واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس جامعه المصطفی: بی حرکتی در جهان اسلام، خواست دنیای استکبار است قم - ایرنا - رییس جامعه المصطفی العالمیه، بی تفاوتی و بی حرکتی در جهان اسلام را خواست دنیای استکبار دانست و گفت: دشمنان می کوشند در نسل جوان و دولتمردان اسلامی، حس لازم برای پیشرفت رشد نیابد.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی جامعه المصطفی، حجت الاسلام والمسلمین ˈعلیرضا اعرافیˈ در دیدار سفیر کومور در جمهوری اسلامی ایران افزود: برخی مسائل در دنیای اسلام به چشم می خورد که باید کشورهای اسلامی به آن حساس باشند.
وی ادامه داد: دامن زدن به اختلافات بین کشورهای اسلامی و پررنگ کردن اختلافات مذهبی، اعمال تندروی و انجام کارهای ناروا به نام اسلام، از دیگر مسائل نگران کننده به شمار می آید.
اعرافی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران فارغ از تفکرات قومی، نژادی و مذهبی، در کنار امت اسلامی قرار دارد.
وی یکی از نمونه های این همراهی را حمایت از مردم غزه دانست و اظهارداشت: نباید به دنبال خشونت، ترور و تندروی باشیم، بلکه باید دوستانه، در کنار یکدیگر قرار بگیریم.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: در سال های اخیر، بخشی از انرژی جهان اسلام، در اختلافات بی حاصل و درگیری با تروریست ها و تجزیه طلبان تلف شد و نگرانیم که این اختلافات در آفریقا نیز نفوذ کند.
اعرافی بر ضرورت نزدیکی کشورها به یکدیگر به ویژه کشورهای آسیایی و آفریقایی برای بازسازی جهان تاکید کرد و گفت: اگر کشورهای اسلامی با یکدیگر متحد باشند، می توانند نقش مهمتری در این روند ایفا کنند.
وی عدالت بین المللی را راهبرد جمهوری اسلامی در عرصه بین الملل خواند و تصریح کرد: دنیای استکبار این رویکرد ایران اسلامی را بر نمی تابد و ایران هراسی را در دنیا ترویج می دهد.
رییس جامعه المصطفی العالمیه، با بیان اینکه مسلمانان و کشورهای جهان سوم می توانند به ایران بنگرند و پیشرفت های آن را بررسی کنند، افزود: ما در عرصه بین الملل بر چند نکته و راهبرد تاکید داریم؛ یکی از آن ها، نیاز بشر به دانش و فناوری است که همه باید به این سمت برویم.
اعرافی ادامه داد: جهان شاهد بی عدالتی های فراوانی است. باید تبعیض ها برچیده شود و همه بشر در فناوری های علمی و اقتصادی سهیم باشند.
وی با بیان اینکه متاسفانه، نظام سلطه باعث شده است که محرومیت در آفریقا موج بزند، اظهار داشت: آخرین نمونه تبعیض ها، جریانات فلسطین و غزه است. نمی توان پذیرفت در حالی که 80 درصد ثروت ها، منابع و معادن، در آفریقا و آسیا قرار دارد، 80 درصد ثروت های جهانی را اروپا و آمریکا در اختیار داشته باشند.
نماینده المصطفی در کومور نیز در این دیدار در باره فعالیت های موسسه تبیان در این کشور آفریقایی گفت: این موسسه در سال 2007 تاسیس شد و به ترتیب در سال 2008، 2009 و 2010، در رشته حقوق، منابع انسانی و علوم قرآن و حدیث دانشجو پذیرفت.
ˈسعید رحیمیˈ افزود: تاکنون 300 طلبه کوموری در این موسسه درس خوانده و 85 نفر نیز در مقطع کارشناسی دانش آموخته شده اند؛ اکنون نیز 130 نفر در حال تحصیل در موسسه هستند.
وی اضافه کرد: تاکنون 34 طلبه کوموری به ایران اعزام شده اند و 60 استاد ممتاز کومور در موسسه با ما همکاری دارند که همگی از برادران اهل تسنن هستند و این امر نشان دهنده حسن نیت المصطفی است.
سفیر کومور در جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار با تاکید بر لزوم تقویت روابط دیپلماتیک دو جانبه، از ارتباطات و همبستگی ایران با کومور سپاسگزاری کرد و خواستار تبادلات علمی جامعه المصطفی با مراکز علمی این کشور شد.ک/1
/7404/ 553 /1551
20/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]