واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ مرداد ۱۳۹۳ (۱۳:۴۸ب.ظ)
عباس رجايي : زيرساختهاي درماني اراک بايد متناسب با الگوي بيماردهي متحول شود نماينده مردم اراک، کميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي گفت: زيرساختهاي بهداشتي و درماني اراک بايد متناسب با نيازهاي اين منطقه و الگوي بيماردهي آن متحول شود.
به گزارش خبرگزاري موج ˈعباس رجاييˈ روز شنبه در جريان بازديد از بيمارستان تامين اجتماعي امام خميني (ره) اراک افزود: کلانشهر اراک علاوه بر اينکه در مسير تردد اصلي شمال به جنوب و شرق به غرب کشور قرار دارد و يکي از کانونهاي مهم صنعتي کشور است، نيازمند زيرساختهاي قوي درماني و امکانات پيشرفته تشخيصي و پزشکي است.
وي اظهار کرد: علاوه بر اين آلاينده هاي محيطي ناشي از استفاده بيش از حد ازتوان اکولوژيک در سالهاي اخير آمار برخي از بيماريها را نسبت به متوسط کشوري افزايش داده که نياز است با تدبير و مديريت ويژه شرايط موثر درماني براي آن فراهم شود.
رييس کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: تقويت زيرساختهاي درماني در اراک نيازمند مشارکت فعالانه برخي وزارتخانه ها و سرمايه گذاري ويژه بخش خصوصي است و با توجه به اينکه وزارت نفت سه واحد کليدي و بزرگ در استان مرکزي دارد رايزني براي مشارکت اين بخش در تقويت فضاهاي درماني ضرورت است.
نماينده مردم اراک، کميجان و خنداب در مجلس شوراي اسلامي توضيح داد: بيمارستان وليعصر (عج) اراک به عنوان مرکز حوادث و سوانح و بيمارستان مادر تخصصي استان مرکزي هر روز علاوه بر خدمات به مراجعان استاني پذيراي خيل بزرگي از بيماران استانهاي همجوار است که نوسازي آن با وجود گذشت هشت سال به خاطر کمبود اعتبار در هاله اي از ابهام است.
رجايي گفت: مصوبه دولت دهم در ساخت بيمارستان سوانح و سوختگي اراک نيز عملياتي نشده و مي طلبد که وزارت نفت با مشارکت موثر در تامين منابع ساخت بيمارستان وليعصر( ع ) و اختصاص بخش مناسبي از آن به خدمات سوانح و سوختگي مسووليت اجتماعي خود را در قبال سلامت مردم اين خطه انجام دهد.
وي عنوان کرد: اگر چه در دهه اخير رتبه استان مرکزي در سلامت از استان 29 به 16 رسيده اما تا رسيدن به وضعيت مطلوب راه زيادي در پيش است.
وي گفت: مردم استان از وضعيت خدمات تخصصي و رفاهي در مراکز درمان تامين اجتماعي رضايت دارند و اين نشانگر هدفگذاري مناسب در اين حوزه و نظارت و راهبري خوب است.
رجايي عنوان کرد: بيمارستان امام خميني (ره) اراک در شرايطي که وضعيت فضاهاي فرسوده بيمارستاني در حوزه دولتي محدوديتهايي را ايجاد کرده به خوبي در خدمات رساني کيفي حاضر شده وبا تعامل مناسب اين بخش با دانشگاه علوم پزشکي توانسته بخش بزرگي از مطالبات مردم در سلامت را پاسخگو باشد.
مدير درمان تامين اجتماعي استان مرکزي نيز در اين بازديد گفت: خدمات مستقيم درماني در تامين اجتماعي استان از طريق سه واحد بيمارستاني در شهرهاي اراک، شازند و ساوه و شش درمانگاه و يک پلي کلينيک تخصصي ارائه مي شود و علاوه بر آن بخش بزرگي از نيازهاي تشخيصي و درماني نيز از طريق خريد خدمت انجام مي شود.
دکتر ˈبابک عدليˈ افزود: استراتژي تامين اجتماعي در اين استان تقويت خدمات تخصصي در بيمارستانها و بهبود امکانات هتلينگ و تجهيزات درماني است که در اين راستا توسعه اورژانس اين بيمارستان با زيربناي يکهزار و 200 متر مربع با 22 تخت بستري و سرمايه گذاري پنج ميليارد و 500 ميليون ريال در شهريورماه امسال بهره برداري مي شود.
وي ساخت پلي کلينيک تخصصي در بيمارستان امام خميني (ره) اراک را از برنامه هاي در دست پيگيري مديريت درمان تامين اجتماعي استان مرکزي عنوان کرد و گفت: با ساخت اين پلي کلنيک و انتقال بار مراجعات متراکم بيماران در حوزه تشخيص، زمينه استفاده موثر از فضاهاي درماني بيمارستان امام خميني( ره ) و ايجاد بخشهاي تخصصي مورد نياز فراهم مي شود.
دکتر عدلي اظهار کرد: تجهيزات پزشکي اين بيمارستان از مجهزترين امکانات پزشکي است و ام .آر .آي اين مرکز درماني هم اينک يکهزار و 300 خدمات گير در ماه دارد و از اين حيث کمک شاياني را در پاسخگويي به نيازهاي استان انجام مي دهد.
وي ادامه داد: با توجه به تغيير الگوي بيماردهي استان و افزايش برخي بيماريها نظير سرطانها و بيماريهاي کليوي پيگيري ايجاد بخشهاي تخصصي در اين خوزه ها از اهداف آينده اين مديريت در استان است.
دکتر عدلي عنوان کرد: يکي از مشکلات مديريت درمان تامين اجتماعي کمبود نيروي پرستاري است و در شرايطي که بر اساس استاندارد بايد به ازاي هر تخت بيمارستاني 1.5نيروي انساني خدمت کند در بيمارستانهاي استان اين شاخص يک و دو دهم درصد است.
وي بيان کرد: کمبود نيروي انساني اگرچه فشار زيادي را بر کادر شاغل وارد آورده اما اين نيروها با انگيزه بالا ، تجربه و کيفيت مناسب جبران نقيصه کرده اند.
هم اينک بيش از 60 درصد جمعيت يک ميليون و 441 هزار نفري استان مرکزي معادل 840 هزار نفر زير پوشش خدمات بيمه تامين اجتماعي قرار دارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]