تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش روشنى بخش انديشه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852633773




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ال مانیتور: ایران ذهن نتانیاهو را منحرف کرد


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



ال مانیتور: ایران ذهن نتانیاهو را منحرف کرد
نامه اخیر قاسم سلیمانی و ستایش از حماس "درخور تامل" است. خیره شدن بیش از حد نتانیاهو به مسئله تهدید ایران ممکن است عاملی بوده باشد که او از تهدید حماس، از جمله شبکه تونل های ایجاد شده، غافل شده باشد.



به این مطلب امتیاز دهید

  به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، پایگاه خبری "ال مانیتور" (AlMonito) وابسته به اندیشکده امریکایی "شورای آتلانتیک" (AtlanticCouncil) در گزارشی با اشاره به نامه قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، به تحلیل و بررسی محور مقاومت (ایران، حزب الله، حماس و سوریه) پرداخت.     سردار سلیمانی در پیامی با تاکید بر مقاومت به ستایش از گردان های عزالدین قسام (شاخه نظامی حماس)، گردان شهدای الاقصی، گردان صلاح الدین و گردان ابوعلی مصطفی و هم چنین "رهبران سیاسی حماس و جهاد اسلامی و همه گروه های مقاومت" پرداخته بود.     گزارشگر المانیتور با طرح ادعای تیرگی روابط ایران، حزب الله و سوریه با حماس در جنگ سوریه، می نویسد: «این موضع گیری سلیمانی و ستایش از حماس "درخور تامل" است. روابط ایران و حماس، در پی فاصله گرفتن این گروه از سوریه، ایران و حزب الله، در سال ٢٠١٢ به سردی گرائید. حماس که از سوی متحدان منطقه ای خود منزوی شده است، حتی پیش از این جنگ اخیر غزه در صدد تجدید رابطه خود با ایران بوده است. مجموعه شرایط، فرصتی را برای رهبران تهران فراهم آورده که در سایه بحران غزه، نفوذ خود را در منطقه توسعه دهند. عدنان ابوعامر (پژوهشگر مسائل صهیونیستی) ماه گذشته از نقش ایران برای کمک به حماس جهت توسعه ظرفیت های ساخت راکت و بومی کردن این فن آوری خبر داد.»    

    این اندیشکده امریکایی می نویسد: «نقش ایران در غزه حکایت از روندی می کند که ما در همین ستون برای نخستین بار، در جریان آخرین دور جنگ در غزه در نوامبر ٢٠١٢، از آن خبر دادیم. در آن زمان نوشتیم: ایران نشان داده است که ابزار لازم برای تغییر معادلات، حتی در حوزه هائی که دشمنانش در آنجا از تسلط و برتری برخوردارند، را در اختیار دارد. جنگ در غزه و سوریه نمایانگر ظرفیت ایران برای ایفای نقش در دو جبهه بطور همزمان است. ایران به آنان که معتقد بودند که روند به سمت "افزایش نفوذ رهبران سنی است" می گوید بیشتر تامل کنید.»   ال مانیتور با استناد به گزارش "عدنان ابوعامر" در گزارش این هفته خود در "نبض فلسطین" پایگاه ال مانیتور، می نویسد: «در حالی که روابط تهران و حماس هنوز تنش آلود است اما جابجائی های سیاسی در منطقه می تواند نتایج منفی برای اسرائیل به بار آورد. هر چند که برخی گزارش ها حاکی از آن است که احتمالا اسرائیل خواهد بود که از این درگیری منتفع می شود.»     ابوعامر می نویسد: «نتایج منفی تجدید رابطه ایران و حزب الله با حماس متوجه اسرائیل خواهد بود. هر سه طرف علیرغم مخالفت دمشق، احساس می کنند که بر اثر شرایط جدید منطقه فرصتی به دست آمده که اتحاد خود را مجددا احیا کنند. بر اساس گفته یک مقام فلسطینی مستقر در لبنان که در گفتگوهای تجدید رابطه حماس و حزب الله شرکت داشته است، این مسئله می تواند به ناز و کرشمه های (اخیر) ایران و قطر، به برقراری یک اتحاد با حماس، کمک کرده و سرعت ببخشد هر چند که هنوز روابط (بین حماس و ایران) از پاره ای مسائل در رنج است.»    

 
ایران ذهن نتانیاهو را منحرف کرد المانیتور در این گزارش به تحلیل رفتار رژیم صهیونیستی در مواجهه با ایران و حماس می پردازد و می نویسد: «خیره شدن بیش از حد نتانیاهو به مسئله تهدید ایران ممکن است عاملی بوده باشد که او از تهدید حماس، از جمله شبکه تونل های ایجاد شده، غافل شده باشد.»     "شلومی الدار" مقاله نویس اندیشکده شورای آتلانتیک می نویسد: «سالها "بنیامین نتانیاهو" تمامی انرژی خود و صدها میلیون دلار (برای تقویت) سیستم دفاعی کشور را به جنگ علیه پروژه هسته ای ایران اختصاص داد. در هر فرصت ممکن به اسرائیلی ها گفته می شد که ایران خطری برای موجودیت کشور آنهاست. بنا بر ادعای منابع بیگانه، اسرائیل بطور جدی خود را آماده حمله هوائی به تاسیسات هسته ای ایران کرده بود... به این ترتیب زمانی که اسرائیل تمامی تلاش و منابع خود را بر روی جمهوری اسلامی متمرکز کرده بود، حماس دست به ابتکار ایجاد شبکه عظیم تونل ها زد. هر چند که تهدیدی که از ناحیه تونل ها متوجه اسرائیل است، قابل قیاس با یک حمله هسته ای نیست، اما (در جریان جنگ اخیر) معلوم شد که خطر ناشی از تونل ها هم ملموس و واقعی است.»     المانیتور گزارش داد: «تا این لحظه شبکه تونل ها تلاش های اسرائیل را جهت وارد آوردن آسیب های جدی به رهبری و زیرساخت های حماس عقیم گذاشته است.»   "بن کسپیت" ستون نویس المانیتور عنوان می کند که «عدم دستیابی به یک پیروزی قطعی، این دور از درگیری ها را نسبت به درگیری های گذشته متمایز می کند.»     کسپیت می نویسد: «یکی از محصولات جانبی وضعیت فعلی این است که اسرائیل برای وقایع اخیر برنامه ریزی نکرده بود. عملیات موسوم به "ستون دفاعی" در ١۴ نوامبر ٢٠١٢ با کشتن "احمد جبری" یکی از رهبران حماس، آغاز گردید. خود همین مسئله در ابتدای کار، یک پیروزی محسوب می شد. این موفقیت ناشی از یک طرح از پیش آماده بود. عملیات سرب مذاب در سال های ٢٠٠٨ و ٢٠٠٩ با یک حمله گسترده و غافلگیرانه نیروی هوائی اسرائیل علیه ١٢ پایگاه حماس آغاز شد که طی آن ٢٢٠ شبه نظامی حماس در همان عملیات اولیه کشته شدند. این هم در نوع خود یک پیروزی محسوب می شد. در عملیات اخیر موسوم به لبه دفاعی هنوز ارتش اسرائیل به دنبال تصویری است که حاکی از پیروزی باشد. رهبران حماس سر خود را از خاک ریزهایشان بالا نمی آورند و جنگجویان آن ها یا سر از تونل ها درمی آورند و یا به بخش های مرکزی غزه عقب نشینی می کنند. حماس با ساختمان های بمب گذاری شده، راکت های ضد تانک، و تونل های انفجاری ارتش اسرائیل را مورد حمله قرار می دهد.»    

 
داعش از حماس حمایت نمی کند

"علی معموری" دیگر نویسنده المانیتور درباره مواضع داعش نسبت به موضوع غزه می نویسد: «حکومت اسلامی (داعش) در جریان درگیری اخیر غزه از حماس حمایت نکرده است. این امر از نظر وی ریشه در طرز تفکر سلفی گروه مزبور دارد که تمرکز خود را بر روی "دشمن نزدیک" گذاشته است.     وی می نویسد: «اولویت اول برای سلفی ها، امروز شیعیان هستند که از نظر این گروه منافق و مشرک اند. آنان شیعیان را "دشمن نزدیک" می خوانند. در جریان جنگ غزه تعداد از ستیزه جویان حکومت اسلامی، پرچم فلسطین را که مظهر افول جهان اسلام و تقسیم شدن آن به کشورهای مختلف و مستقل می دانند، آتش زدند. دکترین سلفی ها این است که جهان اسلام باید متحد و تحت لوای یک حکومت، آن هم خلافت اسلامی که داعش در اواخر ماه ژوئن موجودیت آن را اعلام کرد، درآیند.»     ارگان اندیشکده شورای آتلانتیک می افزاید: «گروه های سلفی در غزه (در مواردی چند) درگیر رقابت با حماس شدند اما موفقیتی برای یافتن یک جایگاه در آنجا به دست نیاوردند. در پی موفقیت های (داعش) در عراق و سوریه بعضی از گروه ها در غزه با انتشار قطعات ویدئویی حمایت خود را از حکومت اسلامی اعلام کردند. اختلاف اساسی میان حماس و گروه های سلفی بر سر اصول است. حماس عملگراتر و واقع بین تر از سلفی های جهادی است. اولویت حماس آزاد کردن سرزمین فلسطین است در حالی که اولویت سلفی های جهادی، اصول مذهبی، از جمله برپائی یک نظام اسلامی خلافتی و مستبد است و از نظر آنان موضوع اسرائیل جنبه ثانوی دارد.»  
لابی های خاورمیانه در واشنگتن

المانیتور در انتهای گزارش خود از لابی های دولت های منطقه با امریکا پرده بر می دارد و می نویسد: «از تاریخ ٣ اوت، المانیتور، پروژه ای را راه اندازی می کند که هدف آن پی گیری تلاش های لابی های حکومت های خاورمیانه در واشنگتن است. این طرح شامل اطلاعاتی در مورد لابی ها، موضوعات، اولویت ها، و تماس های آنان با دولت اوباما، اعضاء کنگره و نهاد های دیگر خواهد بود.»     پایگاه خبری اندیشکده شورای آتلانتیک می نویسد: «اولین بخش این مجموعه فعالیت لابی های مصر، ترکیه، عراق و اقلیم کردستان عراق را در برمی گیرد. مجموعه بعدی در ١٠ اوت منتشر می شود که شامل لابی های اسرائیل، فلسطین، اردن و لبنان خواهد بود.»     104
 




۱۷/۰۵/۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن