تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 19 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805821994




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همسرانی که قهرشان ۳ سال طول می‌کشد


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
همسرانی که قهرشان ۳ سال طول می‌کشد
قهر و لجبازی جزو نشانه‌های اختلالات شخصیت است و در شخصیت‌های مرزی یا وسواسی و ضد اجتماعی این گونه رفتار‌ها شایع‌تر از کل جمعیت نیز دیده می‌شود.


جام جم سرا: دکتر فربد فدائی با بیان نظر فوق گفت: گاهی اوقات رفتارهایی که در بزرگسالان مشاهده می‌شود بازتاب آموخته‌های آنان در کودکی می‌باشد که برایشان با پاداش همراه بوده است. برای نمونه کودک پیش از دبستان که خواسته‌ای داشته و مادرش آن را انجام نداده، در می‌یابد که به وسیله قهر و لجبازی با مادر می‌تواند به خواسته خود برسد. بدین ترتیب این رفتار همراه با پاداش، جزء رویه کودک برای رسیدن به خواسته‌هایش تبدیل می‌شود.

عضو هیئت مدیره انجمن روانپزشکان ایران تصریح کرد: بعد‌ها نیز پس از ازدواج و زمان مواجه شدن با مشکلی یا عدم بر آورده شدن خواسته‌اش از سوی همسر، به عادت قهر و لجبازی کودکی متوسل می‌شود تا شاید به خواسته‌اش برسد.

مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خاطرنشان کرد: گاهی اوقات چنین رویه‌ای منجر به رسیدن خواسته‌هایش می‌شود و نتیجه آن تقویت لجبازی و قهر وی را به همراه دارد. حال زمان دست نیافتن به خواسته‌اش با توجه به سابقه قبلی گمان می‌کند با ادامه قهر و لجبازی به نتیجه مطلوب خواهد رسید.

دکتر فدایی افزود: میان مراجعینم به مطب گاهی با زوج‌هایی که هر دو خصوصیت قهر و لجبازی را داشته‌اند مواجه شده‌ام. حتی‌گاه زوج‌هایی بوده‌اند که تا ۳ سال هم با یکدیگر حرف نزده بودند! لج و لجبازی و قهر کردن در یک فرد نماینده تثبیت او در روش‌های نا‌کار آمد دوران کودکی است که نیاز به توجه و درمان دارد.

وی با اشاره به اینکه بکارگیری قهر و لج و لجبازی در زندگی زناشویی به هیچ عنوان صحیح نیست تأکید کرد: زن و شوهر باید سوء تفاهمات، مسائل و خواسته‌های خود را به صورت پخته و بالغانه به وسیله گفتگوی سازنده مطرح و حل و فصل نمایند. حال اگر به نتیجه نرسیدند باید از مشورت افراد با تجربه خانواده نیز استفاده کنند و اگر نتیجه‌ای از آن هم حاصل نشد در مرحله بعد مراجعه به درمانگر و مشاور ضرورت دارد. قهر و لجبازی نماینده یک شخصیت ناپخته است که در همه موارد زندگی تأثیر می‌گذارد.

این روانپزشک تصمیمگیری‌های شتاب زده، زندگی بدون برنامه، نداشتن هدف برای زندگی مشترک، تحریک پذیری، پرخاشگری، برخورد با مسائل عاطفی، اجتماعی و مالی را از تبعات رفتارهای لجوجانه و قهر آمیز میان زن و شوهر برشمرد و توصیه کرد: در زندگی زناشویی لازم است ابتدا زن و شوهر با خواسته‌های غیر منطقی یکدیگر برخورد کنند. زیرا حتی اگر یک یا دو بار هم در برابر آن‌ها تسلیم شوند موجب تشدیدشان خواهد شد. دست کم والدین در تربیت فرزندان از ابتدا با نمایش صلح و دوستی و حل مشکلات به صورت سازنده درس مناسبی به فرزندان خود بیاموزند. (شفا)


سه شنبه 21 مرداد 1393 16:10





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن