محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852423441
ادبيات احمدينژاد نگران كننده بود نه روحاني
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ادبيات احمدينژاد نگران كننده بود نه روحاني
آقاي روحاني صرفا جواب منتقدان را دادند. جواب منتقد را هم بايد داد. منتها جواب همان محتواي صحبتهاي ايشان بود؛ تاكيد بر درستي مواضع، تاكيد بر درستي حقوق مسلم مردم در مذاكرات. جوابهاي روشني بود كه داده شد
کد خبر: ۴۲۵۰۸۹
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۳ - 13 August 2014
قابل پيشبيني بود كه سخنان اخير رييسجمهوريواكنشهاي بسياري را به همراه داشته باشد. حسن روحاني كه هميشه از باز بودن فضاي انتقاد سخن ميراند اكنون به نظر ميرسد شدت فشارهاي تحميلي بر نمايندگان كشور در موضوع پرونده هستهاي او را به تغيير موضع واداشته و براي چندمين بار برخورد تندي با منتقدان داشته كه حتي شگفتي طيف اصلاحطلب حامي وي را نيز موجب شده است. هر چند تعداد افرادي كه بهكارگيري ادبيات خاصي در سخنان روحاني را بر نتابيدند بسيار زيادند اما هستند كساني كه چاره كار دولت روحاني در برخورد با منتقدان را همين سخنان تند ميدانند كه البته بهكارگيري بعضي از الفاظ را تاييد نميكنند.
مرتضي حاجي يكي از آن معدود افرادي است كه سخنان روحاني را از سر ناچاري و بنابر تبيين مواضع براي ملت ميداند. وي در گفتوگو با اعتماد ضمن تاكيد بر اينكه برخي الفاظ در سخنان روحاني را صحيح نميداند ولي معتقد است كه بايد جواب منتقدان را در هر زمان داد و اين نحوه دفاع از تيم مذاكرهكننده بسيار بجا و بهموقع صورت گرفت.
بدون شك صحبتهاي دو روز پيش آقاي روحاني را شنيدهايد. اين اظهارات ايشان انتقادها و دفاعهاي متعددي داشته است. ارزيابي شما از صحبتهاي آقاي روحاني چيست؟فكر ميكنيد صحبتهاي آقاي روحاني چقدر بجا بوده است؟
استنباطم اين است كه نكات محوري و كليدي در صحبتهاي رييسجمهور وجود داشت. با توجه به اينكه حاضران در آن جلسه ديپلماتهاي كشورمان در نقاط مختلف دنيا بودند و طبيعتا بايد بهعنوان سفراي ملت ايران شناخته شوند بنابراين بايد با تكيه بر پشتوانه مردمي، حمايت رهبري و دولت بتوانند مواضع خود را بهدرستي تبيين كنند. نكات اصلي اين سخنراني مربوط به سياست خارجي كشور و مذاكرات مربوط به هيات سياسي ايران با كشورهاي 1+5 و در موضع احقاق حقوق كشورمان در انرژي هستهاي است و بجا بود كه آقاي روحاني با شفافيت كامل اين موضوع را براي ديپلماتها و سفرا مطرح كرده و حمايت خود و دولت را از اين مذاكرات اعلام كند، بر درستي راهي را كه در آن گام برداشتهاند تاكيد كند تا شرايط مساعد باشد و مذاكرهكنندگان در محل ماموريت خود بتوانند با كمك اين پشتوانه، با جديت و قاطعيت مواضع ايران را تضمين كرده و از آن دفاع كنند.
بعد از سخنراني رياست جمهور بحثهاي زيادي در مورد الفاظي كه ايشان بهكار گرفتهاند، شده است. با توجه به شرايطي كه طي هشت سال گذشته بر كشور حاكم بود و در شرايطي كه حرف از انتقادپذيري از سوي روحاني شده چقدر اين رفتار را از ايشان بجا ميدانيد؟
يك عده ديپلمات با خلوص نيت و تمام توان در يك كارزار بسيار سخت ديپلماتيك براي دفاع از حقوق ملت به عرصه وارد شده و از اين حقوق دفاع ميكنند. به گونهيي كه ميشود گفت فشاري كه بر طرف مذاكرهكننده وارد شده است چيزي كمتر از نبرد در عرصههاي نظامي نيست. وقتي كه آنان با همه توان خود دارند اين حقوق را تبيين و از آن در صحنه سياسي دفاع ميكنند بجاست كه در داخل كشور نيز يك انرژي مثبتي به آنان داده شود و تلاش آنها را مضاعف كند تا بتوانند در موضع خود استحكام لازم را داشته باشند و بدون تزلزل، سستي و نگراني از اينكه چه اتفاقي براي آنان ايجاد خواهد شد،با اطمينان بر اينكه رهبري نظام بر كارشان نظارت دارد و كار را در مجموعه نظام پيش ببرند نه در مجموعه يك وزارتخانه. اما كساني در داخل هستند كه اين مواضع را تضعيف ميكنند اين در حالي است كه در دوران جنگ هم رزمندهها در صحنه پيكار با همه وجود و توان و بضاعت محدودي كه داشتند مبارزه ميكردند و طبعا انتظار نميرفت كسي در پشت جبهه ايشان را تضعيف كند. اينجا نيز كار و تاثير كار مذاكرهكنندگان كمتر از نظامي جنگندهيي نيست در نتيجه نبايد دغدغه و نگراني از پشت جبهه وجود داشته باشد كه ذهن آنان را از محتواي مذاكرات منحرف كرد. وقتي اينچنين اتفاقي ميافتد تيم مذاكرهكننده، هدايتكننده و تبيينكننده مسير موضوعات دچار رنجش خاطر ميشوند. روحاني با اينكه با قاطعيت از تيم مذاكرهكننده و از استحكام مواضع ملت ايران حمايت و حمايت رهبري و مردم را اعلام كرد بسيار كار خوب، بجا و ارزندهيي بود. اما طبيعتا انتظار ميرود با مختصات شخصيتي روحاني و با سوابق روشني كه در عرصه سخنوري دارد و كه در اين زمينه دارد ادبياتي در شأن و جايگاه خود بهكار بگيرند. به نظرم ايشان يك مقداري در اين مساله تندي به خرج داد و كلماتي را مورد استفاده قرار داد كه از آقاي روحاني انتظار نميرفت. كسان ديگري بودند كه سابقه چنين كاري را داشتند و اتفاقا افتخار هم ميكردند و بسيار بدتر از اين الفاظ را بهكار گرفتهاند. اما آقاي روحاني متفاوت با بقيه است. بنابراين ضمن تاكيد بر درستي مواضع وي ايشان بايد از الفاظ مناسبتري استفاده ميكرد.
به نكته خوبي اشاره كرديد، فكر ميكنيد كه مواضع آقاي روحاني و لحن و ادبياتشان چقدر شبيه به برخي افرادي است كه در گذشته مردم از ادبيات آنها رويگرداني كرده بودند؟
نزديك نيست. آقاي روحاني صرفا جواب منتقدان را دادند. جواب منتقد را هم بايد داد. منتها جواب همان محتواي صحبتهاي ايشان بود؛ تاكيد بر درستي مواضع، تاكيد بر درستي حقوق مسلم مردم در مذاكرات. جوابهاي روشني بود كه داده شد، خيلي از محتويات مذاكرات را طبيعتا نميشود علني كرد همانطور كه ايشان عنوان كردند. به نظرم جواب بايد داده شود. منتقدان ابهاماتي را ايجاد ميكنند كه دولت هم ابهام را بايد رفع كند. اگر منتقد معاند نيست و خصمانه موضع نگرفته ذهنش روشن ميشود و ديگراني كه ممكن است تحت تاثير آن شبههافكنيها قرار بگيرد تفهيم ميشود. جواب بايد داده شود اما با حفظ جايگاه و شخصيت منتقد فرض بر اين است كه از موضع دلسوزي و مصلحتانديشي براي كشور صحبت ميكنند.
خيليها تحليل ميكنند كه اين نوع برخورد روحاني به ضرر دولت تمام ميشود و هزينه بزرگي را براي پايگاه اجتماعي ايشان خواهد داشت، نظر شما چيست؟
خيلي نگران نيستم البته ترجيحم اين است كه در اينگونه ادبيات در آينده تجديدنظري شود خيلي هم معتقد نيستم به اين موضوع دامن زده شود پيدا بود كه آقاي روحاني از اتفاقاتي كه در كشور افتاده و جوسازيهايي كه عمدتا با استفاده از منابع عمومي عليه دولت انجام ميشود بسيار دلگير و دلشكسته شده است و خلاف توقع و انتظار او بوده. اما بايد عنان سخن را محكم در دست نگه ميداشت كه كلمهيي از زبان جاري نشود كه بهانهيي به دست آناني داده شود تا شبيهسازي صورت بگيرد. فكر ميكنم منتقدان از موضع دلسوزي حرف نميزنند و بيشتر قصد اذيت دولت را دارند، منتظر چنين فرصتي هستند؛ بهانهيي پيدا كنند و بزرگنمايي كنند. تصورم اين است كه در آينده به خواست خدا اصلاح خواهد شد .
آيا چنين برخوردي تنها راه مواجهه با منتقدان است؟
نه. اينگونه نيست. بايد مواضع را تبيين كرد. ملت خود خوشبختانه بسيار آگاه و هشيار است و تشخيص ميدهد كه چه كسي از موضع دلسوزي و استدلال و منطق صحيح سخن ميگويد و چه كسي خارج از اين موضع. لذا قضاوت را بايد به دست مردم سپرد منتها بايد كارهاي دولت را با شفافيت در اختيار مردم قرار داد تا فرصت را براي كساني كه ميخواهند القاي مشكل كنند فراهم نكند.
فكر ميكنيد توده مردم چه واكنشي نسبت به اينگونه برخوردها خواهند داشت؟
كساني كه ديدم از اينكه روحاني خيلي قاطع و روشن از مواضع دولت و مذاكرات حمايت كردند و با شجاعت از توانايي نمايندگان كشور در مواجهه با مسائل دنيا و تعامل سخن گفت روحيه جديدي ملت پيدا كردند و آنچه من استنباط كردم خيلي از اين موضوع خرسندند اما اينكه برخي كلمات استفاده شده معتقدم خيليها نپسنديدند.
بسياري معتقد هستند كه آنهايي كه در سالهاي گذشته در مقابل ادبيات چندين برابر تندتر آقاي احمدينژاد سكوت كردهاند حالا نبايد در مقابل آقاي روحاني نيز چنين واكنش منفي نشان دهند چرا كه در گذشته سكوت كرده بودند، شما چه فكر ميكنيد؟
من اينگونه تحليل ميكنم كه اين افراد بهكارگيري اين ادبيات را از آقاي روحاني توقع نداشتند اما از نفر قبلي اينگونه سخن گفتن را بعيد نميدانستند اگر ميبينيم كه امروز برخي كه در برابر بسياري از سخنان ركيك رييس دولت قبلي سكوت ميكردند و اكنون در قبال حسن روحاني موضع گرفتهاند به اين دليل است كه اين ادبيات روحاني برايشان قابل تصور نبود. اما هر چه باشد ادبيات روحاني به مانند احمدينژاد نگران كننده نيست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
مشاور امور روحانیت دولت اصلاحات: تفکیک جنسیتی یک تحجر نگرانکننده است/تفکیک جنسیتی با مشی امام تقابل دارد
مشاور امور روحانیت دولت اصلاحات تفکیک جنسیتی یک تحجر نگرانکننده است تفکیک جنسیتی با مشی امام تقابل دارد مشاور امور روحانیت رئیس دولت اصلاحات با بیان اینکه تفکیک جنسیتی با مشی امام تقابل دارد تاکید کرد مسئله تفکیک جنسیتی یک تحجر نگرانکننده است که شایسته و زیبنده جمهوری اسلامیروزنامه های هوادار دولت نیز با انتقاد از ادبیات روحانی در برخورد با مخالفان از او خواسته اند از ادبیات احمدین
روزنامه های هوادار دولت نیز با انتقاد از ادبیات روحانی در برخورد با مخالفان از او خواسته اند از ادبیات احمدینژاد دوری گزیند به این مطلب امتیاز دهید ۲۱ ۰۵ ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۸گلایه نمایندگان از اظهارات روز گذشته روحانی/ عثمانی: چنین ادبیاتی را از رئیس جمهور قبلی شاهد بودیم
گلایه نمایندگان از اظهارات روز گذشته روحانی عثمانی چنین ادبیاتی را از رئیس جمهور قبلی شاهد بودیم در پی تذکر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق آغازین جلسه علنی امروز سهشنبه جمعی از نمایندگان منتقد دولت در خلال رسیدگی مجلس به طرح امکان سنجی انتقال پایتخت سیاسی و اداری کشور انماینده مجلس:ضعف امکانات بهداشتی در مرودشت فارس نگران کننده است
نماینده مجلس ضعف امکانات بهداشتی در مرودشت فارس نگران کننده است شیراز - ایرنا- نماینده مردم شهرستانهای مرودشت ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی گفت در مرودشت به عنوان پرجمعیت ترین شهرستان فارس ضعف امکانات و زیرساختهای درمانی و بهداشتی مشهود و نگران کننده است به گزارش ااعتراض شدید نایب رئیس مجلس به ادبیات روحانی
اعتراض شدید نایب رئیس مجلس به ادبیات روحانی با ادبیاتی که شایسته مسئولان نظام نیست و واژه های تکفیر که انتظار نمیرود در ادبیات سیاسی یک نظام اسلامی و دولت اخلاق مشاهده شود منتقدان را از سخن باز نداریم به این مطلب امتیاز دهید به گزارش جام نیوز به نقل از مهر در آغاز جلسهنماینده مجلس: ضعف زیرساختی امکانات بهداشتی در مرودشت نگران کننده است
نماینده مجلس ضعف زیرساختی امکانات بهداشتی در مرودشت نگران کننده است شیراز- ایرنا- نماینده مردم شهرستانهای مرودشت ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی گفت در مرودشت به عنوان پرجمعیت ترین شهرستان فارس ضعف امکانات درمانی و بهداشتی مشهود و نگران کننده است به گزارش ایرنا محمدرفرماندار: افزایش طلاق در بناب نگران کننده است
فرماندار افزایش طلاق در بناب نگران کننده است تبریز - ایرنا - فرماندار شهرستان بناب از افزایش میزان طلاق در این شهرستان ابراز نگرانی کرد ولی الله فرج الهی روز یکشنبه در نشست اعضای ستاد ساماندهی امور جوانان این شهرستان گفت در این شهر که روزی کلمه طلاق منفورترین کلمه بود شاهد افواکنشنایب رئیس مجلس به ادبیات روحانی
واکنشنایب رئیس مجلس به ادبیات روحانی نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی درپی سخنان روز گذشته رئیس جمهور درباره منتقدان در صحن علنی مجلس گفت مسئولان ارشد نظام بدانند اگر این دغدغه ها نبود قطعاً شما از آرامش برخوردار نبودید با ادبیاتی که شایسته مسئولان نظام نیست و واژه های تکفیر کهعضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: بورسیه دوران احمدینژاد غیر قانونی نبود/نمایندگان مجلس نگران وزارت آموزش و پ
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بورسیه دوران احمدینژاد غیر قانونی نبود نمایندگان مجلس نگران وزارت آموزش و پرورش هستندعضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره بورسیه غیرقانونی 3 هزار نفری در دولت احمدینژاد گفت این رقم 3 هزار نفر نبوده و تعداد کمتری بوده و البته افرادی هم بورسیناگفتههای خواندنی مترجم 4 رئیسجمهور ایران: رفسنجانی منش باشکوهی دارد/ خاتمی بسیار باشخصیت و شوخطبع است اما
ناگفتههای خواندنی مترجم 4 رئیسجمهور ایران رفسنجانی منش باشکوهی دارد خاتمی بسیار باشخصیت و شوخطبع است اما در کنار سیاستمداران راحت نیست مردم میگفتند احمدینژاد مرد محبوبی نیست کار با روحانی مشکلتر است بنفشه کینوش در دهه ۱۹۷۰ در لندن بزرگ شد جایی که پدرش در سفارت ایران کاوکیل معاوناولاحمدینژاد: نگران رای دادگاه هستیم/ موکلم روحیه خوبی دارد
وکیل معاوناولاحمدینژاد نگران رای دادگاه هستیم موکلم روحیه خوبی دارد وکیل محمدرضا رحیمی در خصوص زمان صدور رای که بنا بود حداکثر تا پایان خردادماه صادر شود اما چنین اتفاقی نیفتاده است به پیام نو می گوید قرار بود رای دادگاه صادر شود که هنوز این اتفاق نیفتاده است ما هم نگران وانتقاد روزنامه حامی دولت از ادبیات روحانی
انتقاد روزنامه حامی دولت از ادبیات روحانی روزنامه آرمان نوشت تصور میشود یک شخصیت سیاسی در آن سطح از مسئولیت باید بیش از اینها از سعه صدر برخوردار بوده و مراقبت کند تا نوع بیان محتوای کلام را تحت تاثیر قرار ندهد فارس روزنامه اصلاحطلب آرمان امروز سهشنبه ۲۱ ۰۵ ۹۳ در یادداشتیوضعیت بافت فرسوده گچساران نگران کننده است
دوشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۰ استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت وضعیت بافت فرسوده گچساران نگران کننده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کهگیلویه و بویراحمد سید موسی خادمی در نشست شورای مسکن استان میزان بافت فرسوده در این استان را 594 هکتار عنوان کرد و افدر دفاع از ادبیات حسن روحانی
در دفاع از ادبیات حسن روحانی وبلاگ > موسوی سیدعبدالجواد - حقیقتا خنده دار است ماجرا آن قدر جالب شده که روح الله حسینیان هم شده مدافع اخلاق و معترض به ادبیات رئیس جمهور زیباکلام هم برای نخستین بار در عمرش با جبهه پایداری هم موضع شده و در نکوهش ادبیات روحانی سخن میکاهش نگران کننده سطح آب دریای خزر
کاهش نگران کننده سطح آب دریای خزر مدیرعامل شرکت آب منطقهای گیلان گفت مطالعات نشان میدهد 80 سانتیمتر از سطح آب دریا نسبت به گذشته کاهش یافته که ادامه این روند نگران کننده خواهد بود سیف اله آقابیگی در جلسه کمیته ساماندهی سواحل استان که به مناسبت 21 مرداد روز جهانی دریای خزر برگافزایش آلاینده های محیطی در شازند نگران کننده است
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی افزایش آلاینده های محیطی در شازند نگران کننده است اراک - ایرنا - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی از افزایش میزان آلودگیهای محیطی به ویژه آلاینده های هوا در شازند ابراز نگرانی کرد امیر انصاری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود در دو هفتروحانی در دفاع از وزرایش دست کمی از احمدینژاد ندارد
روحانی در دفاع از وزرایش دست کمی از احمدینژاد ندارد لحن و چگونگی حمایت از وزیر صنایع در موضوع پرونده 650 میلیون یورویی که دیوان محاسبات معتقد است در آن اعطای امتیاز اتفاق افتاده و تاجر درگیر در آن به واسطه امتیازهای اعطایی منفعت قابل توجه اقتصادی برده است نشان داد که حمایت روحا-
سیاسی
پربازدیدترینها