محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832871614
مجلسیها وزیر 9 ماهه را پای میز استیضاح کشاندند /اولین استیضاح در دولت احمدینژاد چه زمانی کلید خورد؟
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
مجلسیها وزیر 9 ماهه را پای میز استیضاح کشاندند /اولین استیضاح در دولت احمدینژاد چه زمانی کلید خورد؟
نمایندگان مجلس در حالی وزیر علوم را استیضاح میکنند که از دوران وزرات فرجی دانا تنها 9 ماه گذشته است.
به گزارش نامه نیوز، با اعلام وصول استیضاح وزیر علوم دولت یازدهم، مشخص شد که ستاره اقبال این وزارت خانه برای دولت روحانی مطابق نیفتاده است و رئیس جمهور ایران، در کنار مشکلات عدیده داخلی و خارجی با یک پدیده دیگر به نام وزارت علوم مواجه است.
وزارتی که از همان روزهای ابتدایی دولت، اصول گرایان با رای منفی به میلی منفرد، اولین وزیر پیشنهادی دولت به مجلس، عزم خود را برای کنترل این وزارتخانه نشان دادند. مخالفت آنها حتی باعث شد که روحانی، از معرفی توفیقی به عنوان وزیر به مجلس منصرف شود.
در همان روزها حجت الاسلام صدیقی در خطبههای نماز جمعه رئیس جمهور را خطاب قرار داد و گفت«دانشگاهها فضای آرام و مذهبی دارند و توسعه علوم دانشگاهی با سرعت خوبی در آنها پیشرفت دارد از شما میخواهیم جلوی انتخاب وزیر علوم یا روسای دانشگاههایی که بوی فتنه میدهند یا جریانهای سکولاری که قصد نفوذ به دانشگاهها دارند، را بگیرید.»
بعد از کش و قوسهای فراوانی، رضا فرجی دانا، از مجلس اصول گرایی نهم رای اعتماد گرفت تا داستان، مجلس و وزارت علوم دولت روحانی آغاز شود. از زمان حضور فرجی دانا در ساختمان وزارت علوم ولی او بیشترین تذکر را از نمایندگان مجلس دریافت کرده است به گونه ای که تاکنون بیش از 100 نماینده مجلس به فرجی دانا در خصوص ادامه تحصیل دانشجویان ستاره دار، انتصاب جعفر توفیقی و جعفر میلی منفرد به عنوان مشاور عالی و معاون آموزشی وزارت علوم، اتفاقات 16 آذرماه (روز دانشجو) در برخی دانشگاهها از جمله خواجه نصیرالدین طوسی، بلاتکلیفی دانشجویان بورسیه دکتری و برخی موارد دیگر، تذکر داده اند.
زمستان سال گذشته فرجی دانا در راستای همین تذکرات زیاد، به عنوان دومین وزیر کابینه، از مجلس کارت زرد دریافت کرد. وی هر چند در دفاع از اتفاقاتی که رخ داده توضیحاتی ارائه داد اما نمایندگان با 73 رای موافق، 149 رای مخالف و 10 رای ممتنع از مجموع 240 نماینده حاضر در مجلس اعلام کردند که از دفاعیات فرجی دانا و توضیحاتش در خصوص انتصابات در این وزارتخانه قانع نشده اند.
حالا بعد از گذشت 9ماه از دوران وزارت فرجی دانا، نمایندگان مجلس تصمیم به استیضاح این وزیر دولت روحانی گرفتند تا اولین استیضاح دولت روحانی رقم بخورد. این استیضاح که به ابتکار گروهی از اصولگرایان مجلس با پنجاه امضا تنظیم شده است نزدیک به یک ماه پیش بوسیله الیاس نادران نماینده تهران و از طراحان استیضاح به هیات رئیسه مجلس ارائه شد.
متن درخواست استیضاح وزیر علوم به این شرح است: بسمالله الرحمن الرحیم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با سلام و تحیت احتراما همانگونه که مستحضرید دانشگاههای کشور محل تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و دانشمند و کانون اصلی تولید علم و دانش در کشور است و به واسطه همین ارزش و اهمیت است که حضرت امام(ره) دانشگاهها را کارخانه انسانسازی و ضامن استقلال کشور دانستند و رهبری معظم انقلاب، اسلامی شدن آن را خواستار شده و تولید علم و تسریع در دانشاندوزی و تولید علم را از اولویتهای ایران اسلامی برشمردند. با عنایت به شرایط ویژهای کشور و ضرورت عبور عزتمندانه از مقابله با جنگ تحمیلی اقتصادی، نظام سلطه به رهبری آمریکا، لزوم آرامش و دقت نظر در پرهیز از ایجاد تنش و افراط در محیطهای علمی صدچندان مینماید. باکمال تاسف شیوه مدیریت جناب آقای دکتر فرجیدانا وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری خلاف مصالح کشور و انتخاب رویهای است که مانع رشد تولید علم و در عوض قرار دادن دانشگاهها در معرض تندروی و افراط است که با شعارهای دولت یازدهم نیز تعارض دارد و حاصلی جز عقبافتادگی کشور و بیثباتی در حوزه علم و فناوری و ایجاد زمینه تنش و التهابآفرینی در جامعه نخواهد داشت که نشانههای آن کاملا آشکار است. از اینرو ما امضاکنندگان، مطابق اصل 89 قانون اساسی به دلایل ذیل خواهان استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به علت عدم پایبندی ایشان به رویههای قانونی، مصالح کشور، مشی اعتدال و وعدههای داده شده در زمان رای اعتماد مجلس و به تبع آن ایجاد و فراهمسازی بستر و ترویج افراطیگری در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی هستیم. 1- عدم پذیرش و سرگردانی پذیرفتهشدگان قانونی بورسیههای تحصیلات تکمیلی و متاسفانه ارائه مجوز پذیرش افراد رد صلاحیت شده در این دورهها علیرغم تاکید مراجع ذیصلاح و قانونی در کشور و بازگرداندن برخی اساتید اخراج شده توسط هیئتهای رسیدگی به تخلفات و یا مراجع ذیربط دانشگاهها 2- اعزام گروههای سیاسی بعضا دارای سوابق تندروی، کارشناسان، ارزیابی عملکرد روسای دانشگاهها که زمینه ایجاد تنش را در دانشگاهها فراهم نموده و تغییر شیوه انتخاب روسای دانشگاهها برخلاف رویههای جاری شورای عالی انقلاب فرهنگی و خلاف دستور صریح ریاست محترم جمهوری 3- منصوب نمودن انصار دارای سوابق مشخص در فتنه 88 در مسئولیتهای مهم ستادی وزارتخانه و عزل اشخاص عالم، متعهد و مدیر از برخی دانشگاه ها و نصب افراد دارای سوابق تند افراطی بویژه در مدیریتهای میانی دانشگاهها 4- عدم مواجهه درست با تحرکات سیاسی ضدانقلاب و ضدنظام برخی عناصر فعال در دانشگاهها و میدان دادن به برخی نشریات دارای رویکرد ضددینی و گرایشات شدیدا قومی و تجزیهطلبانه و یا الهادی در محیطهای دانشگاهی و احیای برخی تشکلهای افراطی و آشوبطلب
با اعلام وصول این استیضاح حالا باید دید که دولت چه واکنشی به این استیضاح و عملکرد مجلس نشان خواهد داد. بسیاری از تحلیل گران سیاسی اعتقاد دارند که در جریان این استیضاح، شاهد همکاری فشرده روحانی و لاریجانی هستیم و این دو رئیس قوه تلاش خواهند کرد فرجی دانا از استیضاح به سلامت عبور کند. رایزنیهای لاریجانی در مجلس و دفاع روحانی از وزیر میتواند آبی باشد بر آتش استیضاح کنندگان.
اولین استیضاح ها در دولت احمدی نژاد چه زمانی کلید خورد؟
این استیضاح در حالی که هنوز دولت به یک سالگی خود نرسیده است، بازهم اذهان عمومی را به سمت رابطه مجلس و دولت احمدی نژاد سوق میدهد که چگونه است همین اصول گرایان در مجلس هفتم، رفتاری به غیر از این با دولت احمدی نژاد داشتند.
اولین استیضاح در دولت محمود احمدی نژاد مربوط به وزیر کشاورزی در مهرماه 85، یعنی یک سال و چند ماه پس از روی کار آمدن دولت نهم. استیضاحی که با رای منفی نمایندگان به سرانجام نرسید و محمدرضا اسکندری توانست همچنان سکاندار وزارت کشاورزی در دولت نهم باقی بماند. از زمان وزارت اسکندی 14 ماه میگذشت و این در حالی است که فرجی دانا تنها 8 ماه سکان هدایت وزارت علوم را به عهده گرفته است.
دومین استیضاح دولت احمدی نژاد نیز در اردیبهشت 86 یعنی در سال دوم دولت نهم اتفاق افتاد. فرشیدی وزیر آموزش و پرورش دولت احمدی نژاد توسط نمایندگان استیضاح شد که این استیضاح نیز رای نیاورد.
اولین استیضاح موفق مجلس در قبال دولت نهم، مربوط به وزارت کشور و مرحوم علی کردان در آبان سال 87 بود. یعنی سه سال بعد روی کار آمدن دولت و آنهم نه به دلیل عملکرد بلکه به علت دروغ گویی وی به نمایندگان در مورد مدرک تحصیلی.
حالا باید از نمایندگان مجلس پرسید، در حالی که دولت درگیر مذاکرات هستهای و بحرانهای اقتصادی است، طرح موضوع استیضاح آنهم در این مدت کوتاه از عمر دولت، کار درست و ثوابی است؟ استیضاح کنندگان در حالی از وزیر علوم گلایه دارند که اساتید و دانشجوان دانشگاهها در نامههایی جداگانه حمایت خود را از فرجی دانا اعلام کردهاند.
اصرار نمایندگان بر استیضاح نشان میدهد، که این رفتار رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است تا خدمت به کشور و مردم.
در کنار فرجی دانا، وزرای دیگری نیز در معرض استیضاح قرار دارند که می توان از حمید چیت چیان، وزیر نیرو و محمود حجتی، وزیر جهاد کشاوزی نام برد که پس از آنها نام وزرایی چون محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، سید محمود علوی، وزیر اطلاعات، علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات، محمود آخوندی، وزیر راه و شهرسازی، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، علی طیب نیا، وزیر اقتصاد و امور دارایی و ... نیز به گوش می رسد.
1393/5/21
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
اولین استیضاح در دولت احمدینژاد چه زمانی کلید خورد؟/مجلسیها وزیر 9 ماهه را پای میز استیضاح کشاندند
اولین استیضاح در دولت احمدینژاد چه زمانی کلید خورد مجلسیها وزیر 9 ماهه را پای میز استیضاح کشاندند سیاست > مجلس - مقایسه اولین استیضاح در دولت احمدی نژاد با دولت روحانی قابل توجه است به گزارش خبرآنلاین بعد از چند ماه کش و قوس مجلس و دولت بر سر وزارت علوم در نهایطرح استیضاح وزیر علوم اعلام وصول شد/فرجی دانا اولین وزیر استیضاحی دولت شد
طرح استیضاح وزیر علوم اعلام وصول شد فرجی دانا اولین وزیر استیضاحی دولت شد سیاست > مجلس - استیضاح وزیر علوم با 51 امضا از سوی هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد به گزارش خبرآنلاین بعد از فرصت یک ماهه به رضا فرجی دانا وزیر علوم در نهایت طرح استیضاح وزیر علوحاجیدلیگانی در گفتوگو با فارس مطرح کرد فرصت یک ماهه به وزیر علوم در روزهای پایانی/به دلیل عدم اصلاح امور اس
حاجیدلیگانی در گفتوگو با فارس مطرح کردفرصت یک ماهه به وزیر علوم در روزهای پایانی به دلیل عدم اصلاح امور استیضاح پیگیری میشودیکی از استیضاحکنندگان وزیر علوم گفت علیرغم فرصت یک ماهه اقدام خاصی از سوی وزیر علوم برای رفع دغدغهها صورت نگرفته و در نتیجه باید تصمیم نمایندگان مبنحزب مخالف دولت ترکیه خواستار استیضاح وزیر امور خارجه این کشور شد
حزب مخالف دولت ترکیه خواستار استیضاح وزیر امور خارجه این کشور شد آنکارا- ایرنا- حزب جمهوریخواه خلق ترکیه روز سه شنبه خواستار استیضاح وزیر امور خارجه به دلیل بی اعتبار کردن ترکیه در سطح جهان و بازکردن پای تروریستها به این کشور شد به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری دوغان حزب جمهورمهلت یک ماهه استیضاح کنندگان به وزیر نیرو
مهلت یک ماهه استیضاح کنندگان به وزیر نیرو نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت مهلتی یک ماهه در نظر گرفته شده است تا وزیر نیرو تکلیف طرح بهشت آباد را مشخص کند و نتیجه آن را اعلام کند تا نمایندگان در ارتباط با استیضاح وی اعلام نظر کنند کد خبر ۴۲۰۶۷۱ تاریخ انتشار ۰۷ مردااستیضاح وزیر علوم اعلام وصول شد/ 51 امضا پای استیضاح
سیاسی مجلس با نامه تعدادی از نمایندگان مجلس استیضاح وزیر علوم اعلام وصول شد 51 امضا پای استیضاح استیضاح وزیر علوم با 51 امضا از سوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی نامه تعدادی از نمایندگان منشست استضاحکنندگان با فرجیدانا پس از پایان مهلت یک ماهه زارعی: توضیحات فرجیدانا قانع کننده نبود/ استیضاحکن
نشست استضاحکنندگان با فرجیدانا پس از پایان مهلت یک ماههزارعی توضیحات فرجیدانا قانع کننده نبود استیضاحکنندگان فردا تصمیمنهایی را میگیرندنشست استضاحکنندگان وزیر علوم با رضا فرجیدانا برگزار شد به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس نشست استیضاحکنندگان وزیر علوم با رضادولت 10 روز فرصت دارد زمان استیضاح وزیر علوم را به مجلس اعلام کند
لاریجانی دولت 10 روز فرصت دارد زمان استیضاح وزیر علوم را به مجلس اعلام کند خبرگزاری پانا رییس مجلس شورای اسلامی از دولت خواست تا حداکثر در مدت 10 روز زمان حضور رضا فرجیدانا وزیر علوم تحقیقات وفناوری برای حضور در جلسه استیضاح را به هیات رئیسه مجلس اعلام کند ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ مردلاریجانی: دولت 10 روز فرصت دارد زمان استیضاح وزیر علوم را به مجلس اعلام کند
لاریجانی دولت 10 روز فرصت دارد زمان استیضاح وزیر علوم را به مجلس اعلام کند رییس مجلس شورای اسلامی از دولت خواست تا حداکثر در مدت 10 روز زمان حضور رضا فرجیدانا وزیر علوم تحقیقات وفناوری برای حضور در جلسه استیضاح را به هیات رئیسه مجلس اعلام کند آفتاب به گزارش ایسنا علی لاریجانصفارهرندی در ششمین دوره طرح ولایت در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره): استیضاح وزیر علوم گامی برای جلوگیری ا
صفارهرندی در ششمین دوره طرح ولایت در دانشگاه بین المللی امام خمینی ره استیضاح وزیر علوم گامی برای جلوگیری از انحراف در کابینه بازگشت احمدینژاد به فضای سیاسی جدی استعضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه استیضاح وزیر علوم گامی برای جلوگیری از ایجاد انحرافات احتمالی در کابینهآصفری: برخی دغدغههای نمایندگان در مورد وزیر علوم همچنان پابرجاست/ اگر وزیر این دغدغهها رفع نشود، استیضاح پاب
آصفری برخی دغدغههای نمایندگان در مورد وزیر علوم همچنان پابرجاست اگر وزیر این دغدغهها رفع نشود استیضاح پابرجاست نماینده اراک در مجلس با اشاره به نشست استیضاحکنندگان با وزیر علوم گفت وزیر علوم در فرصت داده شده اقداماتی را در خصوص رفع دغدغههای نمایندگان صورت داده اما دغدغههدر جلسه کمیته منتخب استیضاح کنندگان با وزیر علوم چه گذشت؟
در جلسه کمیته منتخب استیضاح کنندگان با وزیر علوم چه گذشت نماینده مردم فلاورجان در مجلس اظهار کرد قبل از اینکه مجلس کار خود را بعد از تعطیلات آغاز کند جلسه دیگری با فرجی دانا وزیر علوم خواهیم داشت و سپس نظر خود را به هیات رئیسه اعلام می کنیم به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسناطرح استیضاح وزیر علوم با ۵۱ امضاء اعلام وصول شد
طرح استیضاح وزیر علوم با ۵۱ امضاء اعلام وصول شدتاریخ انتشار سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱ ۲۱ نمایندگان مجلس شورای اسلامی با امضای نامه ای تقاضای استیضاح وزیر علوم را به هیأت رئیسه مجلس ارائه کردند که از سوی حسین سبحانی نیا قرائت شد به گزارش فارس طرح استیضاح رضا فرجی دانانشست استیضاحکنندگان با وزیر علوم
نشست استیضاحکنندگان با وزیر علوم نماینده اراک در مجلس با اشاره به نشست استیضاحکنندگان با وزیر علوم گفت وزیر علوم در فرصت داده شده اقداماتی را در خصوص رفع دغدغههای نمایندگان صورت داده اما دغدغههای اصلی همچنان پابرجاست کد خبر ۴۲۰۱۸۵ تاریخ انتشار ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۸ - 27 Jیک نماینده: استیضاح وزیر علوم منتفی نیست
یک نماینده استیضاح وزیر علوم منتفی نیست سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ماهیت دولت تدبیر و امید ایجاب می کرد که وزارت علوم عملکرد بهتری داشته باشد گفت هنوز نظر استیضاح کنندگان در خصوص مسائل مطروحه تامین نشده و استیضاح منتفی نیست خبرگزاری مهر سخناستیضاح وزیر علوم اعلام وصول شد
استیضاح وزیر علوم اعلام وصول شد خبرگزاری پانا استیضاح وزیر علوم اعلام وصول شد ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ مرداد ساعت 11 23 به گزارش خبرگزاری پانا در جلسه علنی امروز مجلس استیضاح فرجیدانا با 51 امضا اعلام وصول شداستيضاح وزير علوم پابرجاست
استيضاح وزير علوم پابرجاست آصفري گفت با توجه به اينكه وزير علوم در اين فرصت يك ماهه نسبت به رفع دغدغههاي نمايندگان اقدام عملي انجام نداده و بنابراين نمايندگان معتقدند استيضاح بايد پيگيري شود جوانآنلاين محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با جوا-
سیاسی
پربازدیدترینها