تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820356344




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شناسايي آسيب هاي اجتماعي تعاملي فرا قوه اي مي طلبد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ مرداد ۱۳۹۳ (۱۱:۴۶ق.ظ)
رئيس کل دادگستري استان مرکزي: شناسايي آسيب هاي اجتماعي تعاملي فرا قوه اي مي طلبد رئيس کل دادگستري استان مرکزي ريشه جرايم و آسيب هاي اجتماعي را در بستر جامعه و خارج از دستگاه قضايي دانست و گفت: شناسايي و مهار اين معضلات مستلزم همکاري متعهدانه و برنامه محور تمامي ارگانهاي متولي است.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام حکمتعلي مظفري در ديدار بااصحاب رسانه گفت: رسانه هاي جمعي در ايجاد همگرايي، تقويت اخلاقمداري و ترغيب جمع به تفکرات ديني و فرهنگي نقش آفرين و اثرگذار هستند و دستگاه قضايي در مديريت آسيب هاي اجتماعي در اين خصوص دست ياري به رسانه ها مي دهد.
رئيس کل دادگستري استان مرکزي بيان کرد: رسانه هاي جمعي در سطوح شنيداري، ديداري و نوشتاري به عنوان ابزار کارآمد راهبري افکار عمومي، فرهنگ سازي و اصلاح نگرش در جامعه مطرح هستند و بايد به درستي از اين ظرفيتها در تقويت مباحث پيشگيري از وقوع جرم بهره گرفته شود.
رئيس کل دادگستري استان مرکزي در ادامه به بحث پيشگيري از وقوع جرم در کشور اشاره کرد و گفت: راهبري موثر پيشگيري از جرايم و آسيب هاي اجتماعي نيازمند تغيير نگرش دستگاههاي متولي در عرصه اجرايي و فرهنگي دارد.
وي افزود: مديريت پيشگيري از وقوع جرم و آسيب اجتماعي بر اساس اصل 156 قانون اساسي از تکاليف دستگاه قضايي است که براي تحقق کامل آن مشارکت برنامه محور زنجيره تصميم ساز و اجرايي عرصه فرهنگي و اجتماعي را مي طلبد.
وي توضيح داد: ريشه جرايم و آسيب هاي اجتماعي در بستر جامعه و خارج از دستگاه قضايي است و شناسايي و مهار اين معضلات مستلزم همکاري متعهدانه و با برنامه محور تمامي ارگانهاي متولي است. حجت الاسلام مظفري ادامه داد: متاسفانه با وجود تکاليف صريح در قانون اساسي، مقوله پيشگيري از وقوع جرم در کشور ديرهنگام کليد خورده اما در سالهاي اخير با تنظيم لايحه پيشگيري از وقوع جرم، دستگاه قضايي عزم خود را براي سامان اين حوزه اعلام کرده است.
وي اضافه کرد: اين لايحه پس از تصويب در صحن علني مجلس، اکنون در مجمع تشخيص مصلحت نظام است و ابلاغ نهايي اين قانون نقشه راه جامع در حوزه پيشگيري را براي دستگاه هاي متولي ترسيم کرده است. حجت الاسلام مظفري يادآور شد: بر اساس ماده 211 قانون برنامه پنجم توسعه رسانه هاي جمعي به ويژه صدا و سيما مکلف شده در فرهنگ سازي قضايي، اشاعه حقوق شهروندي و مقوله پيشگيري از جرم فعالانه عمل کند.
رئيس کل دادگستري استان مرکزي در پايان گفت: دستگاه قضايي به دليل ماهيت کار در برخي از موارد براي اطلاع رساني با محدوديت هايي مواجه است اما آغوش اين رکن مهم کشور بر روي رسانه هاي حرفه اي که براي اعتلاي دانش قضا و اطلاع رساني اثرگذار همکاري مي کنند گشوده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن