واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > سمنان شادنوش:
بهداشت و درمان استان سمنان مطلوب است/ کمبودهای بیمارستان کوثر مرتفع می شود
سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان پیشرفت های بهداشتی و درمانی استان را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: هم اکنون در سمنان جراحی قلب و در گرمسار جراحی مغز و اعصاب انجام می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شادنوش ظهر یکشنبه درجمع خبرنگاران با تاکید بر عدم افراط و تفریط در خبر رسانی و اشاره به طرح تحول نظام سلامت از تمامی فعالان حوزه خبر قدردانی کرد و گفت: دانشگاه آمادگی خود را برای همکاری با تمام خبرگزاری ها در راستای اطلاع رسانی هرچه سریع تر و کامل تر پیرامون فعالیت های حوزه بهداشت و درمان مخصوصا طرح تحول نظام سلامت اعلام می دارد. وی همچنین با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی سمنان پیشرفت های بهداشتی و درمانی خوبی داشته است افزود: در صدد رفع مشکلات بهداشتی و درمانی از جمله مسایل بیمارستان کوثر هستیم. رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه این دانشگاه به وجود نقص هایی در بیمارستان کوثر معترف است گفت: به دنبال رفع و اصلاح این مسایل هستیم.
شادنوش با بیان اینکه 25 درصد امور سلامت در دست وزارت بهداشت و درمان است گفت: در 75 درصد بقیه سایر ارگانها، باورها و ... نقش دارند. وی با تاکید بر اینکه در ارتقای سلامت مردم با کسی شوخی نداریم گفت: سلامت مردم باید تامین شود و در این ارتباط مسئولان بهداشت و درمان با قاطعیت این طرح ها را اجرا می کنند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان همچنین بر لزوم همراهی و حمایت مردم در اجرای طرح جامع سلامت تاکید داشت و تصریح کرد: با اجرای این طرح رضایت مندی مردم افزایش یافته است. شادنوش با بیان اینکه دولت با قدرت و تمام توان این طرح را ادامه می دهد اظهار داشت: دولت با قدرت این طرح را آغاز کرد و با قدرت آن را ادامه می دهد و به اجرای موفق این طرح اطمینان دارد. وی با اشاره به اینکه از هفت بسته از هشت بسته طرح جامعه سلامت در استان سمنان اجرایی شده است گفت: بحث بیماران صعب العلاج نیز به علت مشکلات موجود در تامین منابع آن عملیاتی نشده است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با تاکید بر اینکه باید برای توجه به مسایل سلامت و درمان مردم از مسایل حاشیه ای و سیاسی منطقه ای دوری کنیم گفت: کمبود نیروی انسانی در این بخش کاذب و در عین حال مقداری واقعیت است. شادنوش با بیان اینکه شمار شاغلین این وزارت خانه در هشت سال اخیر به دو برابر و از 216 هزار نفر به 412 هزار نفر رسیده است گفت: بخش قابل توجهی از این نیروها تخصصی نبوده و این وزارتخانه در نیروهای تخصصی، پرستاری و پیراپزشکی با کمبود مواجه است. وی در خاتمه، 30 درصد نیروها را افراد با سواد کم دانست و تصریح کرد: در گذشته 95 درصد اعتبارات این وزارت خانه صرف نیروی انسانی و بقیه صرف سایر فعالیت ها می شد.
۱۳۹۳/۵/۱۹ - ۱۸:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]