تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867670673




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مورد عجیب توافق بوئینگ با ایران


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: مورد عجیب توافق بوئینگ با ایران

مورد عجیب توافق بوئینگ با ایران

در ماه آوریل، شرکت بوئینگ و جنرال الکتریک گفتند که مجوز انتقال قطعات یدکی مورد نیاز ایران را از وزارت خزانه داری آمریکا دریافت کردند. وزارت خزانه داری کنترل تحریم ها نقض آن را توسط آمریکا و سایر کشورها بعهده دارد.


 شرکت هواپیما سازی بوئینگ برای فروش قطعات یدکی به ایران ایر مجوز دولت آمریکا را کسب کرد. شرکت بوئینگ طی یک توافق می تواند قطعات اصلی را به ناوگان هواپیمای ملی ایران که فرسوده شده است بفروشد. جوئل جانسون، تحلیلگر مسائل بین المللی، می گوید: "ایران ایر ۷ تا ۸ فروند بوئینگ ۷۴۷ دارد که بخوبی از آنها نگهداری می شود و نیاز به قطعات جایگزین دارند که سال ها با توافق ضمنی با آمریکا از طریق اروپا تامین می شد."در ماه آوریل، شرکت بوئینگ و جنرال الکتریک گفتند که مجوز انتقال قطعات یدکی مورد نیاز ایران را از وزارت خزانه داری آمریکا دریافت کردند. وزارت خزانه داری کنترل تحریم ها نقض آن را توسط آمریکا و سایر کشورها بعهده دارد.آمرییکا در پی توافق موقت بین ایران و ۱+۵ بطور موقف تحریم شرکت مسافربری ایران و امنیت پروازی را از تحریم ها مستثنی کرد.در پرونده جدید قید شده که شرکت بوئینگ در توافقی جدید و پس از بحث های مرتبط با ایران ایر با فروش احتمالی برخی از قطعات و خدمات مربوط به امنیت پرواز ازجمله قطعات هواپیما، کتابچه های راهنما، نقشه ها و بولتن های خدماتی و نمودار ها و داده های ناوبری، توافق کرده است.در این پرونده آمده بوئینگ هیچ درآمد ناخالص و سود خالصی در چهارماه اول توافقش با ایران بدست نمی آورد.جنرال الکتریک نیز در ماه آوریل با تعمیر ۱۸ موتور هواپیمای های ایران ایر در آلمان توافق کرد.این تفاهم یک موضوع حساس است. حساسیت آن آنقدر بالاست که نه شرکت بوئینگ و نه تحریم های وزارت خزانه داری آمریکا در مورد جزئیات آن صحبت نکردند.دفتر بوئینگ در واشنگتن می گوید که مجوز این شرکت به دلیل اینکه در ۲۰ ژوئیه خاتمه می یافت، برای چهارماه تمدید شد. گفتگو های اتمی ایران و شش قدرت جهان قرار بود در ماه ژوئیه به نتیجه برسد که آن هم ۴ ماه تمدید شد.جانسون می گوید که "با وجود تحریم ها، مقامات آمریکایی راه های دیگری نظیر استفاده از کشورهای اروپایی برای ادامه کار ایران ایر را بکار بردند زیرا آمریکا می خواهد که کار را برای ایران دشوار کند نه اینکه به یک فاجعه دامن بزند که مقصر آن تحریم های آمریکا باشد."آخرین هواپیمای بوئینگ که به ایران تحویل داده شد یک بوئینگ ۱۰۰-۷۴۷ بود که به گفته وبسایت بوئینگ در اوت ۱۹۷۹ به ایران تحویل داده شد.ریچارد ابوالعفیه، از گروه تیل، می گوید که فروش بوئینگ به ایران تنها در صورتی عملی خواهد بود که روابط سیاسی دو کشور عادی شود و همه موانع از سر راه برداشته شود.او می گوید: "این اتفاقی است که ممکن است در یک ماه بیافتد یا ده سال دیگر هم طول بکشد. اما وضعیت خصومت تا ابد ادامه پیدا نمی کند. بالاخره تغییری بوجود می آید."




1393/05/08





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن