واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > بوشهر نادری مطرح کرد:
فضای فیزیکی شبکه بهداشت جم مطلوب نیست/ رفع مشکلات سلامت جم در سال آینده
جم – خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان جم گفت: فضای فیزیکی شبکه بهداشت جم مطلوب نیست.
به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله نادری صبح سهشنبه در دیدار با رئیس و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم بر لزوم توجه جدی به مقوله سلامت و بهداشت در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: توجه به سلامتی و بهداشت شهروندان امری مهم و لازم است که باید مورد توجه قرار گیرد. وی در ادامه با اشاره به وظیفه خطیر و حساس کارکنان بهداشت و درمان خاطرنشان ساخت: ارزش و عظمت کار شما از آن جهت است که شما با تلاش بیشتر و افزایش سلامت جامعه گامی مهم بر می دارید. نماینده عالی دولت تدبیر و امید در شهرستان جم تاکید کرد: در حوزه سلامت شهرستان جم با نواقصی در بخش سخت افزار مواجه هست که امید داریم ان نواقصات در آینده بر طرف شود.
نادری در مورد انتخاب اولین نشست اداری فرماندار با کارکنان شبکه بهداشت، بیان داشت: این نشان از عزتمندی خادمان سلامت در نگاه بنده و سایر همکاران است و همواره حمایت از بخش سلامت را در اولویت برنامههای کاری قرار خواهم داد. فرماندار جم "پیشگیری" را مهم دانست و تصریح کرد: هر چه بتوانیم در پیشگیری از بیماری ها موفق تر عمل کنیم، توانسته ایم بار بزرگی را از دوش جامعه و دولت در بحث هزینه های مادی و معنوی برداریم. نادری با اشاره به بازدید خود از شبکه بهداشت، فضای فیزیکی این شبکه را نامطلوب عنوان کرد و افزود: تلاش خواهیم کرد مشکلات بخش سلامت از جمله فضای فیزیکی در سال آینده رفع شود. عدم تخصیص اعتبارات مورد نیاز به شبکه بهداشت شهرستان جم رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم نیز در ابتدای بازدید فرماندار جم از این شبکه، به تشریح جایگاه و اهمیت بهداشت و درمان پرداخت و خاطرنشان کرد: خوشبختانه وضعیت بهداشت و درمان در شهرستان جم رشد و توسعه بسیار خوبی داشته است احمد قاسمی به برخی از شاخصههای حوزه سلامت در شهرستان جم اشاره کرد و بیان داشت: از سال 84 تا 92 شهرستان جم از لحاظ سلامت و بهداشت، رشد قابل قبولی داشته است.
وی با بیان این مطلب که در سال های قبل از انقلاب در شهرستان جم خانه بهداشت وجود نداشته است، ادامه داد: 24 خانه بهداشت همراه با دیگر مراکز بهداشتی و درمانی و حوزه های ستادی شبکه بهداشت و درمان شهرستان برای سلامتی شهروندان تلاش میکنند. رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم اضافه کرد: وجود 22هزار دفترچه بیمه روستایی در برنامه پزشک خانواده است که پیش بینی می شود تا پایان سال این امر هم محقق شود. وی با بیان اینکه مصرف مکملهای دارویی مثل قطرههای مولتی ویتامین آهن(فروس سولفات ) در کودکان زیر ۲ سال و قرصهای فولیک اسید و فروس سولفات برای زنان باردار بسیار اهمیت دارد گفت: متاسفانه در سال های گذشته برای تهیه و توزیع این مکملها با چالشهای جدی مواجه بودیم . قاسمی افزود: خوشبختانه در سال ۹۳ و با اجرای طرح تحول نظام سلامت و توجه ویژه به اجرای برنامه پزشک خانواده، این مکمل ها به ارزش 260 میلیون ریال خریداری و در تیر ماه در سطح خانه های بهداشت توزیع گردید تا به صورت رایگان در اختیار کودکان زیر ۲ سال و زنان باردار قرار داده شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم توسعه سلامت محیطی، توجه به بیماری های غیر واگیر، توجه به اقتصاد مقاومتی، آموزش برنامه های خود مراقبتی و ارتقای شاخصه های سلامت شهرستان از سیاست های پیش روی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان کرد. قاسمی همچنین به برخی مشکلات موجود شبکه بهداشت و درمان شهرستان اشاره کرد و گفت: کمبود فضای فیزیکی و تخصیص پیدا نکردن اعتبارات از جمله مشکلات حوزه بهداشت به حساب می آید.
۱۳۹۳/۵/۱۴ - ۱۲:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]