واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس کمیسیون صنایع مجلس: افزایش اخیر قیمت خودرو غیرضروری بود مشهد - ایرنا - رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش اخیر قیمت خودرو غیرضروری بوده و باید به شرایط قبل بازگردد.
ˈرضا رحمانیˈ روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در زمینه قیمت گذاری خودرو، از شورای رقابت به کمیسیون صنایع و معادن مجلس دعوت و مدارک و دلایل غیرمنطقی بودن افزایش قیمت ها ارائه شد.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر این اساس قرار شد شورای رقابت موضوع، اسناد و مدارک و دلایل را بررسی کرده و طی مهلت دوهفته ای در این زمینه تجدیدنظر شود.
وی افزود: امکان تجدیدنظر قیمت ها از سوی شورای رقابت وجود دارد زیرا در نشست کمیسیون صنایع و معادن مجلس با این شورا به تفاهم رسیدیم که افزایش قیمت خودروها لازم نبوده و ضرورت ندارد.
وی یادآورشد: دولت تورم را کاهش داده، قیمت ارز افت کرده و تحریم خودرو نیز برداشته شده است ضمن آنکه تولید خودرو نیز حداقل دو برابر بیشتر شده و همه این موارد دلیل برای آن است که نباید قیمت افزایش داشته باشد.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: کیفیت و تنوع نیز بحث های مجزایی است که در این زمینه هنوز مبنا قرار نگرفته و در قیمت ها محاسبه نشده است.
وی تاکید کرد: وظیفه ذاتی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی حمایت از تولید است و از صنعت خودروسازی هم حمایت می کنیم اما اعتقاد داریم افزایش قیمت به ضرر صنعت، مجموعه خودروسازی و مردم است.
رحمانی با بیان اینکه تصمیم گیری در مورد تعرفه ها را به صورت قانونی به دولت واگذار کرده ایم ادامه داد: اگر احساس شود به حق مردم اجحاف می شود و دلایل و مدارک خودروسازان را قانع نکند و احساس لجاجتی در کار باشد مجلس می تواند به تعرفه ها وارد شود.
وی افزود: مدارک و ادله لازم به خودروسازان ارایه شده و آنها هم در ظاهر گفته اند اگر اینگونه باشد می پذیرند.
رحمانی یاداورشد: هم اینک تاکید مجلس بر حذف افزایش نرخ اعمالی است که غیرضروری می باشد.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی به وضعیت واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت: هم اکنون حداقل 50 تا 60 درصد ظرفیت واحدهای تولیدی تعطیل و علت آن هم مباحث جزیی و نیز سرمایه در گردش است.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید مسوولان امر و حتی ستاد تسهیل و حمایت نسبت به تولید حساس شوند و اگر ضرورت دارد مشکلات تک تک واحدهای تولیدی طی جلسات بررسی گردند.
وی افزود: باید منابع موجود به سمت تولید هدایت شود چرا که برخی کارشناسان معتقدند نقدینگی زیاد تورم را بالا می برود و هم اینک نیز دولت تورم را تثبیت کرده است.
رحمانی به تزریق سرمایه در گردش و نقدینگی برای احیا واحدهای تعطیل شده اشاره کرد و یادآورشد: با این اقدام مشکل حداقل 50 تا 60درصد واحدهای تعطیل شده حل می شود.
وی افزود: بر اساس اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت 150 هزار میلیارد تومان برای حل مشکل واحدهای تعطیل شده نیاز است.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: برای حل مشکل بخش صنعت باید نگاه به این حوزه در بخشهای مختلف تغییر کند.
2713/660
14/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]