تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند از نادانان پيمان نگرفته كه دانش بياموزند، تا آنكه از عالمان پيمان گرفته كه به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867476584




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دستگیری قاتل قبل از خروج از کشور


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: دستگیری قاتل قبل از خروج از کشور


با تلاش کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، قاتل افغانی قبل از خروج از کشوردستگیر شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از فارس، در ساعت 11:30 روز 9 مرداد و از طریق تماس تلفنی یکی از شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی 110 ، مأموران کلانتری 144 جوادیه تهرانپارس به محل ساخت و ساز یک ساختمان در منطقه تهرانپارس مراجعه کردند.

با حضور مأموران در محل ساخت و ساز ساختمان ، فردی ضمن معرفی خود به عنوان پیمانکار ساختمانی به مأموران اعلام کرد: از طریق کارگران ساختمان متوجه شدم که گویا نگهبان ساختمان به نام نجیب اقدام به ارتکاب جنایت کرده و در حاضر نیز متواری شده است.

پیمانکار ساختمان در اظهارات خود به مأموران گفت: یکی از کارگران ساختمانی به نام نجیب که از افاغنه مقیم تهران است به عنوان کارگر و همچنین نگهبان ساختمان ، نزد من مشغول به کار بود تا اینکه متوجه غیبت او در طول چند روز گذشته شدم ؛ پیگیر علت غیب او بدون دریافت هرگونه حقوقی !!! شدم که تعدادی از کارگران در صحبت های ضد و نقیض عنوان کردند که او مرتکب قتل شده و به همین علت فرار کرده است ؛ من نیز که به موضوع مشکوک شده بودم ، بلافاصله با 110 تماس گرفته و موضوع را به پلیس اطلاع دادم ".

با توجه به اظهارات پیمانکار ساختمان ، مأموران به بررسی محل ساخت و ساز پرداخته و به وجود آثار تخریب در کف یکی از اتاق های واقع در طبقات ساختمان مشکوک شده و این محل را مورد بازرسی دقیق قرار دادند.

با بررسی دقیق، مأموران موفق به کشف جسد متعلق به زن میانسالی شدند که بلافاصله موضوع به پلیس آگاهی و قاضی کشیک ویژه قتل دادسرای امور جنایی اعلام شد.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع قتل عمد و به دستور شعبه دوم بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران ، پرونده جهت دستگیری متهم در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

با آغاز رسیدگی به این پرونده و انجام تحقیقات از کارگران ساختمان ، کارآگاهان اطلاع پیدا کردند که متهم پرونده به سمت مرزهای شرقی کشور رفته و از طریق مرزهای شرقی استان خراسان رضوی قصد خروج از کشور را دارد ؛ بلافاصله هماهنگی های لازم انجام و مشخصات دقیق متهم نجیب . الف ( 22 ساله ) در اختیار پلیس آگاهی استان خراسان رضوی قرار می گیرد و کارآگاهان پلیس آگاهی این استان نیز ، متهم را در مورخه 2/05/1393 و در زمان مراجعت به مرزهای شرقی کشور و پیش از خروج از کشور دستگیر می کنند.

متهم بلافاصله پس از دستگیری، صراحتا به ارتکاب جنایت در روز 6 مرداد و تلاش برای فرار از کشور اعتراف می نماید که با اخذ نیابت قضایی ، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی به پلیس آگاهی خراسان رضوی مراجعه و متهم را جهت انجام تحقیقات تکمیلی به اداره دهم پلیس آگاهی منتقل می کند.

سرهنگ کارآگاه آریا حاجی زاده ، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت: با انتقال جسد مکشوفه به پزشکی قانونی ، اقدامات پلیسی جهت شناسایی هویت مقتوله در دستور کار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است ؛ متهم پرونده نیز با صدور قرار بازداشت موقت در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و تحقیقات در خصوص انگیزه و چگونگی ارتکاب جنایت در مراحل اولیه و مقدماتی قرار دارد.


دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن