واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: صدور مجوز فعالیت اقتصادی در منطقه آزاد انزلی 107 درصد رشد داشته است انزلی - ایرنا - سرپرست مدیریت بازرگانی سازمان منطقه آزاد انزلی از رشد 107 درصدی صدور مجوز فعالیت اقتصادی در این منطقه طی چهار ماه امسال خبر داد.

به گزارش روز شنبه روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی به ایرنا، ˈ علی نظری ˈ اظهار کرد: در این مدت 256 مجوز فعالیت اقتصادی در محدوده این منطقه از سوی سازمان منطقه آزاد انزلی صادر شد که در مقایسه با 124 مجوز صادر شد.
وی مجوزهای اقتصادی صادره را در حوزه های بازرگانی- خدماتی، تولیدی و فنی-مهندسی اعلام و تصریح کرد: در این مدت 116 مجوز فعالیت بازرگانی، 97 مجوز صنفی– خدماتی، 27 مجوز فعالیت تولیدی و 16 فقره نیز در سایر زمینه ها به فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران اعطاء شده است.
سرپرست مدیریت بازرگانی سازمان منطقه آزاد انزلی در خصوص شمار کارت های بازرگانی صادره از سوی این سازمان افزود: در چهارماه نخست سال93 تعداد 17 کارت بازرگانی از سوی این معاونت برای بازرگانان فعال در محدوده منطقه صادره شد.
به گفته نظری ؛ این تعداد در مقایسه با چهار کارت بازرگانی صادره در مدت مشابه سال گذشته، بیانگر رشد 350 درصدی است.
وی با بیان اینکه ارائه خدمات صدور کارت بازرگانی با همکاری اتاق بازرگانی استان از سال 88 صورت می گیرد افزود: کارت های بازرگانی به عنوان سند شناسایی و نظام مندی فعالیت های بازرگانان، طبق قانون صادرات و واردات با اعتبار یک ساله صادر و قابلیت تمدید اعتبار دارد .
وی خاطرنشان کرد : ثبت سفارش و ترخیص کالا، واردات از مناطق آزاد، حق العمل کاری در گمرک و صادرات کالای مجاز از کاربردهای کارت بازرگانی است.
نظری درخصوص مزایای سرمایه گذاری و فعالیت اقتصادی در محدوده منطقه آزاد انزلی گفت : آزادی کامل ورود و خروج سرمایه، آزادی مشارکت سرمایه گذاری خارجی تا سقف 100 درصد، امکان فعالیت بانکها و شرکتهای بیمه داخلی با همکاری شرکتها و بانکهای بین المللی در عرصه های حمایت و تضمین فعالیت های سرمایه گذاری در این منطقه از مهمترین مزایای قانونی سرمایه گذاری است.
وی همچنین اعطای معافیت مالیاتی20ساله به فعالان اقتصادی منطقه، امکان اجاره زمین به سرمایه گذاران خارجی بهمراه معافیت تولیدکنندگان از پرداخت هرگونه حقوق گمرکی و سود بازرگانی برای واردات مواد اولیه در محدوده منطقه آزادانزلی را از دیگر مزایای قانونی سرمایه گذاری عنوان کرد.
منطقه آزاد انزلی از مناطق آزاد هفت گانه ایران و تنها منطقه آزاد حاشیه دریای خزر است .
کشورهای حاشیه دریای خزر ، ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس و آسیای جنوب شرقی عمده بازارهای صادرات و واردات محصولات از طریق منطقه آزاد انزلی هستند.ک/1
620/695
11/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]