واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر راه و شهرسازی امسال 28 بیمارستان در کشور به بهره برداری می رسد قزوین - ایرنا - معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی و عمومی گفت: امسال 28 بیمارستان با دو هزار و 460 تخت و پنج هزار میلیارد ریال اعتبار مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
ˈمحمدجعفر علیزادهˈ روز چهارشنبه در سفر یکروزه خود به استان قزوین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر 139 بیمارستان با 24 هزار تخت در سطح کشور در دست ساخت است که برای اتمام آن به 39 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی یادآور شد: امسال برای نخستین بار در کشور و براساس بند ˈطˈ تبصره 9 علاوه بر افزایش قانونی نرخ مالیات بر ارزش افزوده، یک درصد به عنوان مالیات به مقوله سلامت اختصاص می یابد که براین اساس 39 هزار میلیارد ریال به طرح تحول سلامت در حوزه نرم افزاری آن ازجمله افزایش پوشش بیمه ای و بیمه های ملی، عشایر و روستایی است، تخصیص می یابد.
وی با اشاره به اینکه هنوز عددی در این زمینه به بخش فیزیکی کار که در حوزه ساخت و ساز است تخصیص نیافته، تاکید کرد: البته پس از تحقق اهداف یاد شده در حوزه نرم افزاری، به یقین اعدادی نیز برای بهسازی و نوسازی مراکز سلامت از جمله مراکز درمانی و بیمارستانی تخصیص خواهد یافت.
علیزاده در ادامه به ساخت هشت پروژه بزرگ ورزشی و هشت ندامتگاه در سطح کشور اشاره کرد و گفت: امسال طرح ندامتگاه مرکزی تهران را با دو بند 500 و دو هزار نفری راه اندازی می کنیم که این مرکز می تواند در مدیریت ندامتگاههای تهران کمک بزرگی باشد.
معاون وزیر راه اضافه کرد: این در حالی است که ما ساخت 50 ساختمان اداره کل را در سطح کشور عهده داریم که 13 ساختمان سال گذشته مورد بهره برداری قرار گرفت.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی و عمومی همچنین 87 میلیارد ریال در بخش های ساختمان های دولتی و ساماندهی کالبد شهری از جمله طرح توسعه حرم مطهر حضرت معصومه (س) و حضرت شاهچراغ (ع) را در دستور کار دارد.
وی به عملیات ساخت و ساز دو مصلای حضرت امام (ره) تهران و مصلای قم اشاره کرد و افزود: ما در طرح حرم حضرت امام (ره) و به دستور مقام معظم رهبری، همزمان با اجرای عملیات ساختمانی و تاسیساتی، اقدام به برگزاری نماز عید فطر و جمعه نموده ایم.
علیزاده در ادامه به اجرای پروژه p.p.p در سطح کشور برای نخستین بار اشاره کرد و ادامه داد: این طرح که در 1970 در اروپا با عنوان مشارکت دولتی و خصوصی به مورد اجرا گذاشته شد، توانست در بسیاری از کشورها از جمله هلند، انگلستان و استرالیا موفق عمل نماید.
وی اضافه کرد: در این طرح، دولت در بخش پروژه های توجیه پذیر از جمله بیمارستان ها، مراکز علمی و آموزشی، زمین و مجوزهای لازم برای ساخت را می دهد و بخش خصوصی نیز پس از اجرا به مدت 50 سال بدون انتقال مالکیت زمین، آن را در اختیار می گیرد و تا مادامی که از محل درآمدهایش اصل و سود خود را برنداشته به کار خود ادامه می دهد.
به گفته علیزاده ، با توجه به پیگیری های لازم در زمینه مشارکت دولتی و خصوصی از سوی وزارت راه و شهرسازی، تاکنون پیشرفت های و مذاکرات خوبی در زمینه های مختلف با بخش های خصوصی صورت گرفته است.
وی، سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی و عمومی را مجموعه ای تخصصی در امر ساخت و ساز برشمرد و گفت: در بخش نظارت بطور دقیق نظام فنی و اجرایی کشور را پیاده می کنیم و در اجرا نیز از توان پیمانکارانی که حایز صلاحیت از سوی سازمان مدیریت برنامه ریزی و راهبردی می باشند، استفاده می کنیم.
وی در پایان تاکید کرد: در بخش ساختمان سازی نیز تاکنون قرارداد 28 پروژه تحقیقاتی با 80 میلیارد ریال اعتبار بسته شده که نتایج تعدادی از این تحقیقات منجر به تغییر برخی از آیین نامه های کشور نیز شده است.
627 / 614
15/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]