تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عمل اندک و بادوام که بر پایه یقین باشد و در نزد خداوند از عمل زیاد که بدون یقین ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844230670




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«همدستي اوباما با داعش»


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ مرداد ۱۳۹۳ (۰:۱۳ق.ظ)
جمهوري اسلامي: «همدستي اوباما با داعش»
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه جمهوري اسلامي چنين نوشت:
بسم الله الرحمن الرحيم
جنگنده هاي اف - 18 آمريکا بالاخره براي اولين بار مواضع گروهک تکفيري - تروريستي داعش را در استان اربيل عراق بمباران کردند. اين اقدام پس از آن صورت گرفت که باراک اوباما رييس جمهوري آمريکا دستور عمليات محدود هوايي عليه داعشي ها را صادر کرد.
اوباما گفته است عمليات هوايي محدود عليه داعش دو هدف را دنبال مي کند؛ اول بمباران بخش هايي از مواضع تحت کنترل داعش در شمال عراق و دوم انتقال کمک هاي غذايي به ايزدي ها و مسيحياني که در اين منطقه از ترس داعش در کوه ها آواره شده اند.
سازمان ملل هفته گذشته درباره خطر گرسنگي و مرگ بيش از 40 هزار نفر از ساکنان شهر قره قوش و سنجار که از بيم داعش به کوه ها پناه برده اند هشدار داد. بخش عمده ساکنان شهر سنجار از اقليت ايزدي (زرتشتي) و ساکنان قره قوش از اقليت مسيحي هستند و دولت آمريکا اعلام کرده براي دفاع از اقليت ها تصميم به مداخله نظامي گرفته است.
پيش از آن پاپ بنديکت شانزدهم رهبر کاتوليک هاي جهان از جامعه بين المللي خواسته بود به آن دسته از شهروندان مسيحي عراق که از بيم تروريست ها به مناطق مجاور محل سکونت خويش فرار کرده اند، کمک کند.
شوراي امنيت سازمان ملل نيز بعد از آنکه متوجه شد امنيت جاني مسيحيان در شمال عراق به خطر افتاده است، با درخواست اضطراري دولت فرانسه براي تأمين امنيت آنها جلسه فوق العاده تشکيل داد و فرانسوا اولاند رييس جمهوري فرانسه نيز به صورت جداگانه آمادگي دولت و کشورش را براي کمک به کردهاي اقليم کردستان عراق جهت محافظت از اقليت هاي ديني اعلام کرد.
به راه افتادن چنين تحرکات سياسي در مدت زمان بسيار کوتاهي که با آغاز خطر عليه اقليت هاي ديني در عراق شاهد آن بوديم، البته نه تنها مثبت تلقي مي شود بلکه از ديرباز مورد حمايت و درخواست جامعه بين المللي بخصوص مظلومان تحت ستم قرار گرفته در اقصي نقاط جهان بوده است و جمهوري اسلامي ايران نيز جزو اولين کشورهايي بود که آمادگي خود را براي کمک به مسيحيان و ايزدي هاي عراق که در محاصره گروهک تروريستي داعش قرار گرفته اند اعلام کرد و البته اين از سياست هاي کلان نظام جمهوري اسلامي در بخش سياست خارجي است که همواره از ملت هاي مظلوم در جهان با هر قوميتي و مذهبي دفاع نمايد.
اما در کنار اين تحرکات سياسي، دو نکته ديگر نيز وجود دارد که بايد اين تحرکات را با توجه به آن دو نکته مورد ارزيابي قرار داد. نکته اول اينکه يک روز قبل از صدور فرمان اوباما به منظور آغاز عمليات نظامي عليه داعش، خبري منتشر شد که رسانه هاي غربي بسيار تلاش کردند از انعکاس گسترده آن جلوگيري نمايند.
خبر اين بود که هيلاري کلينتون وزير خارجه سابق آمريکا در کتاب خود با عنوان «گزينه هاي دشوار» سخنان غافلگير کننده اي را مطرح ساخت و اعتراف کرد که در واقع «داعش» ساخته و پرداخته دست دولتمردان آمريکايي با هدف تقسيم خاورميانه بوده است.
وي در اين کتاب نوشته است:«ما وارد جنگ عراق، ليبي و سوريه شديم و همه چيز بروفق مراد و بسيار خوب بود ولي ناگهان انقلاب مصر روي داد و همه چيز ظرف 72 ساعت تغيير کرد... با برخي از دوستان اين توافق حاصل شد که به محض اعلام تأسيس داعش، اين گروه به رسميت شناخته شود، اما ناگهان همه چيز فرو پاشيد. توافق شده بود دولت اسلامي (داعش) در روز 2013.7.5 (12 تير 1392) اعلام شود و ما منتظر اعلام تأسيس بوديم تا ما و اروپا هرچه سريعتر آن ها را به رسميت بشناسيم. مصر قلب جهان عرب و اسلام است و ما تلاش داشتيم از طريق اخوان المسلمين و از طريق داعش اين کشور را تحت کنترل در آورده و آن را تقسيم کنيم و پس از آن به کشورهاي حوزه خليج فارس برويم... کويت اولين کشوري بود که از طريق دوستان ما در آنجا آماده بود و سپس عربستان و بعد از آن امارات و بحرين و عمان مدنظر ما بودند و پس از آن منطقه عربي کاملاً تقسيم مي شد...».
با توجه به اين اعترافات، اکنون اين سؤال ها مطرح هستند که اگر آمريکايي ها واقعاً به جنگ عليه داعش معتقد هستند، چرا از اساس اين گروهک تکفيري - تروريستي را پايه ريزي و ساخته و پرداخته کردند؟ آيا هدف از اعلام جنگ عليه داعشي ها نوعي فرافکني براي تحت الشعاع قرار دادن اعترافات ناشيانه هيلاري کلينتون نيست؟ چرا آمريکايي ها و اروپايي ها گروه هاي تروريستي و جنايتکاري را پديد مي آورند که بعدها مجبور به حمله نظامي عليه آنها شوند؟ در اين زمينه سؤال هاي فراواني وجود دارد که البته هيچگاه پاسخ روشني به آنها داده نشده و هرگز هم پاسخ داده نخواهد شد.
نکته دومي که بايد در ارزيابي حمله آمريکا عليه داعشي ها مورد توجه قرار گيرد اينست که گروه هاي تکفيري - تروريستي حدود سه سال و اندي است که در سوريه درحال ارتکاب جنايت عليه مسلمانان هستند و تقريباً از حدود يک سال پيش نيز کشتار مردم عراق را آغاز کرده اند، اما در اين مدت دولت هاي غربي به سرکردگي آمريکا و مجامع جهاني تحت سيطره دولت واشنگتن، هيچگاه چنين تحرک سياسي گسترده اي را به راه نيانداخته بودند. اين تحرکات زماني آغاز شد که دامنه جنايات داعش به اقليت هاي ديني و مذهبي عراق و بخصوص عليه مسيحيان رسيد و پس از آن بود که از سازمان ملل گرفته تا شوراي امنيت و سران دولت هاي اروپايي و در نهايت آمريکا تصميم گرفتند اقدامي عليه اين گروهک تروريستي انجام دهند. آيا اين روش نشان دهنده دوگانگي موجود در افکار شيطاني مقامات غربي نيست؟ چرا مجامع بين المللي و دولت هاي غربي به مدت سه سال در برابر جنايات داعش در سوريه و يک سال جنايت اين گروهک تروريستي در عراق سکوت کردند؟ چرا مدعيان حقوق بشر بيش از يکماه است که از کشتار آنان و کودکان فلسطيني در غزه توسط رژيم صهيونيستي حمايت مي کنند؟ اما به يکباره زماني که جان مسيحيان و ساير اقليت هاي ديني به خطر افتاد، دايه مهربان تر از مادر شدند؟
اين دوگانگي ريشه در نيت هاي شيطاني آنها دارد، آنها در واقع نگران نسل کشي نيستند، بلکه زماني نگران مي شوند که نسل کشي ها مسيحيان و ساير اقليت هاي ديني به جز مسلمانان را تهديد کند.
اين يک واقعيت است که نسل کشي مسلمانان و برهم زدن جغرافياي سياسي کشورهاي اسلامي از اهداف بلند مدت غرب در قالب دشمني با دين اسلام است و امروز اگر ناچار شده اند بخاطر حفظ وجهه و آبروي خود به روي داعشي هاي خودساخته آتش بگشايند و درصدد به نمايش گذاشتن چهره اي قهرمانانه از خود در عراقي که خود مسبب به هم ريختن اوضاع آن هستند برآمده اند، فردا دسيسه هاي ديگري را براي رسيدن به اهداف پليدشان طراحي خواهند کرد.
وارد عمل شدن آمريکائيها در عراق البته دلايل سياسي و امنيتي از جمله ترس از به خطر افتادن جان آمريکايي هاي حاضر در کردستان عراق و همچنين خطر سقوط شهر اربيل که براي آمريکائيها از اهميت خاصي برخوردار مي باشد و بسياري دلايل ديگر دارد که در جاي ديگر بايد مورد مداقه و بررسي قرار گيرد.
در اين ميان آنچه حائز اهميت است اينست که جهالت برخي سران کشورهاي عربي و اسلامي در منطقه، به آمريکائيها که همواره به صورت آشکار دشمني خود را با اسلام و مسلمانان نشان داده اند اين اجازه را مي دهد که يک روز با دخالت مستقيم و روزي با تحريک عوامل مزدوري مانند «داعش» اهداف خود را که ضربه زدن به اسلام و مسلمانان به هر بهانه اي است دنبال کنند و تاسف بار اينکه سران عربي در کمک کردن به آمريکائيها براي رسيدن به اهداف شومشان از يکديگر سبقت مي گيرند. آيا زمان آن فرا نرسيده است که آنها متوجه شوند در اين ميدان، اوباما و داعش همدست هستند و دستشان در يک کاسه است؟!
نويسنده:حسن خياطي













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن