محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844072227
کاش روحانی کلید «سُل» داشت
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کاش روحانی کلید «سُل» داشت تهران - ایرنا - در دعوتنامه تور کنسرت «نغمه ای در پرده ای» حسین علیزاده نوشته شده بود: «ساعت 11:30 روز یکشنبه در سالن سینمای مجموعه تاریخی کاخ نیاوران.»
نشستی برگزار می شود که بهانه اش تور سی وچندروزه علیزاده است؛ توری که از اصفهان آغاز و بعد از گذشت از شهرکرد، آباده، سنندج، همدان، اراک، خرم آباد، کرمانشاه و تهران به شیراز ختم می شود.
اما وقتی خبرنگاران 15دقیقه بعد از زمان مقرر به همراه حسین علیزاده وارد سالن شدند، دیدند، نشست دیگری با حضور محمدحسین طالبیان، معاون میراث فرهنگی و میزبان هر دو نشست، درحال برپایی است.
علیزاده تداخل این دونشست را به فال نیک گرفت و حرف هایش را با محوریت محیط زیست و میراث فرهنگی و اجرا در آثار تاریخی آغاز کرد. او همچنین ادامه داد: «معمولا در بسیاری از کشورهای دنیا از مکان های تاریخی یا موزه ها، استفاده بهینه می شود.
آنها درواقع هیچ مکانی را بدون استفاده نمی گذارند. مثلا در اروپا کارخانه ای قدیمی وجود دارد که بخشی از هویت تاریخی آنها محسوب می شود؛ برای همین به جای اینکه کارخانه را خراب کنند آن را بازسازی کرده و برای سالن کنسرت از آن استفاده می کنند.»
علیزاده البته در آثار تاریخی ایران از جمله کاخ نیاوران اجرای برنامه داشته است. او که حدود 10سال پیش اجرای به یادماندنی «به تماشای آب های سپید» را با همراهی ژیوان گاسپاریان روی صحنه برده بود، از حسرت اجرا در آثار تاریخی گفت: «وقتی به شهرهای مختلف ایران سفر می کنیم، حسرت می خوریم که آنقدر مکان زیبا داریم اما از آن استفاده ای نمی شود.
در شهرهای کوچک که سالن ها و امکانات کمی هست این بناها محل مناسبی برای برگزاری کنسرت خواهند بود. این محیط ها آنقدر جذبه دارند که حس احترام و آرامش در انسان ایجاد می شود.» بعد از صحبت های علیزاده، طالبیان هم با تایید حرف های علیزاده آنها را عملی دانست و همین موضوع باعث شد، کیوان فرزین از او بخواهد که همکاری لازم برای برگزاری یکی از شب های اجرای علیزاده در شیراز را در حافظیه داشته باشد.
معاون سازمان میراث فرهنگی هم با اعلام آمادگی برای صدور چنین مجوزی در حافظیه، اجرای موسیقی در سایر بناهای تاریخی از جمله؛ تخت جمشید را با رعایت استانداردها و صدور برخی مجوزها، عملی دانست. با این توافق، نشست اول به پایان رسید و گروه نخست سالن را ترک کردند و نشست خبری علیزاده جنبه رسمی تری گرفت.
ایران، فقط تهران نیست
صحبت درباره تور «نغمه ای در پرده ای»، دلیل اصلی حضور علیزاده در جمع خبرنگاران بود. او که چندین بار به خروج هنر از تهران و بردن آن میان شهرستان ها اشاره کرد، درباره برگزاری سومین دوره این تور گفت: «خوشبختانه از چندسال پیش، کنسرت در شهرستان ها را آغاز کردیم و این برایمان جالب بود.
در این سال ها در همه شهرها، دانشگاه تاسیس شده و دانشجویان در تمام شهرهای ایران هستند. این موضوع باعث می شود که بافت جمعیت عوض شود. گاهی که در شهرهای کوچک کنسرت می دهیم درحالی که امکانات زیادی ندارند و حتی سالنشان کوچک است وقتی وارد سالن می شویم حس قوی و توجه شنوندگان، سالن را برای ما در درجه چندم قرار می دهد؛ آن حس عاطفی عمیق، انگیزه خوبی برای من است. این سفرها برایم سرچشمه الهام هایی از مناطق مختلف است و باعث می شود با موسیقیدان ها ، فرهنگ ها و شنوندگان مختلف آشنا شویم. باید به این نکته توجه داشت که ایران فقط تهران نیست و این موضوع مهمی محسوب می شود.» در هشت شهر اول قرار است علیزاده به همراه پژمان حدادی و صبا علیزاده کنسرت بداهه نوازی برگزار کنند. این اجرا در تهران و شیراز با همراهی و بداهه خوانی محمد معتمدی است که علیزاده از او به عنوان هنرمندی با قابلیت بالا و پرانرژی نام برد که می تواند این همکاری ادامه داشته باشد.
امنیت شغلی نداریم
با آنکه برنامه این تور هماهنگ شده و حسین علیزاده هم هنرمند شاخصی است، مانند سایر همکارانش بیم لغو اجرا در شهرستان را دارد. او البته با عادی خواندن چنین فضایی برای هنرمندانی چون خود، گفت: «در حدود 35سال گذشته تابه حال نشده کنسرتی را اجرا کنیم و تا آخرین لحظه منتظر لغو آن نباشیم. دیگر رویین تن شده ایم. برایم سخت است در کشور خودم صحبت از سخت بودن اجرای موسیقی کنم. اجرا در شهرستان ها هم که جای خود را دارد و ریسکش بالاست. گاهی رفتارهای توهین آمیزی صورت می گیرد که نه تنها در شأن هنرمند بلکه درخور ملت ایران نیست و امیدوارم به زودی حل شود.» علیزاده از تناقضی که وجود دارد حرف زد و گفت: «ما وزارتخانه ای به نام فرهنگ و ارشاد اسلامی داریم که منجی چنین مسایلی است و باید از هنرمند حفاظت کند. قانون مدارترین آدم ها در این کشور، هنرمندان هستند که به پاس احترام به قانون، فقط با مجوز فعالیت می کنند، زیرا یا باید با این شرایط کار کنیم یا از مملکت برویم که البته من هیچ وقت به این دومی فکر نکرده ام. من اینجا را خانه و کشور خودم می دانم. وزارت ارشاد باید مجوزهایش در کل کشور معتبر باشد. اما متاسفانه این طور نیست. وقتی پایت را از تهران بیرون می گذاری، همه چیز ناامن می شود. آدم هایی که ذی صلاح نیستند ، در کار دخالت می کنند که البته ما اجازه دخالت نمی دهیم و اگر بخواهد اینچنین شود از کنسرت صرف نظر می کنیم. من نمی دانم که این قانون چه زمانی قرار است اجرا شود. در وزارت ارشاد به اندازه کافی ممیزی وجود دارد و ما هنرمندان هم پذیرفته ایم که با رعایت قوانین، آثار خود را به منصه ظهور برسانیم اتفاقا قانون مدارترین افراد جامعه هنرمندان هستند که به پاس احترام به قانون مجوز می گیرند و کار می کنند و اتفاقا اگر هم موفق به دریافت مجوز نشوند، این کار را انجام نمی دهند.»
بودن یا نبودن موسیقی؟
نشست درباره کنسرت بود اما از آن جا که علیزاده معمولا در نشست ها کمتر صحبت می کند به سوالات دیگری هم پاسخ داد. یکی از سوالات درباره عملکرد یک ساله دولت یازدهم بود. علیزاده تاکید کرد نه نگاه سیاسی دارد و نه نقد می کند اما نظرش درباره عملکرد دولت مثبت نیست: «از زمان انتخابات دولت یازدهم، در همه عرصه ها صحبت از امید و امیدواری بود و مردم هم با همین امیدواری به پای صندوق رای رفتند؛ امیدی که در عرصه های دیگری هم وجود داشت. اما من همواره در جاهای مختلف می گفتم ؛ ای کاش آقای روحانی به جای کلید معمولی، کلید سل داشت. البته طبق آمار می بینیم که همه چیزهای مثبت توسط مسوولان گفته شد. من تماس تنگاتنگی با مسوولان نداشته و ندارم، اما در جلسات مختلفی که با مسوولان وزارت ارشاد برگزار کردم حتی آقای مرادخانی به عنوان معاون هنری وزیر ارشاد بر این باور بود که موسیقی در کشورمان هنوز راضی کننده نیست، کمااینکه ناامنی در کنسرت های شهرستان ها همچنان عیب بزرگی است که می تواند مورد بررسی بیشتری در حوزه عملکرد دولت قرار گیرد و متاسفانه بحث های فرسایشی اینچنینی اینقدر زیاد است که ما دیگر به بهبود آن امیدی نداریم و متاسفانه همه مسوولان می گویند همه چیز عالی است و در بهترین شرایط ممکن، قرار داریم.» او که پیش از این هم انتقاد کمرنگ بودن فعالیت های صنفی در زمینه موسیقی را پذیرفته بود، گفت: «وقتی هنوز نمی توان در حافظیه شیراز با وجود وعده های مسوولان سازمان میراث فرهنگی کنسرتی برگزار کرد و از سوی دیگر ماجرای بودن یا نبودن موسیقی هنوز حل نشده، چطور می توان انتظارات بیشتری از موسیقی داشت؟ من اینجا قصد تعریف یا انتقاد از عملکرد دولت را ندارم، اما آیا آقای رییس جمهور این امکان را دارد که به جای استفاده مکرر از واژه هنر، این بار از کلمه موسیقی حرف بزند؟ متاسفانه در این سه ماهه، ماجرای پخش شدن یا نشدن مناجات ربنای آقای شجریان بحث اول موسیقی است که اصولا چرا باید این بحث اتفاق بیفتد. متاسفانه همه اینها به دخالت سیاست بازمی گردد که در همه جا سایه خود را انداخته است. از سوی دیگر بخش زیادی از مشکلات موجود در موسیقی به مسایل شرعی باز می گردد، اما می بینیم که هنوز این موضوع توسط دولت و کسانی که باید نسبت به رفع آن کوشش کنند، مرتفع نشده است. من رضایتی از عملکرد دولت یازدهم در موسیقی ندارم، اما مثبت فکر می کنم ولی به این نکته نیز اشاره می کنم که هرکسی مسوولیتی در این دولت دارد بداند، موسیقی یکی از هنرهاست و مسوولان هم باید یاد بگیرند که از این واژه در سخنرانی های خود استفاده کنند.»
منبع : روزنامه شرق
13/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
کاش روحانی به جای کلید معمولی کلید سُل داشت
کاش روحانی به جای کلید معمولی کلید سُل داشت حسین علیزاده که قرار است به زودی دور سوم کنسرتهایش را در شهرستانهای ایران برگزار کند از دغدغههایش گفت و همچنین با زبانی طنزآمیز بیان کرد ای کاش آقای روحانی به جای کلید معمولی کلید سل در دست داشت کد خبر ۴۲۲۱۶۸ تاریخ انتشار ۱۲ مرآرزوی سیاسی یک آهنگساز: کاش روحانی به جای کلید معمولی کلید سُل داشت/در کنسرتها احساس ناامنی می کنیم
آرزوی سیاسی یک آهنگساز کاش روحانی به جای کلید معمولی کلید سُل داشت در کنسرتها احساس ناامنی می کنیم حسین علیزاده که قرار است به زودی دور سوم کنسرتهایش را در شهرستانهای ایران برگزار کند از دغدغههایش گفت و همچنین با زبانی طنزآمیز بیان کرد ای کاش آقای روحانی به جای کلید معمولیکاش آقای روحانی به جای کلید معمولی کلید سل داشت
یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۰ حسین علیزاده که قرار است به زودی دور سوم کنسرتهایش را در شهرستانهای ایران برگزار کند از دغدغههایش گفت و همچنین با زبانی طنزآمیز بیان کرد ای کاش آقای روحانی به جای کلید معمولی کلید سل در دست داشت به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایرانمنتظر شنیدن واژه موسیقی از رییسجمهور هستیم/ کاش آقای روحانی کلید سُل داشت
فرهنگ و هنر موسیقی و هنرهای تجسمی حسین علیزاده عنوان کرد منتظر شنیدن واژه موسیقی از رییسجمهور هستیم کاش آقای روحانی کلید سُل داشت نشست خبری دور تازه کنسرتهای تهران و شهرستانهای حسین علیزاده یکشنبه 12 مرداد در سالن سینمایی مجموعه فرهنگی تاریخی کاخ موزه نیاوران تهران برگزارحسین علیزاده: کاش روحانی کلید «سُل» داشت
حسین علیزاده کاش روحانی کلید سُل داشت علیزاده تاکید کرد نه نگاه سیاسی دارد و نه نقد میکند اما نظرش درباره عملکرد دولت مثبت نیست از زمان انتخابات دولت یازدهم در همه عرصهها صحبت از امید و امیدواری بود و مردم هم با همین امیدواری به پای صندوق رای رفتند امیدی که در عرصههای دآرزوی سیاسی یک آهنگساز: کاش روحانی به جای کلید معمولی کلید سُل داشت
آرزوی سیاسی یک آهنگساز کاش روحانی به جای کلید معمولی کلید سُل داشت حسین علیزاده که قرار است به زودی دور سوم کنسرتهایش را در شهرستانهای ایران برگزار کند از دغدغههایش گفت و همچنین با زبانی طنزآمیز بیان کرد ای کاش آقای روحانی به جای کلید معمولی کلید سل در دست داشت آفتاب نشسبحرانهای خاورمیانه؛ «دغدغه دیپلماتیک» دولت روحانی/ راهحلهای «شیخ دیپلمات» برای حل بحرا
بحرانهای خاورمیانه دغدغه دیپلماتیک دولت روحانی راهحلهای شیخ دیپلمات برای حل بحران داعش و غزه روحانی این روزها در کنار تمام مشکلات داخلی خود درگیر بحرانهای منطقهای است که میتواند مشکلات زیادی را برای دولت او فراهم کند مصطفی داننده رئیس جمهور روحانی از همان روزهای ابتداتزیینات یزدی تیمچه «بخشی» بازار تاریخی کاشان مرمت شد
تزیینات یزدی تیمچه بخشی بازار تاریخی کاشان مرمت شد کاشان – ایرنا - سرپرست اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کاشان از ادامه عملیات مرمت و بازسازی تزیینات یزدی بندی تیمچه بخشی از مجموعه بازار بزرگ این شهر خبر داد به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی اداره میراث فرهنگی صنایع دعضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی خبر داد از محکومیتهای بینالمللی آقای «م-ه» تا ایفای نق
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی خبر داداز محکومیتهای بینالمللی آقای م-ه تا ایفای نقش کلیدی در کرسنت توتال و استات اویلعضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی از محکومیتهای بینالمللی تا ایفای نقش کلیدی در کرسنت توتال و استات اویل توسط م ه خبر داد و گفت مجل«ساعت صفر» عیدفطر کلید میخورد/ ساخت سریال برای شبکه نمایش خانگی
ساعت صفر عیدفطر کلید میخورد ساخت سریال برای شبکه نمایش خانگی در مراسم افتتاحیه سریال ساعت صفر با حضور بازیگران و عوامل سریال اعلام شد که تصویربرداری این مجموعه همزمان با عید سعید فطر آغاز میشود و دو فوتبالیست نیز بازیگر مهمان این پروژه خواهند بود به گزارش نامه نیوز به نقل ازگزارش نمایش و نقد «فرشتهها با هم میآیند» در کانون فیلم نیاوران محمدی: در فیلم «فرشتهها با هم
گزارش نمایش و نقد فرشتهها با هم میآیند در کانون فیلم نیاورانمحمدی در فیلم فرشتهها با هم میآیند سعی کردم وارد زندگی خصوصی روحانیت شومکارگردان فیلم سینمایی فرشتهها با هم میآیند گفت در فیلم فرشتهها با هم میآیند سعی کردم وارد زندگی خصوصی روحانیت شوم روحانی در فیلم من رویتحلیل کلیدواژههای مورد تأکید رهبر انقلاب/7 «بصیرت» نیاز امروز ما در عرصه اجتماع است/ اهمیت فهم کلمه
تحلیل کلیدواژههای مورد تأکید رهبر انقلاب 7بصیرت نیاز امروز ما در عرصه اجتماع است اهمیت فهم کلمه مردم در مردمسالاری دینیرئیس مؤسسه فتوح اندیشه گفت در کشورهای اسلامی هیچ نظریهای در باب نحوه رابطه مردم و حاکمیت سیاسی غیر از نظریات رایج غربی مطرح نبود تئوری مردمسالاری دینی حتیفاز دوم نیروگاه «سنگ توده 2» با حضور روحانی راهاندازی میشود
فاز دوم نیروگاه سنگ توده 2 با حضور روحانی راهاندازی میشودچرخه دوم نیروگاه برق آبی سنگتوده 2 که با سرمایهگذاری ایران در تاجیکستان احداث شده است با حضور حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان راهاندازی میشود به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه اوستا یک پایگاه مستقل خبری تاجیامام جمعه کاشان: درخواست «آتشبس» نشانه درماندگی رژیم صهیونیستی است
امام جمعه کاشان درخواست آتشبس نشانه درماندگی رژیم صهیونیستی استنماینده ولی فقیه در کاشان درخواست آتشبس توسط اسرائیل و آمریکا را نشانه درماندگی رژیم صهیونیستی در برابر حملات و ایستادگی رزمندگان مقاومت دانست به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان آیت الله عبدالنبی نمازی در خطبه های ایسوهان اطرافیان بر دندانه های کلید روحانی
سوهان اطرافیان بر دندانه های کلید روحانی علیلو گفت این برای دولت بسیار زشت است که افرادی بتوانند شخص اول اجرایی کشور را با اطلاعات غلط تغذیه کنند و این اطلاعات غلط هم مبنای موضوع گیری رئیس جمهور باشد و نهایتاً هم به عنوان نظر رسمی دولت توسط سخنگو اعلام شود عصرایران در برنامهورود به زندگی خصوصی روحانیون در «فرشتهها با هم میآیند»
ورود به زندگی خصوصی روحانیون در فرشتهها با هم میآیند نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی فرشتهها با هم میآیند برگزار شد به گزارش نامه نیوز حامد محمدی - نویسنده و کارگردان این فیلم - دربارهی شباهتهای این اثر با طلا و مس گفت فقط لباس این دو شخصیت در هر دو فیلم یکی است اما هرروایت تحلیلی فارس از یک خبر جنجالی «جدایی نیاسر از کاشان» چگونه اکران نشد
روایت تحلیلی فارس از یک خبر جنجالیجدایی نیاسر از کاشان چگونه اکران نشدبا وجود منتفی شدن بحث انتزاع نیاسر از حوزه انتخابیه شهرستان کاشان و الحاق آن به آران و بیدگل این سؤال همچنان در ذهن افکار عمومی وجود دارد که سناریوی این اتفاق چگونه نوشته شد و در چه شرایطی از اکران بازماند به-
گوناگون
پربازدیدترینها