واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
جمهوری اسلامی: وزیر نفت سابق برای بنزین آلوده بازخواست نشد، آیا برای شیر آلوده کسی بازخواست می شود؟
معلوم نیست این تخلف شرمآور از کی شروع شده است و آیا فقط منحصر به شیرهای پرچرب بوده و یا سایر محصولات لبنی را هم دربرمیگیرد؟
به گزارش نامه نیوز، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
پس از افشاء ماجرای تولید بنزین آلوده و ناپاک از فرآوردههای پتروشیمیها که سرشار از محلول سرطانزای بنزن بوده است و سالها - علیرغم تکذیب مسئولین وقت، - توسط مردم بیگناه تنفس و موجب مرگ و میر و بیماریهای فراوانی گردید و صدالبته تاسف از این که در قبال این جنایت عمومی، هیچ عکسالعملی از سوی مسئولین و دستگاهها دیده نشد. اینک وزیر بهداشت از استفاده بدترین نوع چربی صنعتی در ماست و شیر، خبر میدهد.
وی میگوید: استفاده از روغن پالم در شیرهای پرچرب اکنون دیگر به اثبات رسیده است و این روغن به دلیل کیفیتی که دارد برای سلامتی مضر است.
رئیس سازمان غذا و دارو میگوید: "روغن پالم حاوی اسید چرب و ترانس است که جزء چربیهای مضر محسوب میشود و یکی از عوامل اصلی افزایش بیماریهای قلبی و عروقی در کشور ماست؟
متخصص تغذیه و مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت هم این افشاگری را تکمیل مینماید که: "روغن پالم(نخل) حاوی مقادیر زیاد اسید چرب اشباع موجب افزایش کلسترول بد خون یعنی LDL میشوند که در نهایت تنگی نفس و انسداد عروق و سکتههای قلبی را به دنبال دارند" دکتر هاشمی به مردم توصیه میکند: "به جای استفاده از شیر پرچرب از شیر کمچرب استفاده کنند:
معلوم نیست این تخلف شرمآور از کی شروع شده است و آیا فقط منحصر به شیرهای پرچرب بوده و یا سایر محصولات لبنی را هم دربرمیگیرد؟ و اصولا با ادامه این افشاگریها اعتماد و باور عمومی در مورد سایر تولیدات غذایی سلب میگردد. در این میان جالب است که کارخانه لبنی مورد اتهام گناه را به گردن دامداران میاندازد و دامداران هم این موضوع را رد کرده و استفاده از روغن پالم را در دامداریها غیرممکن عنوان میکنند.
مردم نمیدانند در قبال تضییع ابتداییترین حقوق شهروندی خود باید چه کنند. آنها سالها هوای آلوده ناشی از سوخت بنزین کثیف را استنشاق کردند و پس از آن که اثر تخریبی آن بر سلامت جامعه بر همه آشکار ورسما توسط وزیر صنایع ناپاکی آن اعلام شد. این روال متوقف گردید و آثار مثبت آن را امروز به خوبی در هوای تهران مشاهده مینماییم اما این نوشدارویی پس از مرگ سهراب بود! آیا کسی محاکمه شد؟ رئیسجمهور و وزیر نفت وقت بازخواست شدند؟
اصلا مدعیالعموم پروندهای برای رسیدگی به این جنایت گشوده است؟ و اگر اقدامی شده، چرا اطلاعرسانی نمیشود. حداقل آیا عذرخواهی از مردم ضرورت ندارد؟ نهادهای نظارتی کجای داستان قرار دارند؟ حالا که باز وزیر دیگری از تولید و ارایه شیر آلوده طی سالهای گذشته خبر میدهد، تکلیف چیست؟
چنین اقداماتی که مربوط به همه آحاد جامعه میشود، در جوامع دیگر، تندترین واکنشها را از سوی مردم بدنبال دارد و تا وقتی متولیان و مقصرین این جنایات، مجازات نشوند از پای نمینشینند ولی متاسفانه در جامعه ما آن قدر مسایل بیهوده پیچیده شده و با سیاست عجین گردیده است که نه مردم انگیزه و تمایلی برای پیگیری حق خود دارند و نه آنان که در مسند قدرت هستند، خبری از پیگیری ماجرا میدهند و نه مرتکبین این مسائل، واهمهای از مجازات دارند و اگر قلمی بر کاغذ میرود و از این قصه مینویسد برای رنج طاقتفرسایی است که روح انسانیت و وجدان آدمی را به درد میآورد. آخر تا کی باید شاهد تخریب ارزشهایی باشیم که به قیمت فداکاری و ایثار میلیونها انسان و خون پاک جوانان این مرز و بوم بدست آمده است؟ ننگ و نفرین بر جریاناتی که سیاست آنها ضد دیانتشان بود و اخلاق را در این معرکه جنگ قدرت سربریدند.
1393/5/15
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]