تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 22 دی 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852194408




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مجلسی‌ها وزیر 9 ماهه را پای میز استیضاح کشاندند /اولین استیضاح در دولت احمدی‌نژاد چه زمانی کلید خورد؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
مجلسی‌ها وزیر 9 ماهه را پای میز استیضاح کشاندند /اولین استیضاح در دولت احمدی‌نژاد چه زمانی کلید خورد؟

مجلسی‌ها وزیر 9 ماهه را پای میز استیضاح کشاندند /اولین استیضاح در دولت احمدی‌نژاد چه زمانی کلید خورد؟
نمایندگان مجلس در حالی وزیر علوم را استیضاح می‌کنند که از دوران وزرات فرجی دانا تنها 9 ماه گذشته است.
به گزارش نامه نیوز، با اعلام وصول استیضاح وزیر علوم دولت یازدهم، مشخص شد که ستاره اقبال این وزارت خانه برای دولت روحانی مطابق نیفتاده است و رئیس جمهور ایران، در کنار مشکلات عدیده داخلی و خارجی با یک پدیده دیگر به نام وزارت علوم مواجه است.

وزارتی که از همان روزهای ابتدایی دولت، اصول گرایان با رای منفی به میلی منفرد، اولین وزیر پیشنهادی دولت به مجلس، عزم خود را برای کنترل این وزارتخانه نشان دادند. مخالفت آنها حتی باعث شد که روحانی، از معرفی توفیقی به عنوان وزیر به مجلس منصرف شود.

در همان روزها حجت الاسلام صدیقی در خطبه‎‌های نماز جمعه رئیس جمهور را خطاب قرار داد و گفت«دانشگاه‌ها فضای آرام و مذهبی دارند و توسعه علوم دانشگاهی با سرعت خوبی در آنها پیشرفت دارد از شما می‌خواهیم جلوی انتخاب وزیر علوم یا روسای دانشگاه‌هایی که بوی فتنه می‌دهند یا جریان‌های سکولاری که قصد نفوذ به دانشگاه‌ها دارند، را بگیرید.»

بعد از کش و قوس‌های فراوانی، رضا فرجی دانا، از مجلس اصول گرایی نهم رای اعتماد گرفت تا داستان، مجلس و وزارت علوم دولت روحانی آغاز شود. از زمان حضور فرجی دانا در ساختمان وزارت علوم ولی او بیشترین تذکر را از نمایندگان مجلس دریافت کرده است به گونه ای که تاکنون بیش از 100 نماینده مجلس به فرجی دانا در خصوص ادامه تحصیل دانشجویان ستاره دار، انتصاب جعفر توفیقی و جعفر میلی منفرد به عنوان مشاور عالی و معاون آموزشی وزارت علوم، اتفاقات 16 آذرماه (روز دانشجو) در برخی دانشگاهها از جمله خواجه نصیرالدین طوسی، بلاتکلیفی دانشجویان بورسیه دکتری و برخی موارد دیگر، تذکر داده اند.

زمستان سال گذشته فرجی دانا در راستای همین تذکرات زیاد، به عنوان دومین وزیر کابینه، از مجلس کارت زرد دریافت کرد. وی هر چند در دفاع از اتفاقاتی که رخ داده توضیحاتی ارائه داد اما نمایندگان با 73 رای موافق، 149 رای مخالف و 10 رای ممتنع از مجموع 240 نماینده حاضر در مجلس اعلام کردند که از دفاعیات فرجی دانا و توضیحاتش در خصوص انتصابات در این وزارتخانه قانع نشده اند.

حالا بعد از گذشت 9ماه از دوران وزارت فرجی دانا، نمایندگان مجلس تصمیم به استیضاح این وزیر دولت روحانی گرفتند تا اولین استیضاح دولت روحانی رقم بخورد. این استیضاح که به ابتکار گروهی از اصولگرایان مجلس با پنجاه امضا تنظیم شده است نزدیک به یک ماه  پیش بوسیله الیاس نادران نماینده تهران و از طراحان استیضاح به هیات رئیسه مجلس ارائه شد.
متن درخواست استیضاح وزیر علوم به این شرح است: بسم‌الله الرحمن الرحیم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با سلام و تحیت احتراما همان‌گونه که مستحضرید دانشگاه‌های کشور محل تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و دانشمند و کانون اصلی تولید علم و دانش در کشور است و به واسطه همین ارزش و اهمیت است که حضرت امام(ره) دانشگاه‌ها را کارخانه انسان‌سازی و ضامن استقلال کشور دانستند و رهبری معظم انقلاب، اسلامی شدن آن را خواستار شده و تولید علم و تسریع در دانش‌اندوزی و تولید علم را از اولویت‌های ایران اسلامی برشمردند. با عنایت به شرایط ویژه‌ای کشور و ضرورت عبور عزت‌مندانه از مقابله با جنگ تحمیلی اقتصادی، نظام سلطه به رهبری آمریکا، لزوم آرامش و دقت نظر در پرهیز از ایجاد تنش و افراط در محیط‌های علمی صدچندان می‌نماید. باکمال تاسف شیوه مدیریت جناب آقای دکتر فرجی‌دانا وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری خلاف مصالح کشور و انتخاب رویه‌ای است که مانع رشد تولید علم و در عوض قرار دادن دانشگاه‌ها در معرض تندروی و افراط است که با شعارهای دولت یازدهم نیز تعارض دارد و حاصلی جز عقب‌افتادگی کشور و بی‌ثباتی در حوزه علم و فناوری و ایجاد زمینه تنش و التهاب‌آفرینی در جامعه نخواهد داشت که نشانه‌های آن کاملا آشکار است. از این‌رو ما امضاکنندگان، مطابق اصل 89 قانون اساسی به دلایل ذیل خواهان استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به علت عدم پایبندی ایشان به رویه‌های قانونی، مصالح کشور، مشی اعتدال و وعده‌های داده شده در زمان رای اعتماد مجلس و به تبع آن ایجاد و فراهم‌سازی بستر و ترویج افراطی‌گری در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی هستیم. 1- عدم پذیرش و سرگردانی پذیرفته‌شدگان قانونی بورسیه‌های تحصیلات تکمیلی و متاسفانه ارائه مجوز پذیرش افراد رد صلاحیت شده در این دوره‌ها علیرغم تاکید مراجع ذیصلاح و قانونی در کشور و بازگرداندن برخی اساتید اخراج شده توسط هیئت‌های رسیدگی به تخلفات و یا مراجع ذیربط دانشگاه‌ها 2- اعزام گروه‌های سیاسی بعضا دارای سوابق تندروی، کارشناسان، ارزیابی عملکرد روسای دانشگاه‌ها که زمینه ایجاد تنش را در دانشگاه‌ها فراهم نموده و تغییر شیوه انتخاب روسای دانشگاه‌ها برخلاف رویه‌های جاری شورای عالی انقلاب فرهنگی و خلاف دستور صریح ریاست محترم جمهوری 3- منصوب نمودن انصار دارای سوابق مشخص در فتنه 88 در مسئولیت‌های مهم ستادی وزارتخانه و عزل اشخاص عالم، متعهد و مدیر از برخی دانشگاه ها و نصب افراد دارای سوابق تند افراطی بویژه در مدیریت‌های میانی دانشگاه‌ها 4- عدم مواجهه درست با تحرکات سیاسی ضدانقلاب و ضدنظام برخی عناصر فعال در دانشگاه‌ها و میدان دادن به برخی نشریات دارای رویکرد ضددینی و گرایشات شدیدا قومی و تجزیه‌طلبانه و یا الهادی در محیط‌های دانشگاهی و احیای برخی تشکل‌های افراطی و آشوب‌طلب
با اعلام وصول این استیضاح حالا باید دید که دولت چه واکنشی به این استیضاح و عملکرد مجلس نشان خواهد داد. بسیاری از تحلیل گران سیاسی اعتقاد دارند که در جریان این استیضاح، شاهد همکاری فشرده روحانی و لاریجانی هستیم و این دو رئیس قوه تلاش خواهند کرد فرجی دانا از استیضاح به سلامت عبور کند. رایزنی‌های لاریجانی در مجلس و دفاع روحانی از وزیر می‌تواند آبی باشد بر آتش استیضاح کنندگان.

اولین استیضاح ها در دولت احمدی نژاد چه زمانی کلید خورد؟

این استیضاح در حالی که هنوز دولت به یک سالگی خود نرسیده است، بازهم اذهان عمومی را به سمت رابطه مجلس و دولت احمدی نژاد سوق می‌دهد که چگونه است همین اصول گرایان در مجلس هفتم، رفتاری به غیر از این با دولت احمدی نژاد داشتند.

اولین استیضاح در دولت محمود احمدی نژاد مربوط به وزیر کشاورزی در مهرماه 85، یعنی یک سال و چند ماه پس از روی کار آمدن دولت نهم. استیضاحی که با رای منفی نمایندگان به سرانجام نرسید و محمدرضا اسکندری توانست همچنان سکاندار وزارت کشاورزی در دولت نهم باقی بماند. از زمان وزارت اسکندی 14 ماه می‌گذشت و این در حالی است که فرجی دانا تنها 8 ماه سکان هدایت وزارت علوم را به عهده گرفته است.

دومین استیضاح دولت احمدی نژاد نیز در اردیبهشت 86 یعنی در سال دوم دولت نهم اتفاق افتاد. فرشیدی وزیر آموزش و پرورش دولت احمدی نژاد توسط نمایندگان استیضاح شد که این استیضاح نیز رای نیاورد.

اولین استیضاح موفق مجلس در قبال دولت نهم، مربوط به وزارت کشور و مرحوم علی کردان در آبان سال 87 بود. یعنی سه سال بعد روی کار آمدن دولت و آنهم نه به دلیل عملکرد بلکه به علت دروغ گویی وی به نمایندگان در مورد مدرک تحصیلی.

حالا باید از نمایندگان مجلس پرسید، در حالی که دولت درگیر مذاکرات هسته‌ای و بحران‌های اقتصادی است، طرح موضوع استیضاح آنهم در این مدت کوتاه از عمر دولت، کار درست و ثوابی است؟ استیضاح کنندگان در حالی از وزیر علوم گلایه دارند که اساتید و دانشجوان دانشگاه‌ها در نامه‌هایی جداگانه حمایت خود را از فرجی دانا اعلام کرده‌اند.

اصرار نمایندگان بر استیضاح نشان می‌دهد، که این رفتار رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است تا خدمت به کشور و مردم.

در کنار فرجی دانا، وزرای دیگری نیز در معرض استیضاح قرار دارند که می توان از حمید چیت چیان، وزیر نیرو و محمود حجتی، وزیر جهاد کشاوزی نام برد که پس از آنها نام وزرایی چون محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، سید محمود علوی، وزیر اطلاعات،‌ علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات،‌ محمود آخوندی، وزیر راه و شهرسازی، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، علی طیب نیا،‌ وزیر اقتصاد و امور دارایی و ... نیز به گوش می رسد.




1393/5/21





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن