واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پاسخ دولت به نامه انتقادی دو نماینده اقتصاددان
دبیر ستاد هماهنگیهای اقتصادی دولت با اعلام اینکه دولت از تمام انتقادات سازنده استقبال می کند، گفت: به احتمال زیاد طی چند ماه آینده یک بسته اقتصادی دیگر از طرف دولت برای خروج از رکود ارائه خواهد شد.
کد خبر: ۴۲۴۰۲۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۲ - 09 August 2014
دبیر ستاد هماهنگیهای اقتصادی دولت با اعلام اینکه دولت از تمام انتقادات سازنده استقبال می کند، گفت: به احتمال زیاد طی چند ماه آینده یک بسته اقتصادی دیگر از طرف دولت برای خروج از رکود ارائه خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی نجفی در جمع خبرنگاران با تبیین برنامه ها و اهداف همایش تبیین سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود و اعلام اینکه در گام نخست تحلیل جامعی از دلایل ایجاد رکود تورمی تهیه و در گام بعد سیاست های خروج غیرتورمی از رکود تدوین شد گفت: نباید از این بسته سیاستی دولت انتظار یک برنامه جامع داشت چرا که اقتصاد کشور از سال 91 دچار دو عارضه مهلک رکود و تورم شده است.
دبیر ستاد هماهنگی های اقتصادی دولت اظهارداشت: این بسته ویژه برای سال های 93 و 94 تهیه شده و امید است با اجرای این بسته اقتصاد کشور در پایان سال 94 از رکود خارج شود زیرا این بسته مقدمه ای برای اجرای برنامه ششم اقتصادی کشور است.
مشاور رئیس جمهوری با بیان اینکه دولت توانست با انجام سیاست های اقتصادی مناسب تورم کشور را کنترل کند افزود: حدود 4.5 ماه است خروج اقتصاد از رکود در دستور کار ستاد اقتصادی دولت قرار گرفته است.
نجفی تصریح کرد: برگزاری همایش تبیین سیاست های اقتصادی دولت برای خروج از رکود کم سابقه است و فعالان اقتصادی بخش خصوصی، استادان دانشگاه و کارشناسان اقتصادی با ارائه راهکارهای مناسب نسبت به خروج اقتصاد کشور از رکود تلاش کنند.
وی اظهارداشت: توجه به بهبود فضای کسب و کار، تامین منابع مالی و ایجاد محرک های اقتصادی از جمله مباحثی است که در این بسته مورد توجه قرار گرفته تا اقتصاد ملی از رکود خارج شود.
این همایش روز سه شنبه این هفته با سخنان حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور آغاز می شود و سپس وزرای صنعت، معدن و تجارت، نفت، راه و شهرسازی، امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی و معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری در این نشست سخنرانی خواهند کرد.
وی با بیان اینکه بسته سیاستی با هماهنگی همه نهادهای مسئول و ذیربط از جمله بانک ها تهیه شده است بیان داشت: از نقاط قوت این بسته تامین منابع مالی مورد نیاز برای اجرای سیاست های کلان اقتصادی است تا شاهد تدریجی خروج اقتصاد کشور از رکود باشیم.
نجفی خاطر نشان کرد: در این بسته تا آنجا که امکان داشت از نقطه نظرات کارشناسان امور اقتصادی استفاده شده است، اما دولت باز هم آمادگی دارد برای جمع بندی این مسئله از نظرات دیگر کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی استفاده کند.
مشاور رئیس جمهور گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی به احتمال زیاد طی چند ماه آینده یک بسته اقتصادی دیگر از طرف دولت برای خروج از رکود ارائه خواهد شد.
دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی دولت تاکید کرد: به شدت مراقب هستیم تا پایه پولی کشور تغییر پیدا نکند، ضمن اینکه در این بسته برنامه های عملیاتی با رویکرد اثربخشی فوری برای بخش های نفت و گاز، مسکن، صنعت، معدن و تجارت تبیین شده است.
وی در پاسخ به نامه انتقادی دو نماینده مجلس در خصوص این بسته تصریح کرد: از تمام انتقادات سازنده استقبال می کنیم و به تمام انتقادات نیز پاسخ خواهیم داد.
به گفته مشاور رئیس جمهور، در این بسته اقتصادی دولت به توسعه بازار سرمایه توجه ویژه ای کرده است و بر اساس محاسبات انجام شده نتایج اجرای این بسته از نیمه دوم سال جاری آشکار خواهد شد.
وی با بیان این که امیدوارم با اجرای این بسته اقتصادی شاهد رونق اقتصادی کشور در سال 95 باشیم، اظهارداشت: هدف دولت از اجرای این بسته، کاهش همزمان تورم و خروج کشور از رکود اقتصادی است.
نجفی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد ایران باید رون زا و برونگرا باشد، زیرا فرض ما در این بسته اقتصادی باقی ماندن تحریم ها است، هر چند که با لغو تحریم ها سرعت اجرای این بسته اقتصادی بیش از پیش فراهم می شود.
وی ابراز امیدواری کرد که در صورت اجرای درست این بسته، رشد اقتصادی کشور در پایان سال 93 و 94 به دو تا چهار درصد برسد که در صورت تحقق این موضوع اتفاق بزرگی در اقتصاد ملی اتفاق می افتد.
مشاور رئیس جمهور تصریح کرد: دولت به دنبال شناورسازی قیمت ارز نیست، بلکه هدف دولت حذف تدریجی کاهش شکاف نرخ دولتی و آزاد ارز است که به نظر می رسد حتی منتقدان هم به درستی آن اعتراف دارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]