جمعه قم گفت: با توجه به اسناد بالادستي مانند مصوبه 595 شوراي عالي انقلاب فرهنگي مبني بر شتاب بخشي به فعاليت هاي سوادآموزي و مفاد تفاهم نامه شوراي سياست گذاري ائمه جمعه کشور و وزير آموزش و پرورش تلاش ائمه جمعه بر اي تحقق اين هدف قابل تقدير بوده و توانسته است راهکارهاي ارزشمندي را نيز ارائه دهد.
وي افزود: از آنجايي که ائمه جمعه عضو رسمي شوراي پشتيباني و ستاد راهبردي سوادآموزي استانها و بخشها و مناطق مي باشند و يکي از مهمترين و بهترين ظرفيتها و فرصت ها براي بهره مندي در شتاب بخشي به برنامه ها و فعاليتهاي سوادآموزي وجود با برکت ائمه محترم جمعه و جايگاه رفيع نماز جمعه و اثر گذاري آن در جامعه و مردم مي باشدبايد از اين فرصت ها به خوبي بهره مند شد.
معاون سوادآموزي اداره کل آموزش و پرورش استان قم گفت: اولويت باسوادي تا پايان برنامه پنجم توسعه گروه سني 10 تا 49 سال خواهد بود و برنامه هاي اولويت دار سال جاري استان قم طرح باسواد کردن اولياي بي سواد دانش آموزان و کودکان و نوجوانان بي سواد گروه سني 10 تا 20 سال تعيين شده است.
قاسمي نيا گفت: طبق اعلام رسمي مرکز آمار ايران در آبان سال 1390 درصد باسوادي گروه سني 10 تا 49 سال استان قم حدود 94 درصد مي باشد که قبل از پيروزي انقلاب اسلامي حدود 54 درصد بوده است.
وي افزود: اين آمار نشان مي دهد که رشد نرخ باسوادي در اين گروه سني افزايش قابل چشمگيري داشته است و اين پيشرفت و موفقيت به برکت فعاليتها و تلاشهاي نهضت سوادآموزي و آموزش و پرورش و متوليان تعليم و تربيت و همکاري مردم و روحانيون و مبلغين بزرگوار به دست آمده است.
معاون سوادآموزي اداره کل آموزش و پرورش استان قم همچنين گفت: انتظار داريم ائمه جمعه و جماعت استان همچون گذشته در خطبه ها و جلسات و ديدارهاي در طول هفته و با بهره مندي از ظرفيت شوراي فرهنگ عمومي، شوراي آموزش و پرورش، شوراي اسلامي شهر و روستا تاکيد و رهنمودهاي لازم را داشته باشند.
قاسمي دعوت از بي سوادان براي يادگيري و حضور در کلاسهاي سوادآموزي و باسوادان را براي ياد دادن به ويژه به اعضاي بي سواد خانواده، در راستاي انسداد ورودي بي سوادي، تشويق والدين براي ثبت نام فرزندانشان که در سن مدرسه مي باشند و تشويق و ترغيب دستگاه هاي دولتي و غير دولتي و نهادهاي انقلابي به منظور ايجاد عزم عمومي و بسيج تمام منابع و امکانات را براي همکاري با برنامه ها و فعاليت هاي سوادآموزي از ائمه محترم جمعه خواستار شد.
وي افزود: به فرمايش حضرت امام راحل رحمت الله عليه از جمله حوائج اوليه براي هر ملتي در رديف بهداشت و مسکن، بلکه مهم تر از آنها آموزش براي همگان است که ما بايد به آن توجه کنيم.
وي سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامي را در بند اول سياست هاي کلي ايجاد تحول در نظام آموزش و پرورش کشور مورد تاکيد قرارداد و گفت بنا به فرمايش رهبري عزيز براي ريشه کن کردن بي سوادي هميشه بايد تلاش کرد و سوادآموزي را يک جريان مهم فرهنگي دانست.
معاون سوادآموزي استان عمده مشکلات بر سر راه سوادآموزي را عدم استقبال بي سوادان براي يادگيري، مهاجر پذير بودن استان اعم از مهاجرتهاي داخلي و اتباع خارجي و مانع شدن برخي مردان براي باسواد شدن همسرشان و عدم انسداد کامل ورودي بي سوادي دانست.
قاسمي نيا در ادامه گفت: مدرسه ،خانواده و جامعه محور اصلي فعاليتهاي سوادآموزي مي باشند که اين سه رکن اصلي و اساسي مي تواند ضمانت با همراهي هم ضمانت حرکتي انقلابي را در ريشه کني کامل بي سوادي فراهم نمايد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]