تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826951432




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تداوم سیاستهای خاورمیانه ای اوباما به ضرر منافع ملی آمریکا است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


بین الملل > آمریکا اروپا استاد دانشگار هاروارد:
تداوم سیاستهای خاورمیانه ای اوباما به ضرر منافع ملی آمریکا است
استفن والت استاد سرشناس روابط بین الملل دانشگاه هاروارد و از بنیانگذاران نظریه واقعگرایی تدافعی خواستار کنار گذاشته شدن خاورمیانه از اولویت سیاست خارجی آمریکا شد.



به گزارش خبرگزاری مهر، "استفن والت" با درج مطلبی در نشریه آمریکایی "فارین پالسی"  ادامه سیاست های کاخ سفید در خاورمیانه را به ضرر منافع ملی آمریکا خواند.

وی در این نوشته به دولتمردان آمریکایی توصیه می کند برای کاهش ضررهای آمریکا در منطقه، حداقل برای مدتی خاورمیانه را از اولویت های سیاست خارجی کنار بگذارند.

استفن والت می نویسد: هر وقت که ما در خاومیانه دخالت می کنیم این دخالت به ضرر ما تمام می شود. اکنون زمان آن رسیده تا خود را از خاورمیانه کنار بکشیم.

والت با اشاره به برخی تحولات منطقه از جمله درگیری های داخلی سوریه که وارد سومین سال خود شده است، تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه، تحرکات تروریست های تکفیری- بعثی موسوم به داعش در عراق، حمله هوایی اخیر آمریکا به بهانه دفاع از اقلیت مذهبی ایزیدی در عراق، تشدید ناآرامی ها در لیبی، کشته شدن افسر آمریکایی در افغانستان و تداوم شکاف دیپلماتیک بین عربستان سعودی، امارات عربی متحده و قطر، می نویسد: علاوه بر آسیب های حاصل از این تحولات، به نظر می رسد طبیعت هم به مقابله با ما ایستاده است؛ شیوع ویروس "کرونا" در شبه جزیره عربستان می تواند از طریق کسانی که با هواپیما به منطقه تردد می کنند، به آمریکا نیز منتقل شود.

والت با انتقاد از حامیان تداوم حضور گسترده آمریکا در منطقه و ضرورت مداخله نظامی جدی این کشور در عراق به مقاله الیوت کوهن از چهره های جنگ طلب و نئو محافظه کار که هفته گذشته ویرانه های امروز خاورمیانه را ناشی از خودداری باراک اوباما از دخالت گسترده و فعالانه در خاورمیانه دانسته بود، می نویسد: حمله سال 2003 به عراق که کوهن در کشاندن آمریکا به آن سهم عمده ای داشت، بیش از هر آنچه اوباما تاکنون انجام داده، به ایالات متحده ضربه وارد کرده است.

والت درادامه تاکید می کند که دخالت های آمریکا در خاورمیانه باعث شده که این کشور متحدان راهبردی خود در منطقه را از دست بدهد.

وی در تشریح شرایط کشورهای منطقه و امکان همپیمانی آنها با واشنگتن به مشکلات دولت آمریکا با دولت جدید مصر، ترکیه، عربستان، سوریه در منطقه پرداخته و می نویسد: تنها آمریکا در قطر و بحرین پایگاه های خوبی دارد اما این دو کشور متحد استراتژیکی برای آمریکا نیستند.

والت در ادامه به رابطه رابطه خاص آمریکا با رژیم اشغالگر قدس و حمایت بی قید و شرط واشنگتن از تل آویو  اشاره کرده و می نویسد: این امرنیز موجب شکل گیری احساسات ضد آمریکایی در سراسر جهان شده است.

این تحلیلگر آمریکایی که صاحب نظریه "ˈواقع گرایی تدافعی" است، خاورمیانه کنونی را منطقه ای دردسر ساز برای آمریکا خوانده و معتقد است این منطقه فاقد هرگونه چشم انداز امیدوار کننده برای واشنگتن است.

وی در انتها تصریح می کند: کنون دیگر دخالت گسترده آمریکا در خاورمیانه تامین کننده منافع ملی ایالات متحده نیست و کیفیت زندگی شهروندان آمریکایی را بهبود نمی بخشد و ما باید خیلی احمق باشیم که باز هم خودمان را به وسط مهلکه بیندازیم، زیرا اکثر مناقشات جاری در خاورمیانه تهدید جدی و مستقیم برای منافع واشنگتن محسوب نمی شوند.


۱۳۹۳/۵/۱۹ - ۱۷:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن