تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868229795




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گلزاری: جوان باوری سیاست اصلی دولت است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: گلزاری: جوان باوری سیاست اصلی دولت است
کد خبر: ۴۲۴۹۶۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۱ - 12 August 2014


معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: جوان باوری سیاست اصلی دولت تدبیر و امید در حوزه جوانان است و وزیر ورزش و جوانان نیز چنین رویکردی دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود گلزاری در همایش ملی امید و آرامش که با حضور سازمان‌های مردم نهاد جوانان امروز در مجموعه ورزشی انقلاب برگزار شد، افزود: روز گذشته هولکی اوز مسئول صندوق جمعیت سازمان ملل متحد از معاونت ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان بازدید کرد وبنده در نشست با او به دیدگاه اسلام و ایران به جوانان اشاره کردم.

وی در ادامه گفت: نگاه اسلام و فرهنگ ایرانی به جوان از دیرباز نگاه مثبتی بوده است و جوان جایگاه ویژه‌ای در این دو مقوله داشته است. به عنوان نمونه ما نقش فعال جوانان را در شاهنامه می‌بینیم از سوی دیگر پیامبر اکرم (ص) و امامان (ع) بر نقش مثبت جوانان تاکید داشتند و حضرت امام خمینی(ره) نیز از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بر اهمیت دادن به جوانان تاکید زیادی کرده‌اند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه متاسفانه در جامعه به جوانان نگاه درستی نشده است، اظهارکرد: ما در این زمینه با سه رویکرد منفی مواجه هستیم،‌ اولین رویکرد جوان غافلی است و از این 24 میلیون نفر غفلت شده است. متاسفانه دیدگاهی که بسیار دیده شده است جوان هراسی است. در حال حاضر در وزارت کشور آیین نامه صدور مجوز به سمن‌ها را بررسی می‌کنیم و در این بررسی‌ها مشخص شده که سرعت گیرها و موانع بسیاری برای فعالیت سمن‌ها در سالهای گذشته قرار داده شده است.

وی جوان فریبی را سومین رویکرد غلط نسبت به جوانان دانست و اظهار کرد: در این رویکرد فقط از جوانان صحبت می‌شود و در عمل کاری برای آنها صورت نمی‌گیرد. خوشبختانه دولت تدبیر و امید و وزیر ورزش و جوانان هیچ کدام این سه رویکرد را ندارند.

در حال بازنگری پورتال اوقات فراغت جوانان هستیم

گلزاری با بیان اینکه فعالیت‌های مختلفی در معاونت ساماندهی امور جوانان انجام شده است، اظهار کرد: آیین نامه‌ها را در کارگروه‌های تشکیل شده تجدیدنظر می‌کنیم. از سوی دیگر اوقات فراغت یکی از سیاست‌های مهم ماست و در حال حاضر در حال بازنگری پورتال اوقات فراغت جوانان هستیم.

وی با بیان اینکه در زمینه ازدواج و تعالی خانواده کارهای زیادی در حال انجام است، گفت: در حالی که در دولت گذشته وزارت ورزش و جوانان مشکلات زیادی با سازمان نظام روانشناسی داشت به گونه‌ای که بیش از 200 صفحه مطلب و مصاحبه در این زمینه وجود دارد، در حال حاضر با برقراری تعامل مثبت با این سازمان تدوین سند ملی مشاوره ازدواج به عهده ما گذاشته شده است و در زمینه مراکز مشاوره ازدواج نیز ماموریت‌هایی به ما داده شده است.

درحال انجام اقداماتی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی جوانان هستیم

گلزاری با اشاره به سایر اقدامات وزارت ورزش و جوانان در حوزه جوانان گفت: در حوزه هویت نیز کارهای خوبی در حال انجام است و فعالیت در زمینه آسیب‌های اجتماعی جوانان از جمله تکالیفی بوده که شورای عالی جوانان برای وزارت ورزش و جوانان در نظر گرفته است، اما بیش از این کاری در این زمینه انجام نشده و تنها درحال انجام اقداماتی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی جوانان هستیم.

بحث تفکیک یا ادغام حوزه جوانان از ورزش مسئله اصلی ما نیست

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه بحث تفکیک یا ادغام حوزه جوانان از ورزش مسئله اصلی ما نیست، تصریح کرد: مدیرکل مجلس وزارت ورزش و جوانان مجموعه مذاکرات مجلس از دوره اول تا ششم در این زمینه را در 700 صفحه جمع آوری کرده است. بر اساس این مدارک ادغام دو حوزه جوانان و ورزش در مجلس ششم نیز مطرح شد و تنها افراد معدودی با آن موافق بودند بنابراین این پیشنهاد رد شده بود اما در دوره‌های بعدی مجلس با شتاب زدگی این دو حوزه با یکدیگر ادغام شدند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه مسئله اصلی ما کار برای جوانان است، تاکید کرد: تفکیک حوزه جوانان از ورزش اگر به صلاح باشد انجام می‌شود؛ البته ظرفیت‌های معاونت ساماندهی امور جوانان کمتر از سازمان ملی جوانان نیست و ما در استان‌ها معاون جوانان داریم.

وی ضمن تشکر از وزیر ورزش و جوانان برای مشکل وام ازدواج جوانان، اظهار کرد: این موضوع از دی ماه سال 92 گره خورده بود، اما با پیگیری‌های وزیر ورزش و جوانان پیش از عید فطر گشایش‌هایی در این زمینه انجام شد.

وی با اشاره به صندوق ملی خیرین افزود: صندوق ملی خیرین ازدواج در سراسر کشور فعال شده است و امیدواریم مجلس ملی جوانان به سرانجام برسد که در این راستا 10 جلسه با فعالان حوزه سمن‌ها و فعالان مجلس دانش آموزی برگزار کرده‌ایم و در صورت تصویب وزیرورزش و جوانان، تشکیل مجلس ملی جوانان در شورای عالی جوانان مطرح می‌شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن