تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را براى بزرگداشت خداوند زيبا بنويسد، خداوند او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827427575




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تضعیف دولت روحانی به نفع نظام نیست


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


تضعیف دولت روحانی به نفع نظام نیست وبلاگ > نصیری، مهدی - دولت روحانی می توانست اهل جنجال آفرینی، تنش زایی و ماجراجویی ـ مشابه آنچه بعضا در دولت اصلاحات و چهار ساله دوم دولت قبل دیده می شد ـ باشد که از جهاتی می تواند منافعی نیز برای دولت و جریان سیاسی وی داشته باشد، اما این اتفاق نیفتاده است و همین امر هم موجب دلخوری برخی از اصلاح طلبان از وی بوده است.


وقتی دکتر روحانی رای آورد و رییس جمهور شد، در مصاحبه ای گفتم با وجود آن که به روحانی رای ندادم اما انتخاب وی را بهترین تقدیر خداوند برای جمهوری اسلامی می دانم و دلایل این حرف را به اجمال در آن مصاحبه بیان کردم . اکنون با گذشت بیش از یک  سال از ریاست جمهوری آقای روحانی، همچنان بر این باور هستم و معتقدم دولت روحانی در مجموع فارغ از انتقاداتی که بعضا به آن وارد است، یار و یاور نظام جمهوری اسلامی و عاملی در جهت ثبات داخلی و خارجی نظام و تثبیت شرایط روحی و روانی جامعه ـ که نیاز اساسی امروز جامعه ما است ـ بوده است. دولت روحانی می توانست اهل جنجال آفرینی، تنش زایی و ماجراجویی ـ مشابه آنچه بعضا در دولت اصلاحات و چهار ساله دوم دولت قبل دیده می شد ـ باشد که از جهاتی می تواند منافعی نیز برای دولت و جریان سیاسی وی داشته باشد، اما این اتفاق نیفتاده است و همین امر هم موجب دلخوری برخی از اصلاح طلبان از وی بوده است.
روحانی در سیاستهای کلی و اساسی نظام اگر هم کاستی هایی داشته باشد اما هرگز در مقابل آنچه در توصیه های مقام معظم رهبری مطرح می شود، ایستادگی و مقاومت نکرده است و شخص رییس جمهور بارها بر آنها تاکید کرده است. مواضع رییس جمهور و وزرات خارجه در باره حوادث اخیرغزه، فاصله فکری دولت را از برخی عناصر اصلاح طلب نشان داد. در سیاست های اقتصادی کاملا مشهود است که مصلحت کلان نظام و جامعه و نه پوپولیسم و عوام فریبی مد نظر دولت است و این نشانه ای مهم بر سلامت جهت گیری اقتصادی دولت است. بر این اساس هیچ دلیل موجهی برای تضعیف دولت وجود ندارد و بهترین گزینه، همراهی و تقویت دولت برای برداشتن گامهای اساسی تر برای رفع مشکلات متعدد کشور است.
اصولگرایان منتقد دولت روحانی باید متوجه باشند که شکست دولت روحانی در ذهنیت جامعه بعید است اذهان را متوجه یک بدیل اصولگرا کند بلکه شانس تقویت جریان افراطی اصلاحات را در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری افزایش خواهد داد. بدیهی است مقصود از این نوشتار این نیست که نباید از دولت کنونی انتقاد کرد و چشم بر ضعفها و خطاهای آن بست اما باید متوجه باشیم ظرفیت جامعه برای تحمل تنشهای سیاسی و نزاعهای بی حاصل بین دو جناح حدی دارد و نمی توان مطمئن بود که تسلسل باطل به قدرت رسیدن یک جناح بر اثر شکست فضیحت بار جناح دیگر ( که معمولا جناح غالب جناح مغلوب را متهم به فضیحت و فساد و ناکارآمدی و ... می کند) برای همیشه ادامه پیدا کند. البته حتی اگر تداول این گونه ای قدرت در کشور همچنان ادامه دار باشد هرگز نباید از تبعات سوء فرهنگی و اجتماعی و اعتقادی و اخلاقی آن برای جامعه و مردم غافل بود و باید همیشه این سخن امیرالمؤمنین علیه السلام را به یاد داشت که الغالب بالشر مغلوب.
جناحهای دلسوز کشور و نظام باید به مکانیسمی بیاندیشند که چرخش قدرت با کمترین تلفات اخلاقی و سیاسی همراه باشد و هر دو جناح به گونه ای عمل کنند که مردم بین خوب و خوبتر و نه بین بد و بدتر را انتخاب کنند. جامعه امروز ما نیازمند عقلانیت، اعتدال، استدلال، کارآمدی با حفظ قدر مقدور و حد میسور ارزشها و آرمانها است.    



شنبه 18 مرداد 1393 - 12:57:46





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن