واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ثبت 30 اختراع به نام محققین دانشکده علوم دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات تهران- ایرنا- دکتر پرویز تاجیک گفت: دانشکده علوم دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات اولین دانشکده در کشور است که در مقطع دکتری تخصصی و حرفه ای دامپزشکی دانشجوی دختر پذیرش کرده است و در حال حاضر حدود 90 درصد دانشجویان این دانشکده را دانشجویان دختر تشکیل می دهند.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا دکتر پرویز تاجیک رییس دانشکده علوم دامپزشکی این واحد گفت: حضور خانم های دامپزشک در عرصه های علمی بخصوص در فعالیت های آزمایشگاهی و دارویی می تواند در در سطح ملی و بین المللی بسیار مفید باشد.
رییس دانشکده علوم دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی براساس شهریه دانشجویان فعالیت می کند که همین امر سبب شده علاوه بر مسئولین دانشگاه، دانشجویان نیز ارزش این منبع درآمدی را دانسته و از آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.
وی به مجله علمی-پژوهشی پاتوفیزیولوژی اشاره کرد و گفت: دانشکده علوم دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات درصدد ایجاد مجله ای با عنوان «علوم درمانگاهی» با درجه علمی پژوهشی است.
دکتر تاجیک سیاست گذاری دانشکده علوم دامپزشکی در ارتباط با طرح ها و پایان نامه ها را براساس کاربردی بودن آنها دانست و اضافه کرد: تاکنون به همت محققین این دانشکده 12 ثبت ژن دربانک ژن جهانی در آمریکا و 30 ثبت اختراع در اداره کل ثبت اختراعات صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه در این دانشکده 14 آزمایشگاه تخصصی و مجهز وجود دارد افزود: این آزمایشگاه ها از تجهیزات مناسب و امکانات خوبی برخوردار هستند به نحوی که برخی از آنها قابلیت این را دارند که به عنوان آزمایشگاه های مرجع شناخته شوند.
رییس دانشکده علوم دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات ادامه داد: این آزمایشگاه ها همچون آزمایشگاه هیستوتکنیک، بیوشیمی، بیو تکنولوژی، میکروبیولوژی مواد غذایی، انگل شناسی، فیزیولوژی، بهداشت و بمیاریهای آبزیان، مرکز تشخیص، آنالیز مواد غذایی، میکروبیولوژی و ویروس شناسی است.
دکتر تاجیک جایگاه واقعی دانشکده علوم دامپزشکی واحد علوم و تحقیقات را فراتر از جایگاهی که اکنون در آن است دانست و اظهار داشت: در صورت حمایت مسئولین واحد و ایجاد شرایط مناسب از قبیل فضا، برطرف کردن مشکل مسیر دانشکده، افزایش بودجه و... این دانشکده می تواند جایگاه نخست را در کشور و حتی منطقه داشته باشد.
وی ادامه داد: در راستای کاهش وابستگی به شهریه دانشجو چندین طرح از جمله پرورش میگو، پرورش گوسفند و طرح شبانه روزی کردن کلینیک های این دانشکده را ارایه داده ایم و در صورت فراهم شدن شرایط امکان خودکفا کردن کلینک در ظرف 4 تا 5 سال آینده وجود دارد.
وی ادامه داد: همکاری ما با ارگان ها و سازمان ها در حد پایان نامه ها و رساله های دانشجویی براساس رابطه اساتید با ارگان ها و سازمان ها بوده است است، از آن جمله می توان به همکاری با شیلات و سازمان دامپزشکی اشاره کرد.
دکتر تاجیک تصریح کرد: دانشکده علوم دامپزشکی دارای 16 رشته دکتری تخصصی، یک رشته دکتری حرفه ای و دو رشته در مقطع کارشناسی ارشد است . در حال حاضر این دانشکده دارای 28 عضو هیأت علمی تمام وقت و 16 عضو هیأت علمی نیمه وقت است.
علمی(1)**ل.الف.ی**1599
18/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]