تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چهار چيز از خوشبختى و چهار چيز از بدبختى است: چهار چيز خوشبختى: همسر خوب، خانه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832986221




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شش هزار مرکز ترک اعتیاد در کشور فعالیت می کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شش هزار مرکز ترک اعتیاد در کشور فعالیت می کنند اراک - ایرنا- مدیرکل درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: اکنون شش هزار مرکز ترک اعتیاد در نقاط مختلف کشور فعالیت می کنند.


ˈفرید براتیˈ روز یکشنبه در سومین نشست کمیته درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی افزود: پنج هزار و 200 مرکز سرپایی، با استفاده از داروهای آگونیست و مابقی به صورت اقامتی بیماران را درمان می کنند.
وی ادامه داد: فقط 810 مرکز ترک اعتیاد در کشور دارای مجوز رسمی از سازمان بهزیستی هستند که باید با نظارت و پیگیری های منطقی دیگر صاحبان مراکز ترک اعتیاد را برای اخذ مجوز از سازمان بهزیستی مجاب کنیم.
مدیرکل درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: بسیاری از معتادانی که تصمیم به ترک اعتیاد می گیرند برای تهیه داروهای آگونیست و متادون به عطاری ها یا بازار سیاه مراجعه می کنند که فشار زیادی به بیماران وارد می کند.
وی اضافه کرد: باید با اصلاح تفاهم نامه های منعقد شده در سال های گذشته شرایطی را در مراکز ترک اعتیاد فراهم کنیم که معتادان رایگان از خدمات این مراکز استفاده کنند.
براتی اظهار کرد: خانواده ها و مسوولان مربوطه باید شرایط زندگی معتاد پس از خارج شدن از مرکز ترک اعتیاد را به گونه ای فراهم کنند که فرد پاک شده دیگر به مصرف مواد مخدر گرایش نداشته باشد.
وی مراکز ترک اعتیاد اقامتی ( موضوع ماده 16) را مخصوص ˈمعتادان متحجرˈ دانست و بیان کرد: هر نوع معتادی را نباید وارد این مراکز کرد بلکه معتادان تزریقی، شیشه ای، کارتن خواب و بدون سرپناه را باید به این مراکز انتقال دهند.
براتی اشتغال را از مهمترین عوامل پاکی مداوم معتاد دانست و گفت: وقتی معتادی به مرکز ماده 15 مراجعه می کند و پس از دریافت خدمات و سم زدایی از مرکز خارج می شود، اگر شغل مشخص داشته باشد مشغول شده و توسط مددکار ادامه فعالیت و وضعیتش پیگیری می شود اما چنانچه بیکار باشد، دولت موظف است برای این فرد شغل ایجاد کند، در حالی که اگر این پیگیری انجام نشود، فرد بازهم به چرخه اعتیاد باز می گردد.
مدیرکل درمان و حمایت های اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: معتادانی که به مراکز درمان اقامتی منتقل می شوند پس از خروج، جایی برای بازگشت ندارند، زیرا خانواده آنان را نمی پذیرد؛ درحالی که باید فعالیت های بازتوانی یا توانبخشی روانی اجتماعی برای آنان برنامه ریزی و علاوه بر تهیه مسکن، اشتغال و یارانه درمان، باید خدمات توانبخشی اجتماعی روانی نیز ارائه شود.
وی اضافه کرد: معتادانی که دوره درمان آنان در مراکز ترک اعتیاد اقامتی به پایان می رسد باید یک مددکار تا شش ماه به این فرد خدمات رسانی کند تا به طور کامل بدن فرد سم زدایی شود و دیگر تمایلی به مصرف مواد مخدر نداشته باشد.
وی در خصوص اهمیت مراکز ماده 16، گفت: اکنون به غیر از استان مرکزی در 17 استان کشور مراکز ماده 16 فعالیت می کنند که باید نحوه مدیریت و خدمات پس از ترخیص برای این مراکز برنامه ریزی شود چرا که اکثر افرادی که در این مراکز درمان می شوند، معتادان خیابانی و کارتن خواب ها هستند.
براتی افزود: آیین نامه پس از خروج، از سوی رییس قوه قضائیه به قضات ابلاغ شده و باید همه برنامه ها و مصوبات به درستی اجرا شود همچنین دستگاه های دیگر نیز باید در راستای همکاری های همه جانبه با ستاد مبارزه با مواد مخدر گام بردارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت: 122 مرکز ترک اعتیاد در نقاط مختلف این استان فعالیت می کنند که 75 مرکز در اراک و مابقی در 11 شهرستان دیگر استان به بیماران معتاد خدمات رسانی می کنند.
دکتر ˈحسن طاهراحمدیˈ بیان کرد: اکنون گسترش اعتیاد بانوان در استان مرکزی بزرگترین دغدغه مسوولین استان است که باید برای جلوگیری از آن برنامه ریزی کاربردی شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بیان کرد: بیش از 12 هزار معتاد در مراکز ترک اعتیاد استان مرکزی تحت درمان به سر می برند که بیش از 10 درصد آنان معتادان زن هستند.
وی اظهار کرد: از آنجا که یک مرکز ترک اعتیاد مجهز مخصوص بانوان در استان مرکزی وجود ندارد بسیاری از بیماران به دلیل مسائل اخلاقی و حیثیتی برای درمان به این مراکز مراجعه نمی کنند.
طاهراحمدی یادآوری کرد: احداث یک مرکز ترک اعتیاد مجهز با کادر زنانه مهمترین نیاز استان مرکزی است زیرا در غیر این صورت بانوان آسیب های شدیدی از سودجویان و مفسدان جامعه متحمل می شوند.
وی تاکید کرد: با انجام این کارها می توانیم گامی اساسی در درمان معتادان برداریم اما کار مهم و اساسی این است که مراجع قضایی و انتظامی گامی اساسی برای جلوگیری از ورود و تولید این مواد افیونی به جامعه بردارند.
رییس پلیس ستاد مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی نیز در این نشست گفت: سال گذشته بیش از سه هزار و 270 کیلوگرم انواع مواد مخدر در نقاط مختلف این استان کشف شد که نسبت به سال قبل 68 درصد افزایش کشف داشتیم.
سرهنگ ˈاحمد حسنیˈ بیان کرد: همچنین در این مدت هشت هزار و 300 توزیع و تولید کننده مواد مخدر در نقاط مختلف استان مرکزی شناسایی و دستگیر شدند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین سال گذشته چهار و 215 معتاد خیابانی دستگیر و برای درمان به مراکز ترک اعتیاد معرفی شدند.
ایجاد یک مرکز اقامتی میان دوره ازسوی اداره کل بهزیستی استان مرکزی، ایجاد یک مرکز ترک اعتیاد با کادر زنانه برای بیماران زن ازسوی دانشگاه علوم پزشکی، افزایش پذیرش از 30 به 100 نفری مرکز ارتقای سلامت مشاوره زنان و پذیرش مرکز کودکان زنان معتاد از سوی مرکز شبه خانواده بهزیستی مهمترین مصوبات این نشست بود.
7115/559/ 684



12/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن