واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: یک مدرس دانشگاه: توریسم سومین صنعت بزرگ دنیا محسوب می شود کرمانشاه - ایرنا - عضو هیات علمی گروه معماری دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: صنعت توریسم بعد از صنعت نفت و خودروسازی، سومین صنعت بزرگ دنیا به حساب می آید.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈعباس مهروانˈ روز پنجشنبه در همایش اثرات توسعه پایدار اکوتوریسم بر جوامع میزبان که در سرسرای همایش های هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: بسیاری از کشورها صنعت توریسم را منبع اصلی درآمد، اشتغال زایی، رشد بخش خصوصی و توسعه ساختار زیربنایی و بهترین راه برای جلوگیری از تخریب محیط زیست می دانند.
وی یادآور شد: صنعت توریسم امروزه به قدری در توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حفاظت از اکوسیستم های طبیعی کشورها اهمیت دارد که اقتصاد دانان آن را ˈصادرات نامرئیˈ نام نهاده اند.
مهروان افزود: در این میان کشور ما به لحاظ موقعیت جغرافیایی و آثار طبیعی، جاذبه های متنوع و فراوانی برای گردشگری طبیعی و طبیعت گردی دارد به گونه ای که به لحاظ جاذبه های طبیعی و اکوتوریسم در ردیف پنجم دنیا قرار داریم.
وی خاطرنشان کرد: ظرفیتهای طبیعی و زیست محیطی کشور ما مثل گنجی در زیر خاک پنهان است و اگر به دنبال توسعه پایدار در ایران هستیم باید مناطق بالقوه طبیعی کشور را بشناسیم و برای استفاده بهینه و حفاظت از آن گام برداریم.
این مدرس دانشگاه در ادامه نگاهی هم به وضعیت گردشگری در دنیا داشت و گفت: در سال 2012 کشور فرانسه با پذیرش و جذب 83 میلیون مسافر رتبه اول را در میان تمام کشورها داشته است و پس از آن کشورهای آمریکا با 67 میلیون نفر، چین 58 میلیون نفر و ایتالیا با 46 میلیون نفر در جایگاه های بعدی ایستاده اند.
مهروان افزود: در این میان کشورمان با جذب سه میلیون و 800 هزار نفر مسافر نتوانست رتبه خوبی را کسب کند و معمولا در طی سال های اخیر بین رتبه های 65 تا 70 قرار داشته است.
وی گفت: در بین کشورهای همسایه ایران، ترکیه با جذب 36 میلیون نفر، در رده بندی مهمترین مقاصد جهانگردی پس از اسپانیا و ایتالیا در رده ششم جای گرفت.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: در میان کشورهای جهان، آمریکا در سال 2012 میلادی با کسب 126میلیارد دلار درآمد در صدر قرار گرفت و فرانسه نیز با 53 میلیارد دلار درآمد جایگاه دوم را به خود اختصاص داد.
مهروان همچنین میزان درآمد زایی کشورمان از پرتو حضور گردشگر در سال 2012 میلادی را بالغ بر یک میلیارد دلار عنوان کرد.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های استان کرمانشاه نیز به عنوان متولی برگزاری این نشست، آموزش را اساس و بنای هرکاری دانست و گفت: هرکشوری که خواستار توسعه و پیشرفت است باید به آموزش و زیرساخت های آن توجه کافی داشته باشد.
نلسون حضرتی، ارائه آموزش های لازم در تمام سطوح را امری ضروری برشمرد و گفت: با ارائه آموزش های کاربردی است که می تواند شرایط لازم برای موفقیت کشور در عرصه های گوناگون را ایجاد کرد.
7458/567
16/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]