واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آماده باش انگلیس به منظور مقابله با ویروس مرگبار ˈابولاˈ لندن- ایرنا- به دنبال گسترش ویروس مرگبار ˈابولاˈ در غرب آفریقا، دولت انگلیس و نیز پزشکان این کشور به منظور مقابله با این ویروس کشنده به حالت آماده باش در آمدند.
به گزارش ایرنا، ˈفیلیپ هاموندˈ وزیر خارجه انگلیس روز چهارشنبه در این خصوص گفت: ویروس ابولا که بر اساس آمارهای منتشره تاکنون 670 نفر را در غرب آفریقا کشته است، یک تهدید برای انگلیس شمرده می شود.
وی با بیان اینکه تاکنون هیچ بریتانیایی به ویروس ابولا مبتلا نشده، افزود: به رغم این، قرار است عصر چهارشنبه یک نشست اضطراری به منظور بررسی این موضوع با حضور نمایندگان بخش های ذیربط تشکیل شود.
وزیر خارجه انگلیس عنوان کرد؛ اگر چه هیچ یک از شهروندان این کشور به این ویروس مبتلا نشده اند اما دولت انگلیس به شیوع این ویروس به عنوان یک مسأله جدی نگاه می کند.
وی گفت: ما تدابیری را بررسی می کنیم که باید در انگلیس یا در مراکز دیپلماتیک خود در خارج به کار گیریم تا با این تهدید مقابله کنیم.
اوایل ماه جاری میلادی نیز وزارت خارجه انگلیس به پزشکان این کشور در خصوص توجه به علایم این ویروس کشنده هشدار داده بود.
ˈمارک والپورتˈ مشاور علمی دولت انگلیس نیز روز چهارشنبه در گفت وگو با دیلی تلگراف گفت که با توجه به افزایش ارتباط ملت ها با یکدیگر، تهدید ویروس ابولا برای انگلیس یک تهدید بالقوه جدی به شمار می آید.
وی افزود: بیماری های عفونی نوظهور چالشی برای جهان به شمار می آید؛ ما باید به خطرات آن و اینکه به شکلی مناسب آنها را کنترل کنیم، بیندیشیم.
در همین حال، خطوط هواپیمایی انگلیس (بریتیش ایرویز) نیز که دارای پرواز های مستقیم به سیرالئون و نیجریه است، بیانیه ای در خصوص اعمال مراقبت های ویژه از سوی کارکنان این شرکت در ارتباط با ویروس ابولا صادر کرده است.
سازمان بهداشت جهانی، همه گیری فعلی ویروس ابولا را یکی از بدترین چالش ها از زمان شناخت این ویروس در سال 1976 میلادی در جمهوری دموکراتیک کنگو فعلی و زئیر سابق برشمرده است.
شیوع جاری ویروس ابولا که گفته می شود مرگبارترین در نوع خود در تاریخ جهان نیز است، ابتدا در ماه فوریه در گینه آغاز شد و سپس به لیبریا و سیرالئون گسترش یافت.
این بیماری که نام آن از رودخانه ای در کنگو گرفته شده، اکنون به نیجریه پرجمعیت ترین کشور قاره آفریقا نیز انتقال یافته است.
ویروس ˈابولاˈ که برای نخستین بار در سال ١٩٧٦ میلادی در ˈزئیرˈ (جمهوری دمکراتیک کنگو فعلی) شناخته شد، فرد مبتلا را به تب همراه با خونریزی دچار می کند و می تواند بسرعت کشنده باشد.
ویروس ابولا که علاوه بر انسان ها، میمون ها را نیز مبتلا می کند، به آسانی از طریق خون و دیگر ترشحات (آب دهان، اسپرم) منتقل می شود.
هیچ دارو یا واکسنی برای مبارزه با این بیماری هنوز یافت نشده است.
اروپام**1552**1504
08/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]