تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دنيا سراى بلا و گرفتارى و محل گذران زندگى و زحمت است خوشبختان از آن دل كنده‏اند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871326471




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خنکای نسیم اعتدال بر تابستان گرم شهرکرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خنکای نسیم اعتدال بر تابستان گرم شهرکرد شهرکرد-ایرنا-نام همه شهرهای چهارمحال و بختیاری روز چهارشنبه پانزدهم مردادماه بی برو و برگرد ˈشهرکردˈ است.


فردا ،در چهارمحال و بختیاری،هر کسی هر کجا هست ،در شهرکرد میزبان رییس جمهوری است ،تا سرزمین رودهای تمدن ساز ،سیاسی ترین روزگار 93 را به تابستان داغ متصل کند.
شهرکرد در تابستان داغ خود میزبان رییس جمهوری اسلامی ایران است و مردم سراسر چهارمحال و بختیاری برای دیدن دکتر روحانی وعده گذاشته اند ،کجا؟ فلکه آبی ،همان جایی که سالها
معیادگاه انقلابیون بوده است.
فلکه آبی یا دوازده محرم چهارمحال و بختیاری از سال 1354برای جوانان انقلابی مکانی خاطره انگیز است چرا که یکی از مراکز تجمع انقلابیون همیشه همین فلکه آبی بوده است.
از سوی دیگر ،ورزشگاه انقلاب شهرکرد نیز از همان دوران انقلاب مکانی برای حضور همگانی مردم بود و نخستین سخنرانی انقلابی در این مکان صورت گرفت.
شهید بهشتی نخستین بار در این ورزشگاه با عشایر انقلابی دیدارد کرد و سپس به دبیرستان روبروی این ورزشگاه که حال با نام شهید بهشتی شناخته می شود،برای دانش آموزان انقلابی سخنرانی کرد.
مردم چهارمحال و بختیاری،روز چهارشنبه از فلکه آبی تا ورزشگاه انقلاب میزبان رییس جمهوری اسلامی ایران است و در این میسر هزاران نفر تجمع می کنند تا یکی از باشکوه ترین روزهای سال 93 را رقم بزنند.
در نیمه تابستان چهارمحال و بختیاری ،نسیم خوش اعتدال از جنوبی ترین نقطه مرکز استان وزویدن می گیرد و مردم در این راه همگام با کاروان تدبیر و امید به سمت ورزشگاه انقلاب می روند.
تابستان های چهارمحال و بختیای ،مانند تابستان های جنوب و مرکز ،فصل بسیار گرمی نیست اما در این روزها، جنب و جوش برای دیدن رییس جمهوری اسلامی ایران ،مردم را بیشتر به وجد آورده است و تابستان گرمی را رقم زده است.
این استان به دلیل قرار گرفتن در ارتفاعات زاگرس میانی به عنوان یکی از مرتفع ترین استانهای ایران قلمداد می شود، اما فصل تابستان چهارمحال و بختیاری نیز ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد.
در حالی که تابستان خرما پزان خوزستان و گرمای کویر زده اصفهان مردم را بی طاقت می کند ، اما خنکای تابستانی نسیم اعتدال چهارمحال و بختیاری را نوازش می دهد.
مهمترین ویژگی چهارمحال وبختیاری ،یکدستی اقوام آن است که هر قومی در این استان دارای سابقه ای تاریخی است و هر قوم برای حفظ اصالت های خود پیش گام است.
اصالت فرهنگی این خطه، آن را جشنواره فرهنگهای ایرانی کرده است و چهارمحال و بختیاری سرزمین زیست اقوام همیشه سرزنده تاریخ است.
اعتدال در اصل به معنای حد وسط است و میانه ،از این رو نسیم خوش اعتدال روز چهارشنبه گونه های مهربان چهارمحال و بختیاری را نوازش می کند.
به گزارش ایرنا، دولت تدبیر و امید تاکنون پنج سفر استانی به خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، ایلام و لرستان انجام داده و چهارمحال وبختیاری ششمین میزبان کاروان تدبیر و امید است.
حسن روحانی ،رییس جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه پانزدهم مردادماه به شهرکرد سفر می کند و در مسیر میدان دوازدهم محرم(فلکه آبی) تا مجموعه ورزشی انقلاب مورد استقبال گسترده مردم قرار می گیرد.
گزارش از محمود رییسی
7359



14/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن