تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس حقيقت را از طريق قرآن نشناسد، از فتنه ها بركنار نمى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871635726




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت الله مکارم شیرازی: بر مسلمانان لازم است تا وظایف خود را در برابر فجایع غزه انجام دهند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آیت الله مکارم شیرازی: بر مسلمانان لازم است تا وظایف خود را در برابر فجایع غزه انجام دهند قم - ایرنا - آیت الله ˈناصر مکارم شیرازیˈ از مراجع تقلید با صدور بیانیه ای، تاکید کرد: اکنون بر همه مسلمانان و انسان های با وجدان از هر مذهب و مسلک، نه دولت های بی اراده دست نشانده، لازم است که وظایف خود را در برابر فجایع غزه انجام دهند.


در این بیانیه که نسخه ای از آن روز یکشنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت آمده است: حمله بی رحمانه اسراییل و کشتار وحشیانه بی سابقه این رژیم غیر انسانی مخصوصا کشتار وسیع زنان و کودکان و غیر نظامیان و تخریب منازل، مدارس و بیمارستان ها به طور وسیع و حمایت بی چون و چرای سران آمریکا و اروپا از این جنایات هولناک، حقایق زیادی را برای جهانیان فاش کرد، هر چند قبل از آن هم روشن بود اما نه در این مقیاس.
آیت الله مکارم شیرازی در این بیانیه تصریح کرده است: اولا، معلوم شد این رژیم نامشروع پایبند به هیچ قانون بشری، انسانی و الهی نیست و برای رسیدن به اهداف نامشروع خود هر جنایتی را مجاز می شمرد.
بیانیه ادامه یافته است: ثانیا، ثابت شد مجامع جهانی، مجموعه هایی بسیار بی خاصیت، نالایق و بی کفایت اند، به جای آنکه حامی مظلومان باشد، آلت دست ظالمان اند.
بیانیه حاکیست: ثالثا، ثابت شده اعلامیه حقوق بشر ورق پاره بی ارزشی بیش نیست که به سخریه نزدیک تر از واقعیت است.
در ادامه این بیانیه آمده است: جنگ غزه به رغم تمام مصائبش برای جهان اسلام و بشریت این اثر مثبت را داشت که وجدان عمومی جهانیان را بیش از پیش در برابر اسراییل غاصب بیدار کرد و اعتماد جهانیان را از مدعیان حقوق بشر و مجامع بین المللی به کلی سلب کرد.
این مرجع تقلید در این بیانیه با اشاره به وظایف سنگین مسلمانان و انسان های باوجدان در برابر فجایع غزه، بیان کرده است: نخست اینکه همگی فریاد بلند کنند و بخواهند که جلوی این دیو دیوانه گرفته شود و به جنایاتش پایان داده شود.
آیت الله مکارم شیرازی افزوده است: دیگر اینکه به عکس اسراییل که می خواهد مردم غزه را خلع سلاح کند، آن ها را بیش از پیش مسلح سازند و این کار را به تمام کشورهای اطراف اسراییل تعمیم دهند، زیرا عقل و شرع می گوید در برابر این دیوانگان جز با قدرت نمی توان از خود دفاع کرد.
این مرجع تقلید تاکید کرده است: از سوی دیگر همه کشورهای جهان سوم مجروحان را برای مداوا در کشورهای خود (مانند کشور ما ایران) بپذیرند و دیگر اینکه برای ترمیم خرابی ها در اولین فرصت اقدام کنند و از این طریق مرهمی بر زخم های جانکاه این عزیزان بگذارند.
آیت الله مکارم شیرازی در این بیانیه افزوده است: سرانجام باید کاری کرد که این جنایات به دست فراموشی سپرده نشود و به رغم خواست حامیان ظالم و زورگوی این رژیم نامشروع خبررسانی کافی، پیوسته انجام گیرد.
وی در پایان این بیانیه، توفیق همگان را برای انجام این مسوولیت ها از خداوند متعال تقاضا کرده است.
شمار شهیدان فلسطینی از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوارغزه تاکنون به یک هزار و 721 نفر رسیده و شمار زخمی ها نیز به بیش از 9 هزار و 80 نفر افزایش یافته است. ک/1
/7404/ 553



12/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن