تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827127569




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیش بینی رشد 1.5 درصدی اقتصاد ایران


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: ارزیابی صندوق بین المللی پول از وضعیت اقتصادی ایران؛ پیش بینی رشد 1.5 درصدی اقتصاد ایران خبرگزاری پانا: مسعود احمد رییس اداره خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول طی نشست خبری در بانک مرکزی به تشریح ارزیابی های این صندوق در خصوص وضعیت اقتصادی ایران پرداخت.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۵ مرداد ساعت 10:18



به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ، مسعود احمد با بیان اینکه بررسی سالانه اقتصاد ایران در اواخر ماه مارس انجام شده و این گزارش مبین بررسی جامعی از آینده و چالش های اقتصاد ایران است، افزود: امروز ارزیابی ها و توصیه هایی که در گزارش IMF دیده می شود بسیار شبیه ارزیابی مقامات ایرانی است.
مسعود احمد شرایط اقتصاد ایران را رو به ثبات خواند و با پیش بینی رشد 1.5 درصدی در سال جاری برای اقتصاد ایران تاکید کرد: امسال بهبود قابل توجهی رخ داده و ما شاهد کاهش نرخ تورم در ایران هستیم. از سوی دیگر، در ثبات نرخ ارز پیشرفت محسوسی دیده می شود و این بهبود نیز از اقدامات دولت،سیاست های محتاطانه‌ و اجرای اصلاحات جامع، موجب مقاوم تر شدن اقتصاد ایران شده است.همچنین توافق های هسته ای، هر چند هم که موقتی باشند، آثار مثبتی در میان مدت داشته است و بعد از چند سال که ایران اقتصاد انقباضی را تجربه کرده است اکنون شاهد روند تثیبت اقتصادی هستیم.
وی با اشاره به این که کشور ایران همانند بسیاری از کشورهای خاورمیانه درصدد اشتغال زایی و امیدآفرینی برای نسل جوان است، خاطرنشان کرد: بهبود بهره وری و رقابت نهایتاً موجب اشتغال زایی خواهد شد.
وی افزود: مقامات ایرانی برای رسیدن به رشد اقتصادی،کنترل و کاهش نرخ تورم را در برنامه های خویش قرار داده اند.
احمد، اهداف مقامات ایران را ایجاد ثبات در اقتصاد، کاهش نرخ تورم و حرکت از دوره رکود به رشد و عدم وابستگی اقتصاد به نفت برشمرد و بار دیگر تاکید کرد: افزایش سطح بهره وری و کارآیی ،ضمن بهبود وضعیت کسب و کار و اشتغال، وابستگی به نفت را کاهش خواهد داد ضمن آن که برای رسیدن به چنین اهدافی، اصلاحات جامع لازم است و یک سری از این اصلاحات اکنون می‌تواند شروع شود.
مسعود احمد‌، ایران را عضو برجسته صندوق بین المللی پول خواند و از تعهد این صندوق و هیات اجرایی آن به ایران گفت: صندوق متعهد است بر اساس تجربیات 188 کشور عضو، کمک های فنی و برنامه های اصلاحی خود را به ایران منتقل کند.
وی در ادامه افزود: یکی از پیشنهادات مقامات ایرانی تقویت فضای کسب وکار است. بسیاری از بررسی های بین المللی فضای کسب و کار را مقایسه کرده اند ، در ایران نیز مرکز پژوهش های مجلس تحقیقاتی در این زمینه انجام داده است که حاصل این بررسی ها نشان می دهد در برخی از بخش ها فضای کسب و کار، وضعیت مناسبی وجود ندارد.
رییس بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول تصریح کرد : زمانی که تورم بالاست و نرخ ارز متغیر، طبیعتاً فضای کسب وکار آسیب می بیند ضمن آن که نوسانات ارزی شفافیت سیاستگذاری را نامناسب می‌کند.
این عضو بلند پایه صندوق بین المللی پول افزود: رتبه ایران در حوزه شفافیت سیاستگذاری در میان اعضای صندوق پایین است.
وی با بیان اینکه یکی از درس هایی که در IMF آموخته ایم این است که هر کشوری شرایط خود را دارد ، هر چند شباهت هایی نیز وجود دارد اما کشورهای زیادی ، شرایط ایران را ندارند و اقتصاد ایران از شوک های درونی و بیرونی متاثر است، تصریح کرد: به عنوان مثال تورم ناشی از هدفمندی یارانه نمونه ای از شوک های درونی است.
احمد، تزریق نقدینگی صرف به بخش های تولیدی را از نواقص برنامه های اقتصادی ایران خواند و گفت : این تزریق موجب تورم شده است ، بر این اساس نباید کمک به بخش تولید را تنها در تامین نقدینگی دانست.
وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان نمود: یکی از اهداف و تمهیداتی که توسط مقامات ایران پیگیری می شود مقاوم سازی اقتصادی است .ایران در میان کشورهای نفتی به لحاظ صادرات غیرنفتی وضعیت مناسب تری دارد و این امر بر مقاوم سازی اقتصاد، تاثیر شایانی خواهد داشت.
رییس بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول با اشاره به برنامه هدفمندی یارانه ها در ایران با مروری بر تجربیات سایر کشورها در این زمینه خاطرنشان کرد: وقتی به 22 کشور که اصلاحات یارانه ای انجام داده اند، نگاهی گذار داشته باشیم ، مشاهده خواهیم کرد برخی موفق شدند و برخی دیگر نه ، بر این اساس باید تاکید کنم شما نمی توانید 30 سال پرداخت یارانه را در مدت کوتاهی متحول و اصلاح کنید. باید تلاش و زمینه سازی بیشتری در این موضوع صورت گیرد.
وی میزان یارانه انرژی در دنیا را 460 میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: نصف این یارانه در شمال آفریقا و خاورمیانه پرداخت می شود و شیوه پرداخت آن نیز چندان مناسب نیست و این امر مشکلاتی در این کشورها ایجاد کرده است که برای اصلاح آن باید تلاش جامعی صورت گیرد، ضمن آن که تمهیداتی برای حمایت از افراد فقیر نیز باید اندیشیده شود.
وی در پایان ، تنش های بین المللی و منطقه ای را بر فعالیت های اقتصادی تاثیرگذار عنوان کرد و گفت: فکر می کنم یکی از منابع ریسک برای اقتصاد جهانی مشخص شده است و چند هفته پیش نیز منتشر گردید و آن این است که تنش های ژئوپلیتیکی افزایش یافته است. تنش های چین و اوکراین از این نوع هستند.
مسعود احمد دیروز در دیدار با دکترمحمد نهاوندیان اقدامات انجام شده ظرف یکسال گذشته را در ایران مثبت و ستودنی عنوان کرد و گفت: توجه به بخش خصوصی و فضای رقابت ، کسب و کار در ایران ظرف یک سال گذشته قابل توجه بوده و کارشناسان صندوق بین المللی پول نیز آماده همکاری و کمک هستند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن