تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند عزو جل كه فرموده است: از صبر و نماز كمك بگيريد، صبر، روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869209754




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مردم خواهان تداوم ثبات اجتماعی، اقتصادی هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاد دانشگاه شهرکرد: مردم خواهان تداوم ثبات اجتماعی، اقتصادی هستند تهران- ایرنا- عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد با بیان این که تداوم آرامش در مملکت خواسته اکثریت مردم جامعه است، گفت: در دولت تدبیر و امید شاهد ثبات اجتماعی، اقتصادی هستیم و مردم هم خواستار تداوم این ثبات و آرامش هستند.


دکتر سید عطاء الله سینایی روز سه شنبه و در آستانه ششمین سفر استانی کاروان تدبیر و امید به استان چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا، افزود: همت گماردن به گشودن گره های سیاست خارجی یکی از اسباب این آرامش است که سبب شد از دوران پر تلاطم سال های 90 و 91 عبور کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که تفاوت سفرهای داخلی حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی و هیات همراه با سفرهای استانی دولت گذشته چیست، افزود: مهم ترین تفاوتی که سفرهای دولت تدبیر وامید دارد این است که متکی به ظرفیت ها و پیش زمینه های مطالعاتی است.
استاد جامعه شناسی سیاسی دانشگاه شهرکرد ادامه داد: رییس جمهوری در یک سفر دولتی به یکباره 200 پروژه را به تصویب نمی رساند، چنین سنتی ناکام بوده است و ناکامی آن هم در فضای به هم ریخته اقتصادی سال های 91-92 آشکار شد.
سینایی با بیان این که « امروزه شاهد هزاران پرو‍ژه نیمه کاره بدون تعریف مشخص منابع و اعتبارات هستیم که روی دست دولت دکتر روحانی باقی مانده است»، اضافه کرد: مطالعه همه جانبه برای تعریف پرو‍ژه ها و شروع به کار آن ها باید اولویت دولت جناب آقای روحانی باشد.
وی تصریح کرد: به نظر می رسد باید به جای تعریف پروژه جدید، منابع کافی برای تکمیل پروژه هایی که به میزانی پیشرفت داشته است اختصاص یابد که در این صورت پراکندکی در سرمایه گذاری و اتلاف و تاخیر در بهره برداری پروژه ها شکل نخواهد گرفت و این ها مواردی است که دولت تدبیر و امید به آن توجه خواهد داشت.

** جایگاه حرفه ای دانشگاه ها
استاد جامعه شناسی سیاسی توجه به سند چشم انداز 20 ساله را ضروری دانست و افزود: منطبق بر این سند ایران باید در سال 1404 دارای رتبه اول اقتصادی در منطقه باشد و دانشگاه ها باید به جایگاه حرفه ای خود برگردند.
سینایی با بیان این که رسیدن به مدیریت حرفه ای در دانشگاه ها و سایر حوزه های مدیریتی مورد نظر رییس جمهوری است، اظهار داشت: تاکید قوانین دو دهه اخیر بر شکل یافتن اقتصاد دانش پایه است و از این نظر هم باید سهم دانشگاه افزایش یابد به گونه ای که دانشگاه همه جا در کنار مدیران تصمیم گیر حضور داشته باشد.
وی ادامه داد: وظیفه دانشگاه پراکندن دانش و درک علمی از رخدادهاست، در شرایط درک علمی است که می توانیم با اطمینان مسیرهای پیشرفت را شناسایی کنیم، قدم برداریم و مرتب هم پایش کنیم.
عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد یادآور شد: در دولت قبل تصوری وجود داشت که دانشگاه خیلی مهم نیست، می گفتند که یک نفر می تواند در این جا بایستد و بگوید در زیر زمین چه معادنی وجود دارد اما دولت تدبیر و امید هیچ گاه به این سمت نخواهد رفت.

** نتیجه بخشی عملکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
دکتر سید عطاء الله سینایی در بخش دیگری ازاین گفت وگو درباره ارزیابی از عملکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مدت حدود یکسال فعالیت در دولت جدید هم گفت: در یکمین سال شکل گیری دولت آقای روحانی هستیم اما طول مدت وزارت رضا فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یکسال نرسیده است چرا که این وزارتخانه با حدود سه ماه تاخیر به شرایط کنونی دست یافت.
وی با بیان این که وزیر علوم، تحقیقات وفناوری بازگرداندن مدیریت حرفه ای به دانشگاه ها و خارج کردن دانشگاه ها به عنوان ابزار قوه مجریه را وجهه همت خویش کرده است، افزود: در این مدت، درگیر فشار نهادهای قانونی بوده اند که آن نهادها باید نگاهی هم به خواسته های قاطبه اساتید و دانشجویان داشته باشند.
عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد خاطر نشان کرد: من در مجموع سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را روشن و نتیجه بخش می دانم.

** مناقشه آب در استان
استاد دانشگاه شهرکرد به موضوع چالش های استانی هم اشاره کرد و افزود: در استان چهارمحال و بختیاری هم مسایلی هست که ابتدا فرصت های ما فرض می شدند اما امروز به سمتی می رود که تهدید انگاشته می شود.
سینایی با بیان این که یکی از این چالش ها، مسئله آب است، ادامه داد: دولت باید یک طرح مناسب برای حل این موضوعی که مناقشه آمیز شده است پیاده کند.
وی اضافه کرد: هیچ فاصله ای با استان های همسایه نداریم و جمعیت زیادی از چهارمحال و بختیاری ها در استان های همجوار زندگی می کنند اما آن چه که مردم چهارمحال و بختیاری انتظار دارند این است که خروج آب از استان به صورتی ضابطه مند شود.
جامعه شناس سیاسی با بیان این که آب باید به عنوان یک سرمایه برای مردم استان چهارمحال و بختیاری محسوب شده و برای آنان مزیتی باشد، تصریح کرد: آب در این استان باید همچون نفت در استان های نفت خیز، مزیت محسوب شود.
سینایی با موثر بودن سفر رییس جمهوری و کاروان تدبیر و امید به استان چهارمحال و بختیاری، خاطر نشان کرد: مردم همیشه همراه وحامی نظام مقدس جمهوری اسلامی و سیاست های دولت بوده اند وخواهند بود.
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی و کاروان تدبیر و امید در ششمین سفر داخلی خود فردا- چهارشنبه- در استان چهارمحال و بختیاری خواهند بود.
سیام(4)1429 **1449



14/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن