تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، بى شرم، كودن، چاپلوس و بدبخت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870653417




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پنج پروژه عمرانی وخدماتی بیمارستان شهرستان دماوند افتتاح شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پنج پروژه عمرانی وخدماتی بیمارستان شهرستان دماوند افتتاح شد تهران بزرگ- ایرنا – طی آیینی با حضور مسوولان استانی و شهرستانی و خیرین بخش درمان و سلامت، پنج پروژه عمرانی و خدماتی بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند به بهره برداری رسید.


دکتر عباس حیصمی رییس بیمارستان سوم شعبان دماوند روز دوشنبه در آیین افتتاح این پروژه ها اظهار کرد: شهرستان دماوند با قرارگرفتن در دو محور مواصلاتی شمالی کشور (هراز – فیروزکوه) نیازمند تکمیل تاسیسات فنی، درمانی و عمرانی این بیمارستان است که این مهم به منظور خدمات دهی مناسب تر از سال 90 در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: احداث و تجهیز بخش اورژانس جدید، بازسازی اساسی و احداث درمانگاه تخصصی، احداث سالن اجتماعات و دو دستگاه پاویون اقامتی پزشکان مقیم متخصص ( آقایان- خانمها)، احداث فضای سی تی اسکن و استقرار دستگاه سی تی اسکن و بازسازی فضای رادیولوژی و پارکینگ ویژه بیماران و محوطه سازی فضای مرتبط به اورژانس و درمانگاه تخصصی پروژه هایی است که به همت مسوولان استانی و شهرستانی و نیز مشارکت خیرین به بهره برداری رسید.
به گفته رییس بیمارستان سوم شعبان دماوند، اورژانس این بیمارستان در 750 متر مربع و 20 تخت استاندارد با شش میلیارد و 750 میلیون ریال اعتبار بازسازی شد.
وی به بازسازی و احداث درمانگاه تخصصی جدید اشاره کرد و گفت: این پروژه از 5 واحد درمانگاهی به 12 واحد و همراه با فضای مناسب دندانپزشکی و آندوسکوپی و کلونوسکوپی ارتقا یافت که میزان اعتبار پروژه بالغ بر پنج میلیارد و 650 میلیون ریال می باشد.
رییس بیمارستان سوم شعبان دماوند ادامه داد: سالن اجتماعات 150 نفره و دو دستگاه پاویون اقامتی به ظرفیت 14 نفر برای پزشکان مقیم متخصص ( آقایان- خانمها) به متراژ 500 متر مربع با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و یکصد میلیون ریال هزینه به بهره برداری رسید.
حیصمی استقرار دستگاه سی تی اسکن و بازسازی فضای رادیولوژی را ازدیگر پروژه های درمانی این بیمارستان عنوان کرد و گفت: این پروژه ها نیز هر کدام به ترتیب در 80 متر مربع و 150 متر مربع با 17 میلیارد ریال اعتبار افتتاح شد.
بیمارستان 100 تختخوابی سوم شعبان دماوند نخستین بار در سال 1362 به عنوان درمانگاه و اورژانش زنان با نام حضرت سمیه(س) در منطقه ولیران دماوند احداث شد که سال 1378 بخش سی سی یو نیز با ظرفیت پنج تخت با ارائه خدمات اکوکاردیوگرافی، تست ورزش و ... به بیماران نیازمند به آن اضافه شد.
سال 1382 محل بیمارستان توسط سازمان تامین اجتماعی به منطقه گیلاوند منتقل شد.
مراسم افتتاح پروژه های عمرانی درمانی این بیمارستان روز دوشنبه با حضور رییس دانشگاه شهید بهشتی ، هیات رییسه دانشگاه تهران، نماینده مردم شهرستان های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان دماوند، رییس شبکه بهداشت و درمان دماوند و دیگر مسوولان منطقه و همچنین خیرین در سالن اجتماعات این مرکز درمانی برگزار شد.
تهرام/7246/1565



20/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن