تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند از آدم بد اخلاق توبه نمى‏پذيرد. عرض شد: اى رسول خدا، چرا؟ فرمودند: چون ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820633277




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کیفیت زندگی بیماران کلیوی با دیالیز صفاقی بالاتر است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کیفیت زندگی بیماران کلیوی با دیالیز صفاقی بالاتر است
کد خبر: ۴۲۱۷۲۳
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷ - 02 August 2014


یک نفرولوژیست با تقسیم دیالیز به دو نوع خونی و صفاقی تأکید کرد: کیفیت زندگی بیمارانی که دیالیز صفاقی می‌شوند از بیمارانی که دیالیز خونی می‌شوند بالاتر است زیرا فرد در این روش می‌تواند به امور زندگی خود برسد.

به گزارش فارس، رزیتا ابوالقاسمی، نفرولوژیست درباره دیالیز و علل استفاده از این روش در بیماران گفت: زمانی که نارسایی و کم کاری شدید کلیه روی می‌دهد و کلیه نمی‌تواند کار خود را انجام دهد، روش‌های جایگزین درمان کلیه شامل پیوند کلیه، دیالیز خونی و دیالیز صفاقی انجام می‌شود.

وی درباره زمان و شرایط استفاده از انواع دیالیز تأکید کرد: بسته به شرایط بیمار و خواست پزشک و بیمار یکی از روش‌های دیالیز انتخاب می‌شود که دیالیز خونی باید در مراکز بیمارستانی با حضور کادر پزشکی از طریق دستگاهی که خون به درون این دستگاه وارد شده و پس از تصفیه از دستگاه خارج می‌شود انجام شود.

این نفرولوژیست افزود: دیالیز صفاقی نیز در بیشتر موارد توسط فرد در منزل انچام می‌شود که البته بیمار باید برای انجام این‌کار آموزش دیده باشد.

ابولقاسمی خاطرنشان کرد: در دیالیز صفاقی با وسیله‌ای که در یک عمل جراحی سبک داخل شکم کار گذاشته می‌شود از پرده شکم یا پرده صفاق جهت تصفیه خون استفاده می‌شود.

وی درباره تفاوت دیالیزهای خونی و صفاقی و امکان جایگزینی این دو دیالیز گفت: این دو دیالیز تفاوت‌هایی در بکارگیری دارند که پزشک و بیمار بر اساس معاینات و شرح حال بیمار نوع این دیالیز را انتخاب می‌کنند.

این نفرولوژیست درباره زمان انجام این دو نوع دیالیز خاطرنشان کرد: معمولاً دیالیز خونی 3 روز در هفته در مراکز پزشکی و توسط کادر پزشکی و دیالیز صفاقی توسط خود فرد 4 بار در روز و معمولاً در منزل انجام ‌می‌شود که این روش نیازی به سوزن زدن و دستگاه ندارد.

ابوالقاسمی درباره طول زمان اجرای دیالیزهای خونی و صفاقی گفت: دیالیز خونی تقریباً در جلسات 3 تا 4 ساعته و دیالیز صفاقی در جلسات 40 تا 45 دقیقه انجام می‌شود.

وی درباره محاسن دیالیز صفاقی تأکید کرد: در روش صفاقی کارکرد باقیمانده کلیه بر جای می‌ماند، فرد راحت تر است و مسافرت برود سرکار برود و اعتماد به نفس فرد بالا می‌رود درحالی که در دیالیز خونی بیمار باید 3 روز در هفته در مرکز باشد و به کار و زندگی فرد آسیب وارد می شود و فرد به دیگران وابسته می‌شود.

این نفرولوژیست درباره نحوه تعیین هر کدام از این روش‌ها برای بیماران مبتلا به نارسایی کلیه گفت: هر کدام از انواع دیالیز موارد منع مصرف و احتیاطی دارند و در نهایت بکارگیری هرکدام از این روش‌ها با خواست بیمار و پزشک تعیین می‌شوند.

ابوالقاسمی درباره عوارض دیالیز بر بیماران گفت: معمولاً هر چه نارسایی کلیه طولانی تر اتفاق بیفتد عوارضش بیشتر است و مرگ و میر بیماران مبتلا به نارسایی کامل کلیه که دیالیز خونی می‌شوند بر اثر بیماری قلبی بیشتر است و معمولاً طول عمرشان نسبت به جمعیت عمومی کمتر است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن