تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على هرگاه عالِم با تقوا و توبه كار نباشد، موعظه اش از دل مردم مى لغزد همچنانكه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869326334




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطر مشترک ایران و کشورهای منطقه را متحد می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: خطر مشترک ایران و کشورهای منطقه را متحد می‌کند
با ادامه تنش ها در خاورمیانه رسانه های خارجی گمانه زنی درباره نقش ایران در بهبود این وضعیت از طریق حل اختلافاتش با کشورهای منطقه را مطرح می کنند.
آفتاب: برخی رسانه های  خارجی معتقدند با وجودی که ایران برای کمک به حل بحران عراق تلاش می کند ولی ایران با دوره طولانی از بی اعتمادی از سوی کشورهای عرب همسایه روبروست و تهران با حفظ روند مذاکرات هسته ای قادر به شکل دادن روابط تازه با کشورهای ساکن حاشیه خلیج فارس باشد.


کریستین ساینس مانیتور می نویسد "حسن روحانی” برای دستیابی به توافق جامع هسته ای نیازمند اعتمادسازی در قدرتهای جهانی است ولی برای دستیابی به ثبات منطقه ای طولانی مدت رئیس جمهور ایران باید شک و تردیدهای عمیق دو جانبه میان ایران و کشورهای حاشیه ساکن خلیج فارس  برطرف شود.  آقای روحانی میراث دار ۳۰ سال بی اعتمادی  در رابطه با کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی است.


کریستین ساینس مانیتور می نویسد که رقابت بین این رقبای سنگین وزن در منطقه می تواند تعیین کننده قدرت سیاسی در خلیج فارس برای دهه های آینده باشد. امروز روحانی از عربستان به عنوان کشور دوست و برادر یاد کرده و با سفر خود به عمان و دریافت دعوت امیرکویت باعث شده تندروها در این کشورها به عقب بنشینند و عربستان سعودی تحت فشار برای پذیرش واقعیت تازه ایران باشد. در واقع دیپلماسی دولت روحانی تا حدود زیادی تندروهای عربی را آچمز کرده است.


کریستین ساینس مانیتور می نویسد تاریخچه دشمنی موجود بین دو طرف در ایران نیز وجود دارد. در جنگ تحمیلی ایران و عراق همه کشورهای عرب به جز سوریه برای کمک به صدام حسین صف کشیدند. اکنون درگیریهای داخلی سوریه بار دیگر باعث دوری ایران از کشورهای حاشیه خلیج فارس شده است. ایران از دولت بشار اسد حمایت می کند درحالیکه شورشیان سوری و مزدوران خارجی از عربستان سعودی ، قطر و کویت کمک مالی دریافت کردند. با این همه کریستین ساینس مانیتور تاکید دارد با انتخاب روحانی فضای تازه ای بین ایران وکشورهای عربی باز شده است.


خطر مشترک


کریستین ساینس مانیتور می نویسد با وجود حمایت کشورهای حاشیه خلیج فارس از گروههای شورشی ، ادامه حملات گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه باعث شده تا کشورهای عربی برای جلوگیری از گسترش قلمروی این گروه افراطی به همکاری با ایران روی آورد. این خطر مشترک قادر به بهبود روابط است. داعش به عنوان اولین گروه سنی است که پس از ۹۰ سال اعلام خلیفه گری می کند. ایران و همسایه گانش دراینباره موضوعات زیادی برای گفتن دارند تا اینکه به اختلافات خود بپردازند.


درجه خطر داعش همچنین زمینه مشترکی بین ایران و آمریکا را ایجاد کرده است و روحانی در اواسط ژوئن نسبت به همکاری با عراق و آمریکا اظهار تمایل کرد. با وجود اینکه "حسن روحانی” با پیام اعتدال به میدان آمد دیدگاه بعضی کشورهای حاشیه خلیج فارس به تهران هنوز بدبینانه است و ایران را متهم به دخالت در امورکشورشان می کنند.


به گزارش پیام‌نو، این اما باعث نشده تا واقعیت جدید در ایران یعنی پیروزی دولت روحانی و کنار رفتن تندروها از قدرت نادید ه گرفته شود.




تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن