تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کمترین کفر این است که انسان از برادرش سخنی بشنود و آن را نگه دارد تا او را با آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802748872




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گفت وگوهای هند و آمریکا - از جاسوسی تا کشتار مردم غزه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گفت وگوهای هند و آمریکا - از جاسوسی تا کشتار مردم غزه دهلی نو - ایرنا - مقام های هندی درنخستین روز از گفت وگوهای راهبردی با دولت آمریکا جاسوسی از رهبران سیاسی و دیگر شهروندان کشورشان را مورد انتقاد قراردادند.


به گزارش ایرنا، مقام های آمریکایی نیز درپاسخ به این اظهارات اطمینان دادندکه اختلاف های موجود می تواند با تعامل آژانس های اطلاعاتی دو کشور حل شود.
این بحث پس از گفت وگوی خانم ˈسوشما سوراجˈ وزیر امور خارجه هند با ˈجان کریˈ همتای آمریکایی وی به عنوان بالاترین مقام دولت اوباما که پس از به قدرت رسیدن حزب راستگرای ˈبهارتیا جاناتاˈ (بی جی پی) به دهلی نو سفر کرده، مطرح شد.
در کنفرانس مطبوعاتی مشترک وزرای امور خارجه دو کشور که عصر پنجشنبه در دهلی نو شکل گرفت، خانم سوراج در پاسخ به اینکه آیا جاسوسی از رهبران حزب بهارتیا جاناتا در سال 2010 توسط آمریکا را مطرح کرده؟ گفت: من به این موضوع اشاره کردم که با انتشار خبر مربوطه در روزنامه ها، هندی ها خشمگین شدند و به مقام های آمریکایی نسبت به این خشم هشدار دادم.
وی افزود: من حتی به جان کری گفتم که دو کشور به عنوان دوست روی یکدیگر حساب می کنند و در این شرایط، جاسوسی از کشور دیگر به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.
این در حالیست که کری از استراق سمع کشورش دفاع کرد و در توجیه آن گفت: ما برای رابطه با هند ارزش قایل هستیم و معتقدیم که تبادل اطلاعات میان دو کشور در حوزه مبارزه با تروریسم و دیگر تهدیدها لازم است.
وی افزود: ما حساسیت موضوع مطرح شده را برای هند درک می کنیم. همچون گذشته سعی خواهیم کرد که اختلاف های موجود را حل کنیم و هرجا تهدیدی وجود داشته باشد فعالانه با هند همکاری می کنیم.
کری ضمن تاکید بر اینکه سیاست های آمریکا اجازه نمی دهد مسایل اطلاعاتی به صورت عمومی مطرح شود، گفت: آمریکا درباره این موضوع گفت وگوهایی با مقام های دولتی داشته است.
در ادامه این مصاحبه مطبوعاتی وزیر خارجه هند به طرح لایحه مهاجرت آمریکا در سنا که ممکن است مهاجرت متخصصان بخش فناوری اطلاعات هند را به آن کشور محدود کند، اشاره کرد.
وی گفت: من به جان کری گفتم که تصویب این لایحه، نشانه ای منفی برای متخصصان هند خواهد بود.
در ادامه، وزیر امور خارجه آمریکا به مسایل تجاری با هند پرداخت و گفت: هنوز کارهای بسیاری از جمله کاهش موانع تجاری، تعرفه ها و کنترل قیمت ها باید صورت گیرد تا محصولات بازار خوبی پیدا کنند.
وی افزود: ما می توانیم بازار رقابتی تری بسازیم و برای جوانان دو کشور فرصت های بسیاری ایجاد کنیم.
وزیر امور خارجه آمریکا با اشاره به اینکه هر ساله 10 هزار هندی به افرادی که در سن کار هستند افزوده می شود، گفت: دولت هند اهمیت این موضوع را بخوبی درک می کند.
وی زمان کنونی را فرصتی ˈباورنکردنیˈ برای ارتقای روابط دو کشور خواند و اظهارداشت: اکنون که دولت هند با رای قاطع مردم روی کار آمده، ما می توانیم روابط تجاری خود را گسترش دهیم و با چالش ها مقابله کنیم.
جان کری ضمن تاکید بر اینکه هند و آمریکا شرکای حتمی یکدیگر در قرن 21 هستند، گفت: اقداماتی که انجام می دهیم، آینده روابط دو کشور را تعیین می کند.
وزیر امور خارجه هند نیز با اشاره به اینکه هیچ ابهامی درباره شراکت راهبردی با آمریکا وجود ندارد، گفت: سیاست خارجی هند با روی کار آمدن دولت جدید تغییری نکرده است.
وزرای امور خارجه دو کشور همچنین درباره صورتجلسه دیدار ˈباراک اوباماˈ رییس جمهور آمریکا با ˈنارندرا مودیˈ نخست وزیر هند نیز گفت وگو کردند.
این دیدار در سپتامبر امسال همزمان با برگزاری اجلاس عمومی سازمان ملل متحد در در واشنگتن صورت می گیرد.
منابع هندی همچنین امروز گزارش دادند که وزاری خارجه هند و آمریکا در گفت وگوهای خود مسایل بین المللی از جمله موضوع غزه و افغانستان را نیز به بحث گذاشته اند.
سوراج در پاسخ به موضع دهلی نو درباره بحران غزه گفت: هند به دلایل فلسطین احترام می گذارد و همواره با اسراییل نیز دوست بوده است.
وی از دو طرف خواست که نهایت خویشتنداری را بکار ببندند و ابراز امیدواری کرد که شرایط به آتش بس، گفت وگوهای صلح و راه حل جامعی برای خاورمیانه منجر شود.
وزیر خارجه هند همچنین بر کمک به ایجاد افغانستانی باثبات تاکید کرد و اراده مردم این کشور را برای رسیدن به حقوق دمکراتیک خود با وجود تهدیدهای عناصر تروریستی ستود.
جان کری روز پنجشنبه در راس هیاتی برای شرکت در پنجمین دور گفت وگوهای راهبردی دو کشور که به مدت دو روز برگزار می شود، وارد دهلی نو شده است.
آساق ** 2165 ** 275 **



10/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن