تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833084767
درآمد مردم در 2 سال اخیر چقدر کاهش یافت؟
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
درآمد مردم در 2 سال اخیر چقدر کاهش یافت؟
وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه شهادت میدهم دولت هماهنگترین تیم اقتصادی را داراست، گفت: رشد درآمد ملی (درآمد آحاد جامعه) 20 درصد در دو سال گذشته کاهش یافت، ضمن اینکه دولت شتابزده و عجولانه درباره حذف یارانه پردرآمدها عمل نخواهد کرد. مهر: علی طیب نیا شب گذشته در برنامه زنده تلویزیونی پایش با موضوع تحلیل بسته خروج از رکود و رونق اقتصادی در شبکه یک سیما گفت: امروز سالروز تحلیف رئیس جمهور و تشکیل دولت تدبیر و امید است بر این اساس می توان گفت که یک سال از فعالیت گذشته است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: سال گذشته زمانی که دولت یازدهم زمام امور را به دست گرفت، شرایط اقتصادی گرفت خطیر بود به طوری که با تورم فزاینده مواجه بودیم که به 45 درصد رسیده بود. همچنین تورم نقطه به نقطه هم 45 درصد بود. همزمان اقتصاد با رکود شدید مواجه شد و نرخ رشد تولید ناخالص داخلی 6.8 درصد بود.
وی تصریح کرد: روند نزولی تولید در سال 92 در همین شرایط ادامه یافت و تا انتهای سال 92 حدود 10 درصد از تولیدات کشور کاسته شد و رشد درآمد ملی (درآمد آحاد جامعه) 20 درصد در دو سال گذشته کاهش یافت. از یک طرف تورم سنگین و از طرف دیگر نرخ رشد منفی اقتصادی باعث کرد و کاهش فعالیت های اقتصادی شد و دولت در این شرایط بود که زمام امور را به دست گرفت و سعی کرد که با رکود تورمی مقابله کند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه مقابله با رکود تورمی نسبت به مقابله با تورم و رکود پیچیده تر و سخت تر است و معمولاً سیاست ها و اقدامات مقابله با تورم آثار منفی بر رکود می گذارد. بر این اساس دولت براساس برنامه ریزی منطقی سعی کرد به مقابله با آن بپردازد.
به گفته وی، سال 92 سال برقراری ثبات، آرامش و اطمینان در بازارها از سوی دولت تلقی شد و با مجموعه سیاست ها و انضباط پولی و مالی سعی کردیم که ثبات را در اقتصاد کلان برقرار کنیم. بر این اساس، سیاست های یک سال گذشته دولت آثار مثبت در مقابله با تورم و ایجاد آرامش گذاشته است.
کاهش معنادار تورم
طیب نیا با اشاره به این که تورم نقطه به نقطه 45 درصد در مدت فعالیت دولت یازدهم به زیر 15 درصد در تیرماه رسیده و کاهش معنی دار و رکورد بی سابقه ای را تجربه کرده است افزود: نرخ ارز نیز در بازار کاهش یافت و به ثابت رسید و در بازارهای طلا، مسکن و سرمایه نیز شاهد برقراری آرامش و ثبات هستیم. مقابله با تورم و تلاش برای برقراری ثبات در اقتصاد کلان به معنی بی توجهی به رکود نبوده است و شرط لازم برای مقابله با رکود مقابله با تورم و تلاش برای برقراری ثبات اقتصاد کلان کشور است.
وی تصریح کرد: این که دولت اهتمام جدی به کنترل تورم داشته قطعی است و ستاد اقتصادی دولت و دستگاه های مرتبط هدف گیری اقتصاد کلان را دنبال کردند ولی این به معنی بی توجهی به رکود نبوده است.
مقابله با تورم شرط لازم برای خروج از رکود
طیب نیا ادامه داد: در جامعه ای که قیمت پول خارجی و ارز به صورت غیر قابل پیش بینی و شدید تغییر می کند و نرخ سود اسمی و تسهیلات بانکی به دلیل تورم افزایش می یابد این که سرمایه گذاران در حوزه کسب و کار سرمایه گذاری کنند و اقتصاد از رکود خارج شود نباید وجود داشته باشد، اینها مستلزم ثبات در بازار است و اگر به مقابله با تورم پرداختیم، مقابله با تورم شرط لازم برای خروج از رکود است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی به بیان این که اقدامات دولت محدود به کنترل تورم نبوده است، اقدامات دولت برای مقابله با رکود در یک سال گذشته را برشمرد و گفت: اولین اقدام در 19 شهریور 92 طی مصوبه 35 ماده ای دولت با هدف مقابله رکود بود که با دستور رئیس جمهور در و زارت اقتصاد و با همکاری دستگاه های متولی، مشارکت بخش خصوصی و فعالین اقتصادی انجام شد و سعی کردیم بر اساس آن برخی مشکلات کوتاه مدت تولید را به صورت عامل شناسایی کرده و در مصوبه بگنجانیم.
وی ادامه داد: در این بخش گشایش اعتبار اسنادی که تا آن زمان بانکها تا 130 درصد مبلغ را از بازرگانان مطالبه می کردند و مشکلاتی برای صاحبان کسب و کار و واردات کالاهای اولیه و واسطه ای تلقی می شد در مصوبه مذکور مورد توجه قرار گرفت.
طیب نیا ادامه داد: دومین اقدام مقابله با رکود دولت تدوین برنامه 100 روزه ای بود که دستگاه ها از جمله وزارت اقتصاد آن را تهیه کرد که در این برنامه اولویت اصلی مقابله با رکود و تسهیل تولید و تقویت توان ثروت آفرینی کشور بود. اقدام سوم در وزارت اقتصاد تهیه برنامه راهبردی این وزارتخانه به عنوان دستگاه متولی امور اقتصادی بود که تا سال گذشته چنین برنامه ای در وزارت اقتصاد و سایر وزارتخانه های اقتصادی وجود نداشت که در آن 7 اولویت راهبردی گنجانده شد که یکی از آنها تقویت توان تولید و ثروت آفرینی کشور بود.
وی ادامه داد: بر این اساس تمام دستگاه های تابعه مکلف شدند برنامه های خود را با این هدف تنظیم کنند به طوری که سازمان امور مالیاتی کشور مکلف شد که هدف خود را تقویت و توان تولید کشور قرار دهد و گمرک نیز با سهولت و کمترین هزینه نسبت به کمک برای واردات مواد اولیه ماشین آلات و قطعات واحدهای تولیدی اقدام کند. در عین حال بورس بازار سرمایه کشور مکلف شد که برنامه های خود را به گونه ای انجام که دهد که تامین مالی بنگاههای اقتصادی مد نظر قرار گیرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به این که 400 هدف کمی برای سازمان های تابعه در نظر گرفته شد که این سازمان ها بیشترین ارتباط را با فعالین اقتصادی دارند افزود: اگر گمرک، بانکها، بیمه، بازار سرمایه و سازمان مالیاتی با هدف ارتقای فعالیت های تولیدی گام بردارند هدف نهایی در رشد اقتصادی و رونق کسب و کار فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به این که برنامه های اجرایی برای رسیدن به اهداف کمی پیش بینی شده و در اختیار دستگاه ها قرار گرفته است تصریح کرد: اگر در حال حاضر به اتاق بنده و همکارانم بیایید مشاهده می کنید که اولویتها، اهداف و برنامه ها بر این اساس نصب شده است.
طیب نیا، اقدام چهارم برای خروج از رکود اقتصادی را تشکیل دفتر اصلاح امور کسب و کار در دستگاه ها ذکر کرد و با بیان این که از سال گذشته این دستگاه کار خود را آغاز نموده است و به دنبال بهبود محیط کسب و کار می باشد افزود: شاخص های بهبود محیط کسب و کار شناسایی شد و در قالب دو مصوبه هیات وزیران ماموریت های دستگاه ها ابلاغ شده است.
وی در بیان اقدام پنجم دولت عنوان کرد: در شهریور ماه سال گذشته پس از مصوبات 35 ماده ای، معاونت اقتصادی وزارت اقتصاد با همکاری سایر دستگاه های مرتبط و با مشارکت بخش خصوصی فعالیت بر روی بسته سیاستی خروج از رکود را آغاز کرد. وضعیت رکود اقتصادی کشور تحلیل و شناسایی شد و عوامل اثرگذار نیز مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت بسته سیاسی مقابله با شرایط رکودی تدوین گردید.
عضو کابینه یازدهم، عامل اصلی رکود را کمبود تقاضا، کاهش سرمایه گذاری بخش خصوصی، کمبود مصرف و سیاست انقباضی دولت ها ذکر کرد و افزود: وقتی واحدهای تولیدی با کاهش فروش مواجه می شوند رکود ایجاد می گردد. مقابله با رکود از طریق افزایش تقاضا و در بخش سیاست های پولی و مالی اتفاق می افتد و به افزایش تولید و در نتیجه قیمت ها منجر می شود. به هر حال اگر بدون توجه به ریشه های رکود صرفاً به افزایش تقاضا بپردازیم نتیجه افزایش قیمت و تورم خواهد بود.
تدوین برنامه گسترده برای اصلاح نظام مالیاتی
وزیر امور اقتصادی و دارایی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به مشکلات ناشی از افزایش نرخ مالیات در کشور گفت: برنامه گسترده ای برای اصلاح نظام مالیاتی تدوین شده و طرح جامع نظام مالیاتی در حال اجرا است که تا انتهای سال آینده طرح را پیاده و عملیاتی خواهیم کرد. سهم مالیات از بودجه دولت باید افزایش یابد و این طرح سیاست کلی نظام است و در سیاست اقتصاد مقاومتی نیز این معنا آمده است که کاهش اتکا به درآمدهای نفتی را نیز داشته باشیم. از طریق توسعه پایه های مالیاتی جلوگیری از فرار مالیاتی اتفاق می افتد نه از طریق افزایش مالیات.
وی، یکی از برنامه های دولت را جلوگیری از فرار مالیاتی و کاهش آن خبر داد و افزود: خوش حسابان مالیاتی در اقتصادهای واقعی نباید تنبیه شوند بلکه باید به دنبال افرادی بروند که مالیات حقه را پرداخت نمی کنند بر این اساس درآمدهای واقعی مودیان مالیاتی را شناسایی خواهیم کرد.
طیب نیا، یکی از محورهای اصلی خروج از رکود اقتصادی را بحث بدهی دولت به نهادهای خصوصی و شیوه تادیه بدهی ها اعلام کرد و افزود: هیچ مرجعی در ایران میزان واقعی بدهی دولت را نمی داند اما اخیراً با پیشنهاد وزارت اقتصاد دستگاهی در حوزه خزانه داری ایجاد شده که مستمراً بدهی دولت را رصد و مدیریت کند. دو نوع بدهی در حال حاضر وجود دارد؛ یکی بدهی دولت به پیمانکاران است که بخشی از آن سال گذشته تسویه شد و در مجموع مصوبات و لایحه تقدیمی به دولت احکام لازم برای تسویه بدهی در آن پیش بینی شده است. مورد دوم بدهی دولت به بانکها به میزان 67 هزار میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: برخی استنباط می کنند بسته که خروج غیرتورمی از رکود به این معنا است که دولت قصد ندارد بدهی خود را بپردازد اما این طور نیست، دولت با محدودیت هایی مواجه است و امکان پرداخت بدهی ها در کوتاه مدت از طریق بودجه را ندارد اما راه های دیگری را مد نظر قرار داده است.
طیب نیا در مورد اختلاف نظرهایی که در تیم اقتصادی دولت وجود دارد، گفت: اختلاف نظری بین خودم و همکارانم در دولت نمی بینم، این در حالی است که در بازارهای ارز باید ثبات حاکم شود و زمینه آرامش سرمایه گذاری فراهم گردد. در این موارد هیچ اختلاف نظری وجود ندارد.
وی با اشاره به سیاستهای دولت برای کاهش تورم و کاهش نرخ سود سپرده ها و تسهیلات گفت: نرخ سود تسهیلات که قبلاً 30 درصد بود به 22 درصد کاهش یافته است، در این گونه هیچ اختلاف نظری با اعضای تیم اقتصادی دولت وجود ندارد.
دولت برای حذف یارانه پردرآمدها شتابزده عمل نمی کند
وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد قطع یارانه 10 میلیون نفر افراد ثروتمند جامعه گفت: در شرایط حاضر بخشی از قدرت خرید مردم از بین رفته است و بخش قابل ملاحظه ای از مردم متکی به یارانه های نقدی هستند و بر روی آن حساب می کنند. بر این اساس این که دولت قصد حذف یارانه طبقه متوسط و ضعیف را کند، ندارد. این که دایم علامت دهیم که یارانه نقدی قطع می شود صحیح نیست. در قانون بودجه امسال دولت مکلف به حذف یارانه ثروتمندان و پردرآمدها شده است که این افراد شامل کسانی هستند که چندین خانه و ویلا و خودرو دارند که نباید یارانه دریافت کنند.
وی اضافه کرد: بانک های اطلاعاتی در گذشته به گونه ای نبوده است که امکان دسترسی به درآمدهای واقعی افراد و شناسایی آنها را داشته باشیم اما در حال حاضر وزارت رفاه کارگروهی را تشکیل داده است که مشغول کار بر روی شیوه های مختلف بر اساس دستور مجلس در این زمینه هستند اما به هر حال دولت اقدام شتابزده و عجولانه در این زمینه انجام نخواهد داد.
طیب نیا به ذکر این که نشانه ها و علایم مثبت خروج از رکود حاکم شده است، افزود: طی سه ماه اول سال 93 حجم سرمایه گذاری صنعتی کشور 27 درصد افزایش یافته، این درحالی است که این رقم سال گذشته به صورت قابل ملاحظه ای منفی بود. همچنین 25.7 درصد پروانه های بهره برداری این مدت صادر شده است که نشانه مثبتی در اقتصاد برای خروج از رکود است. همچنین پیش بینی می شود نرخ رشد اقتصادی امسال مثبت شود و سطح تولیدات در دو سال آینده به ثبات خواهد رسید.
شهادت می دهم اختلافی در تیم اقتصادی دولت وجود ندارد
وی خاطرنشان کرد: شکافی بین اعضای ستاد اقتصادی دولت، مشاوران رئیس جمهور و تیم اقتصادی نیست و تعامل بین آنها برقرار است، این در حالی است که بنده در تمام دولت های سابق مشغول به خدمت بوده ام و شهادت می دهم که در هیچ دولتی هماهنگی تیم اقتصادی به این میزان نبوده است. گرچه تفاوتهای فردی وجود دارد ولی در هر زمینه ای ممکن است بحثهایی انجام شود و در نتیجه به جمع بندی برسیم به طوری که در جلسه دیروز بعدازظهر در وزارت اقتصاد با حضور رئیس کل بانک مرکزی، معاون نظارت و راهبردی رئیس جمهور و وزیر صنعت و معدن طی دو ساعت 27 تصمیم عمده اقتصادی در قالب بسته اتخاذ شد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این که یکی از تنگناهای واحدهای تولیدی را بحث اعتباری دانست و تصریح کرد: واحدهای تولیدی اعلام کرده اند که در تامین 70 درصد سرمایه در گردش خود دچار مشکل هستند اما با تصمیماتی که دولت نیز اتخاذ خواهد کرد این نیاز را مرتفع می کند به طوری که سیستم بانکی مکلف شده است که اصلاحاتی را انجام دهد تا بر اساس آن تامین مالی تولید صورت گیرد. بحث افزایش سرمایه بانکها مشکل جدی است و با توجه به تورم طی چند سال گذشته با افزایش نرخ ارز نیاز به افزایش نقفدینگی بیشتر شده و بانکها باید پاسخگو باشند اما به دلیل کمبود سرمایه نمی توانند پاسخ نیازهای تولید را بدهند اما در بسته خروج از رکود افزایش سرمایه دیده شده است.
وی با اعلام این که تسویه بدهی های دولت به بانکها در دستور کار است، خاطرنشان کرد: تادیه بدهی دولت به سیستم بانکی امکان را می دهد که بدهی ها تسویه شوند و مشکل جریمه بانک مرکزی و آثار منفی آن مرتفع گردد و یا موضوع در بسته دیده شده است.
طیب نیا با اشاره به این که در سال های گذشته سرمایه گذاری بانکها و شرکت داری افزایش یافته بر این اساس آنها مکلف شده اند که طی سه سال آینده اموال مازاد خود را بفروشند و از منابع آن برای وام دهی استفاده کنند افزود: بازار سرمایه نیز 26 هزار میلیارد تومان در تامین مالی بنگاه ها تاثیر گذاشته و در بسته نقش و سهم این بازار دیده شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه دولت تصمیم و قصدی برای افزایش واردات کالاهای تجملاتی و لوکس ندارد، افزود: اواسط سال گذشته نرخ سود مربوط به کالاهای گروه 10 را دو برابر کردیم و این حاکی از همین تصمیم دولت است. واردات این گونه کالاها توسط برخی ها نشانه توزیع نابرابر درآمد و علامت به سیستم مالیاتی است برای این که به سراغ این افراد بروند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: نرخ رشد اقتصادی در ایران در 30-40 سال گذشته همواره 3 واحد درصد در سال بوده است که بسیار پایین بوده. با نین نرخ رشد اقتصادی نه با فقر می توان مقابله کرد نه بهبود موقعیت کشور در بخش بین الملل را می توان شاهد بود ونه می توان شغلی برای جوانان ایجاد کرد.
وی، ویژگی دوم رشد اقتصادی کشور را پرنوسان و متغیر بودن آن دانست و با بیان این که این رشد همبستگی با نوسانات قیمت و درآمد نفت دارد که پیامدهای منفی زیادی برای اقتصاد کشور دارد، ویژگی سوم آن را نهاده محور بودن دانست و افزود: این نرخ وابسته به رشد بهره وری نیست و نقش بهره وری در ایران در رشد اقتصادی عموماً منفی بوده است این در حالی است که این نرخ در برخی کشورها به 70 درصد می رسد.
طیب نیا با تاکید بر اینکه باید زمینه ایجاد اشتغال مولد برای جوانان را فراهم کنیم، تصریح کرد: در سال 92 نسبت مانده مطالبات غیرجاری به تسهیلات در همان بخش ها به این ترتیب است که بالاترین نسبت مربوط به بخش صنعت و معدن با نسبت 16.2 درصد دومین سهم متعلق به بخش بازرگانی، خدمات و متفرقه با 14.6 درصد، کشاورزی 12.1 درصد و مسکن 5.2 درصد است و عموم مطالبات غیرجاری مربوط به بخش های تولیدی است این در حالی است که سهم خدمات از تولید ناخالص داخلی باید به بالای 50 درصد برسد که سهم مهمی در اشتغالزایی داشته باشد.
وی در مورد مطالبات غیرجاری بانکها نیز عنوان کرد: باید بین مشتریان سیستم بانکی تفکیک قائل شد و خوش حسابان را از بدحسابان جدا کرد.
طیبنیا در پایان این برنامه در پاسخ به مجری برنامه، درباره برخی اسامی بهصورت مختصر به شرح ذیل اظهار نظر کرد:
حسن روحانی: رئیس جمهور اهل تدبیر و اعتدال
ولیالله سیف: دوست و همکار خوب
سید شمسالدین حسینی: وزیر اقتصاد سابق
احمدینژاد: رئیس جمهور دولتهای نهم و دهم
مسعود نیلی: مشاور اقتصادی رئیس جمهور و دوست خوب من
محمدرضا عارف: شخصیتی متین، نجیب، متدین و عاقل و منظم
سازمان برنامه ریزی: مسئول نظام برنامه ریزی و بودجه ریزی
بانک جهانی: نهادی که متولی مسائل مربوط به توسعه در سطح بین المللی است.
برنامه پایش: برنامه خوبی است که توفیق داشتم برای سومین بار در آن حضور یابم.
طیب نیا در پایان این برنامه به پیشنهاد مجری، عضو کمپین حمایت از مردم غزه شد و گفت: مسلماً وظیفه هر فرد مسلمانی است که به مردم غزه کمک کند.
1393/5/14
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
کاهش 20 درصدی درآمد مردم در 2 سال اخیر/ یارانه ثروتمندان را شتابزده حذف نمیکنیم
اقتصادی اقتصاد کلان هماهنگترین تیم اقتصادی را داریم کاهش 20 درصدی درآمد مردم در 2 سال اخیر یارانه ثروتمندان را شتابزده حذف نمیکنیم وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه شهادت میدهم دولت هماهنگترین تیم اقتصادی را داراست گفت رشد درآمد ملی درآمد آحاد جامعه 20 درصدتورم نقطه به نقطه کشور در یکسال اخیر از 43 درصد به 15 درصد کاهش یافت
معاون اول رییس جمهوری تورم نقطه به نقطه کشور در یکسال اخیر از 43 درصد به 15 درصد کاهش یافت کرمانشاه - ایرنا - معاون اول رییس جمهوری با اشاره به اینکه کنترل و مهار تورم یکی از مهمترین برنامه های دولت یازدهم بوده گفت در این خصوص بسیار موفق عمل کردیم و توانستیم تورم نقطه به نقطه رتورم نقطه به نقطه در یکسال اخیر از 43 درصد به 15 درصد کاهش یافت
تورم نقطه به نقطه در یکسال اخیر از 43 درصد به 15 درصد کاهش یافت معاون اول رییس جمهوری با اشاره به اینکه کنترل و مهار تورم یکی از مهمترین برنامه های دولت یازدهم بوده است گفت در این خصوص بسیار موفق عمل کردیم و توانستیم تورم نقطه به نقطه را طی یکسال گذشته از 43 درصد به کمتر از 15 دپیشرفت قابل توجه درآمد دایی نسبت به قلعه نویی در 3 سال اخیر
پیشرفت قابل توجه درآمد دایی نسبت به قلعه نویی در 3 سال اخیر رقم دستمزد سرمربی پرسپولیس پیشرفت قابل ملاحظه ای نسبت به سرمربی استقلال در سه سال اخیر داشته است به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز نگاهی به قرارداد قلعهنویی و دایی در دو فصل پیش و فصل پیش رو نمعاون وزیرراه: قیمت مسکن در ماه رمضان کاهش یافته/ تغییر قیمتهای بعدی بیش از تورم سالیانه نخواهد بود
معاون وزیرراه قیمت مسکن در ماه رمضان کاهش یافته تغییر قیمتهای بعدی بیش از تورم سالیانه نخواهد بود اقتصاد > مسکن - مهر نوشت معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام آخرین وضعیت بازار مسکن از کاهش قیمت مسکن در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت ممکن است در ماههای آیندهمتوسط عمر ناوگان اتوبوسرانی مشهد به پنج سال کاهش یافته است
فیسبوک تویتر Google Cloob متوسط عمر ناوگان اتوبوسرانی مشهد به پنج سال کاهش یافته است مشهد- ایرنا- رییس شورای شهر مشهد از کاهش متوسط عمر ناوگان اتوبوسرانی این شهر به پنج سال خبر داد کمال سرویها ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت دو هزار دستگاه اتوبوس در مشهد افزودجهانگیری: برخی نمیگذارند به پرونده رانتی بابک زنجانی رسیدگی شود /تورم در طول یک سال از 43 درصد به 15 درصد کاه
جهانگیری برخی نمیگذارند به پرونده رانتی بابک زنجانی رسیدگی شود تورم در طول یک سال از 43 درصد به 15 درصد کاهش یافت معاون اول رییسجمهوری کشورمان با تأکید بر این که دولت مصمم به برخورد ریشهای با فساد است گفت دولت در پی این بوده است که اداره کشور بر اساس عقلانیت و تدبیر باشددانش جعفری مطرح کرد اتکای 65 درصدی بودجه به درآمد نفت/ هر 13.5 سال سطح رفاه مردم 2 برابر میشود
دانش جعفری مطرح کرداتکای 65 درصدی بودجه به درآمد نفت هر 13 5 سال سطح رفاه مردم 2 برابر میشودیک اقتصاد دادن با بیان اینکه ۶۵ درصد بودجه به درآمدهای نفت وابسته است و 60درصد مصرف انرژی کشور در قالب گاز است گفت در ایران هر 13 5 سال یکبار سطح رفاه مردم 2 برابر میشود به گزارش خبرنگدريافت پايين ترين ميزان وام در هفت سال اخير
۱۴ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱ ۲۴ق ظ خزانه داري آمريکا مدعي شد دريافت پايين ترين ميزان وام در هفت سال اخير خزانه داري آمريکا مدعي شد که وام هاي دريافتي اين نهاد در سه ماهه جاري به دنبال دريافت ماليات هاي بيشتر به پايين ترين ميزان در هفت سال اخير خواهد رسيد به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگرشد اقتصادی ژاپن در سال مالی جدید کاهش یافت
کاهش صادرات و افزايش واردات رشد اقتصادی ژاپن در سال مالی جدید کاهش یافت يکی از مقامات کابينه ژاپن اعلام کرد که این کشور پيش بينی رشد اقتصادی سال مالی خود را کاهش داد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري فرانسه ژاپن پيش بيني رشد اقتصادي سال مالي خود را کاطی چهار ماهه نخست سال جاری صورت گرفت دریافت 335 مورد گزارش مردمی توسط منابع طبیعی زنجان
طی چهار ماهه نخست سال جاری صورت گرفتدریافت 335 مورد گزارش مردمی توسط منابع طبیعی زنجانفرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان زنجان گفت طی چهار ماهه نخست سال جاری 335 مورد گزارش مردمی از تخلفات منابع طبیعی به این ادارهکل ارسال شده است سرهنگ رحیم اسکندری امروز در گفتوگوآیت الله مصباح یزدی :برای اینکه مردم دورم را بگیرند و یار امام خوش آمد بگویند، باید چقدر زحمت بکشم؟/ برخی افرا
آیت الله مصباح یزدی برای اینکه مردم دورم را بگیرند و یار امام خوش آمد بگویند باید چقدر زحمت بکشم برخی افراد 20سال نقشه می کشند تا مدتی رئیس شوند برای این که در انتخابات پیروز شوم باید سال ها پول خرج کنم رفتارم را مطابق میل دیگران تغییر دهم حرف هایی بزنم که دیگران دوست دارند50 میلیارد ریال افزایش درآمد شهرداری در کمتر از یکسال اخیر
استانها جنوب خوزستان ادریس پور اعلام کرد 50 میلیارد ریال افزایش درآمد شهرداری در کمتر از یکسال اخیر خرمشهر - خبرگزاری مهر رئیس شورای شهر خرمشهر از افزایش چشمگیر درآمد شهرداری از نیمه دوم سال گذشته تاکنون خبر داد سید جواد ادریس پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد از آبان23 نفر در استان گلستان در یک سال اخیر از چوبه دار رهایی یافتند
23 نفر در استان گلستان در یک سال اخیر از چوبه دار رهایی یافتند گرگان - ایرنا - بخشش اولیای دم باعث شد که بامداد دوشنبه قاتل 48ساله در زندان گرگان از چوبه دار رها و پس از سال ها برای لحظاتی فرزند خویش را در آغوش گیرد این فرد بیست و سومین نفری است که در یک سال اخیر با بخشش اولیایدرآمدهای صادراتی شرکت خودروسازی هیوندای کره جنوبی کاهش یافت
بدنبال افزایش ارزش واحد پول کره جنوبی درآمدهای صادراتی شرکت خودروسازی هیوندای کره جنوبی کاهش یافت شرکت خودروسازی هیوندای کره جنوبی از کاهش سود این شرکت در سه ماهه دوم سال 2014 میلادی خبر داد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری آلمان شرکت خودروسازی هیوندمیانگین برداشت عسل طبیعی در سال جاری از 5 به 3 کیلو گرم کاهش یافت/ ریز گردها خطر جدی برای گردهافشانی است
رییس اتحادیه زنبورداران میانگین برداشت عسل طبیعی در سال جاری از 5 به 3 کیلو گرم کاهش یافت ریز گردها خطر جدی برای گردهافشانی است رییسی گفت میانگین برداشت عسل طبیعی که از مرداد ماه سال جاری آغاز و تا اوایل شهریورماه ادامه دارد از 5 به 3 کیلوگرم کاهش یافت عفت رییسی در گفتگو باکاهش 4 هزار هکتاري فضاي سبز طي 20 سال اخير/ سرانه فضاي سبز تهران به 18 متر مي رسد
۲۹ تير ۱۳۹۳ ۱۳ ۴۲ب ظ کاهش 4 هزار هکتاري فضاي سبز طي 20 سال اخير سرانه فضاي سبز تهران به 18 متر مي رسد رئيس کميته محيط زيست شوراي اسلامي شهر تهران با ابراز نگراني از کاهش بي رويه فضاي سبز پايتخت طي سال هاي اخير گفت از 20 سال گذشته تاکنون 4 هزار و 235 هکتار از فضاي سبز شهر تهرا-
گوناگون
پربازدیدترینها