واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: کدام تصادفات نیاز به ترسیم کروکی ندارد
رئیس پلیس راهور آذربایجانشرقی سقف تصادفات خسارتی را که نیاز به ترسیم کروکی ندارند ۵۰ میلیون ریال اعلام کرد.
ناصر میکائیلی در گفتوگو با فارس در تبریز اظهار کرد: برابر آخرین تدابیر اتخاذ شده خسارات وارده به خودروی غیرمقصر در صورتی که زیر ۵۰ میلیون ریال باشد نیازی به حضور افسر کارشناس تصادفات و ترسیم کروکی ندارد و مراجعان میتوانند مستقیما به شرکتهای بیمه طرف قرارداد مراجعه کنند.
وی به ماده ۱۴ استناد و اضافه کرد: این ماده اشعار دارد در تصادفات رانندگی که فقط منجر به خسارات مالی میشود رانندگان مکلفند در صورت قابل انتقال بودن وسایل نقلیه، با امکانات موجود، محل استقرار چرخها را علامتگذاری کرده و بلافاصله وسیله نقلیه خود را به منظور رفع سد معبر به کنار راه منتقل و سپس درخواست حضور کارشناس تصادف کنند.
وی افزود: در صورت امتناع از اقدام فوق ماموران راهنمایی و رانندگی به نحو مقتضی اقدام میکنند و چنانچه به علت وقوع تصادف منجر به جرح یا فوت، جسد یا اجسام دیگری مانع عبور وسایل نقلیه یا اخلال در نظم شده باشد ماموران انتظامی مکلفند با علامتگذاری محل استقرار جسد و اجسام، آنها را از مسیرهای حرکت خارج و تا انجام تشریفات قانونی توسط مقامات مسئول صحنه تصادف را حفظ کنند.
این مقام انتظامی عنوان کرد: در تصادفات رانندگی که فقط منجر به خسارت مالی میشود رانندگان مکلفند که در صورت قابل انتقال بودن وسائل نقلیه با امکانات موجود آنها با علامت گذاری محل استقرار چرخها به کناره راه انتقال داده و در صورت توافقی با یکدیگر هنگام خسارت زیر ۵۰ میلیون ریال به بیمه جهت اخذ خسارت مراجعه کنند و در صورت عدم توافقی با تماس با ۱۱۰ نسبت به درخواست افسر کارشناس و استماع اظهار نظریه کارشناسی افسران کارشناس به بیمه جهت اخذ خسارت مراجعه کنند.
وی ادامه داد: در هنگام تصادف خسارتی رانندگان خودروهای تصادفی مکلف به کنار کشیدن وسایل نقلیه به کنار معبر و بازگشایی مسیر عبور و مرور می باشند و در صورت عدم رعایت قوانین و مقررات نسبت به اعمال قانون توسط عوامل پلیس راهنمایی و رانندگی در خصوص آنها اقدام میشود.
میکائیلی اضافه کرد: رانندگان پس از کنار کشیدن وسایل نقلیه و توافق با یکدیگر در خسارت زیر ۵۰ میلیون ریال با داشتن بیمه نامههای معتبر هر دو وسیله نقلیه و داشتن گواهینامه مجاز رانندگی و کارت شناسایی وسائل نقلیه بدون تغییر در محل خسارت دیده خودرو با وسایل نقلیه به اتفاق طرفین تصادف به شعب پرداخت خسارت شرکت بیمه وسیله نقلیه مقصر در حادثه مراجعه و نسبت به اخذ خسارت وارده اقدام کنند.
میکائیلی یادآور شد: طرفین تصادف نباید هیچگونه دغدغه ای در خصوص احتمال عدم تعیین دقیق مقصر و یا عدم پرداخت غرامت و خسارت وارده از جانب بیمه داشته باشند. اما کارشناس بیمه موظف به پرداخت غرامت در صورت تکمیل شرایط اعلامی است.
رئیس پلیس راهور استان آذربایجانشرقی تصریح کرد: توافقی بین طرفین تصادف و مراجعه به بیمه به جهت کاهش مراحل اداری و رفاه حال تمام شهروندان توسط پلیس راهور ناجا انجام شده است ولی رانندگانی که تصادف کردهاند با هماهنگی و سازش با همدیگر نسبت به روان سازی مسیر تردد سایر خودروها و با عدم انسداد معابر میتوانند پلیس راهنمایی و رانندگی را در ارائه هرچه بیشتر خدمات بهینه یاری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]