واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: افتخاری در همایش مدیران آموزش و پژوهش استانداریهای کشور مطرح کرد؛
تشکیل شورای تدبیر در حوزه آموزش و پژوهش وزارت کشور/ تدوین آئیننامه در جهت تعریف شایسته سالاری و سنجش مدیران
رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش از تشکیل شورای تدبیر مرکب از مدیران آموزشی و پژوهشی در گستره وزارت کشور برای بررسی مشکلات آموزش و پژوهش خبر داد.
به گزارش خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران، همایش مدیران کل آموزش و پژوهش استانداریهای سراسر کشور صبح امروز سه شنبه در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد.
در این همایش اصغر افتخاری رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور با اعلام اینکه شورای تدبیر در مرکز مطالعات راهبردی و آموزش تشکیل شده است اظهار داشت: مدیران ارشد کشور در این شورا تدوینگری میکنند، همچنین مسائل و مشکلات آموزشی و پژوهشی را نیز بررسی خواهند کرد.
وی سیستم آموزش و پژوهش کشور را مشکل دار عنوان کرد و گفت: طی سه ماه اخیر در مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور کارهایی در این زمینه صورت گرفته است، قرار است فضای مجازی برای این حوزه تعریف کنیم تا در این فضا برای آموزش یکپارچه اقدام کنیم.
افتخاری افزود: بهترین راهکاری که به آموزش و پژوهش کمک میکند فضای مجازی است.
رئیس مرکز راهبردی و آموزش کشور همچنین در جمع خبرنگاران، حضور یافت و پیرامون همایش مذکور بیان کرد: این همایش بر مبنای ایجاد نوعی هماهنگی میان وزارت کشور با مدیران آموزشی و پژوهشی دفاتر استانی است.
افتخاری با بیان اینکه ما به دنبال آسیبشناسی، طراحی برنامه و اجرای هماهنگ براساس فعال سازی دفاتر استانی در حوزه آموزش و پژوهش متناسب با نیاز کشور هستیم، گفت: تمام مدیران استانی در این همایش حضور دارند و بعد از گفتگوهای اولیه بعدازظهر امروز در قالب سه کارگروه تقسیم میشوند که در پایان قرار است پیش نویس بیانیه مشترک کاری تصویب شده و مبنای برنامه ریزی برای تدوین آموزش و پژوهش باشد.
وی درباره شورای تدبیر مرکز مطالعات راهبردی و آموزش کشور نیز گفت: در وزارت کشور با توجه به متنوع بودن حوزه آموزش و پژوهش شورای عالی هماهنگی میان مدیران مختلف آموزش و پرورش در گستره وزارت کشور ایجاد شده که با عنوان شورای تدبیر شناخته میشود.
افتخاری اضافه کرد: در این شورا حوزه انتظامی، سخت افزاری، برخی سازمانهای آموزشی گردهم میآیند همراه با مدیران داخل ستادی که بخشهای مختلف بانوان، آموزش و... را شامل میشوند، پیرامون مسائل آموزشی و پژوهشی کل کشور صحبت میکنند.
رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور در پاسخ به این سوال که درباره تفکیک جنسیتی در حوزه شهرداریها و در حوزه کاری خود افزود: ما در مورد تفکیک جنسیتی شهرداریها نمیتوانیم اظهارنظر کنیم، اما حوزه کاری ما حوزه آموزش و پژوهش در حوزه ستادی است و برنامهها را در سطح کلان برای کل کشور تصمیم میگیرد. در این حوزه ستادی ما نیز تابعه مصوبات کل وزارت کشور هستیم و هر آنچه که آنها به ما ابلاغ کنند انجام میدهیم.
افتخاری در پاسخ به این سوال که چند درصد از مدیران کشور براساس شایسته سالاری انتخاب شدهاند، گفت: این همایش از سال ۹۰ برگزار نشده است و این اولین همایشی است که پس از سال ۹۰ برگزار شده، البته میتوان پارهای از مباحث را گمانه زد، اما معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور برآوردشان این است که شایسته سالاری در کشور مسئله دارد، البته ما آئین نامهای را تدوین خواهیم کرد که شاخصی گذاشته شود تا براساس آن همه مدیران را براساس شایسته سالاری بسنجیم و پس از آن میتوانیم تشخیص دهیم که چند درصد مدیران کشور براساس شایسته سالاری انتخاب شدهاند.
افتخاری افزود: بر آن هستیم تا دستورالعمل همکاری میان وزارت کشور و مدیران استانی تنظیم شود تا نحوه مناسبات وزارت کشور و مدیران ارشد استانی تعریف شده و به یک دستورالعمل مشخص دست یابیم.
وی درباره ایجاد فضای مجازی در حوزه مطالعات راهبردی و حوزه آموزش کشور هم گفت: وزارت کشور از لحاظ ستادی و شرح وظایف بسیار گسترده است، بنابراین یک ارتباط سنتی باعث تعطیلی کار شده و انجام وظایف را دشوار میکند، بنابراین وزارت کشور درصدد است تا از سامانههای فراگیری استفاده کند تا تعامل با مدیران ارشد کشور در سراسر کشور به روزتر و به خط باشد.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]