واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: صف کشی رسانههای قالیباف بر علیه وزارت کار/ پشت پرده سر و صدای تفکیک جنسیتی در شهرداری خبرگزاری پانا: اواخر اردیبشهت ماه بود که در جلسه شورای معاونین شهرداری تهران تصمیم گرفته شد تا مدیران ارشد و میانی در واحدهای شهرداری تهران صرفا از نیروهای کارمند آقا جهت سمتهایی مانند مسئول دفتر، منشی، اپراتور تلفن، تایپیست و مسئول پیگیری و... که در محدوده دفتر کار مدیران اشتغال دارند استفاده کنند.
۱۳۹۳ يکشنبه ۱۲ مرداد ساعت 10:17
به گزارش خبرنگار اجتماعی پانا، همچنین از مدیران شهرداری خواسته شده است ظرف ماه آینده این موضوع را با جدیت توسط سازمان بازرسی و حراست کل پیگیری و اجرایی کنند. همچنین تاکید شده بود به منظور آرامش و آسایش بیشتر کارکنان با تغییرات مناسب حتیالمقدور محل استقرار کارکنان خانم و آقا مورد بازنگری و به صورت جداگانه طراحی و اجرا شود.تصویر این بخشنامه در 18 تیرماه در خبرگزاری پانا منتشر شده است . اما پس از انتشار این دستور الجلسه که در شهرداری تهران عملیاتی نیز شده بود.مدیران شهرداری به جای پاسخگویی در خصوص تصمیم گیری خود شروع به بازی با کلمات و گاهی تناقض گویی شدند . گاهی وجود بخشنامه ای در این زمینه را رد می کردند گاهی ریشه این بخش نامه را ابلاغیه وزارت کشور در سال 92 می دانستند .
برخی از مدیران هرگونه جدا سازی محل کار خانم ها و آقایان را در شهرداری تکذیب کرده و گاهی این جدا سازی را در جهت اراتقای مقام زن و سالم سازی فضای کار ارزیابی می کردند .
مراجعه کنندگان به شهرداری های مناطق بهترین شاهدان برای اجرای طرح جدا سازی دافتر کار خانمها و آقایان بودند اما همچنان مدیران و مسئولان شهرداری این موضوع را رد می کردند .
این تکذیب ها و انکارها ادامه داشت تا روزی که شهردار تهران از تریبون نماز جمعه با دفاع از این حرکت در شهرداری آن را ریشه در غیرت دینی مدیریت شهری دانست .
اندکی بعد 200 نماینده مجلس در نامه ای از شهردار برای این حرکت جهادی تشکر کردند . تلاش برای داغ نگاه داشتن این موضوع از سوی رسانه ها و مدیران شهرداری بیش از رسانه های منقد بود . هر روز مصاحبه های سریالی در خصوص تایید این حرکت در شهرداری ادامه داشت . سایت شهرنوشت که سایت روابط عمومی شهرداری تهران است به جای اطلاع رسانی در خصوص اخبار شهری وظیفه حمایت از این حرکت شهرداری را بر عهده گرفته بود .
اما زمانی که مشاوران رسانه ای شهرداری در حال توصیه برای گرم نگاه داشتن تنور این موج خبری بودند . وزارت کار که به مدت ها در پاراگراف ویژه قرار داشت برای آن که وضعیت ایران در سازمان بین المللی کار تغییر نکند در نامه ای به شهرداری این نکته را یاد آوری کرد که ایران یکی از اعضای سازمان بین المللی کار است ووزارت تعاون به عنوان مرجع ملی ملزم به رعایت و الزامات ناشی از الحاق به کنواسیون ها بین المللی کار از جمله کنوانسیون عدم تبعیض و اشتغال و حرفه است خواستار این شده بود که این بخشنامه با این قوانین مغایرتی نداشته باشد .
شهرداری تهران در پاسخی به وزارت کار نوشت . "رسانهای نامه اداری از سوی معاونت بینالملل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به شهرداری طی روزهای گذشته و متعاقب آن توضیحات روابط عمومی آن وزارتخانه مصداق همنوایی با رسانههای معاند بیگانه چون بیبیسی و صدای آمریکا و وادادگی و مرعوب شدن در جنگ رسانهای دشمن و تکرار مواضع آنها بود که مفاد این نامه آن هم از یک دستگاه رسمی در نظام جمهوری اسلامی ایران حقیقتا مایه تاسف است."
در پی این پاسخ رسانه های همسو با شهردرای تهران حملات خود را ضد این نامه آغاز کردند .
آنها تلاش می کردند به جای پاسخ به نگرانی وزارت کار این حرکت را جهادی و انقلابی بدانند . این درحالی است که فعالان کار حرکت احساسی شهرداری را منجر به تحریم های دوباره در عرصه بین المللی می دانند. سیاستی که با سیاست های ایران در عرصه بین المللی همخوانی ندارد.
حاج اسماعیلی کارشناس بازار کار در این رابطه به پانا می گوید:سازمان های بین الملللی تحت تاثیر مسائل سیاسی هستند و به دنبال بهانه ای که بر علیه کشور ما تصمیم گیری کنند و ما باید با تصمیم گیری های منطقی مانع اعمال تحریم ها بر ضد کشورمان شویم .
او تاکید می کند : شاید شرایط کاری سایر کشورها نسبت به ما تفاوتی نداشته باشد و شاید عدالت کاری در برخی از کشورها نسبت به کشور ما وضعیت پایین تری داشته باشد اما این سازمانها بیشترتصمیم گیری های سیاسی دارند .
حاج اسماعیلی از نهادهایی مانند شهرداری می خواهد با تدبیر و منطق در خصوص مسایل فضای کاری تصمیم گیری کرده تا شاهد تصمیم گیری های سایسی در خصوص کشورمان نباشیم .
این فعال بازار کار با اشاره به تاوان تصمیم گیری های اشتباهی که در گذشته کشور ما را دچار مشکل کرده بود اضافه می کند: وقتی محدودیت جنسیتی در قوانین اساسی کشور وجود ندارد نباید مدیران بر اساس سلیقه شخصی کشور را دچار مشکل کنندو مطمئنا حتی لغو این تصمیم نیز نمی تواند اثرات منفی جهانی را کاهش دهد و حتما این موضوع در اولین مجمع جهانی کار بررسی می شود .
در حالی که مدت ها است اعضای شورای شهر تهران در خصوص ساخت و سازهای غیر مجاز در شهر تذکر می دهند و شورای عالی شهر سازی خواستار تعیین تکلیف در خصوص تغییر پهنه های طرح تفصیلی از فضای سبز به مسکونی و ادرای است ،شهرداری هیچ جواب قانع کننده ای ندارد و سیاست سکوت را پیشه کرده است .
شهردار تهران حتی در خصوص تفاهم نامه 20 هزار میلیاردی سپاه نیز پاسخی نگفت . شهرداری تهران در خصوص گزارش سازمان بازرسی در خصوص تغییر پهنه زمینی درمنطقه سعادت آباد سکوت کرد .
بوستان مادر با وجود مصوبه شورای عالی شهر سازی همچنان در حال ساخت و ساز است و شهردرای تهران هیچ سخنی نمی گوید. به نظر می رسد شهرداری دوست دارد با موج سواری بر روی این موج خبری تخلفات آشکار شده خود که مربوط به دوران انتخاباتی وی است را کم رنگ کند و در حافظه شهروندان به جای تخریب باغات پایتخت مدیری جای بگیرد که برای سالم سازی محیط کار تمام تلاش خود را کرد .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]