واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کمبود برق درکشور از طریق نیروگاه اتمی بوشهر تامین می شود بوشهر- ایرنا- معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: در فصل تابستان مصرف برق کشور نسبت به میزان تولید تفاوت چشمگیری دارد که بخش عمده ای از کمبودها در این بخش از طریق نیروگاه اتمی بوشهر تامین و وارد شبکه سراسری می شود.
به گزارش ایرنا، محمد احمدیان روز یکشنبه در نشست با استاندار بوشهر افزود: هم اکنون نیروگاه اتمی بوشهر به ظرفیت اسمی خود رسیده است و یکهزار مگاوات برق در این نیروگاه تولید می شود.
وی اضافه کرد: این نیروگاه روزانه 24 هزار مگاوات ساعت به شبکه برق سراسری کشور منتقل و از این طریق بخشی از کمبود برق در کشور جبران می کند.
معاون سازمان انرژی اتمی یادآور شد: نیروگاه اتمی بوشهر از مهمترین تاسیسات کشورمان محسوب می شود و درشرایط حاضر نیروگاه اتمی بوشهر یک پروژه بین المللی و تاثیرگذار در صحنه سیاسی اجتماعی و اقتصادی کشور به شمار می رود.
احمدیان گفت: باید به محیط پیرامونی نیروگاه اتمی بوشهر توجه ویژه شود و اجرای پروژه های زیرساختی بوشهر در محیط پیرامونی نیروگاه امری ضروری است که این مهم در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد.
وی افزود: معیار اشتغال درنیروگاه اتمی بوشهر و تامین نیروی انسانی مورد نیاز این مرکز صنعتی با اولویت نیروهای متخصص بومی است.
احمدیان ادامه داد: کارشناسان، تکنسین ها و مهندسان نیروگاه اتمی بوشهر باید از طریق دانشگاه ها و مراکز آموزش فنی و حرفه ای بکار گرفته شوند.
وی اضافه کرد: تامین نیروی انسانی از بین متخصصان بومی بخش زیادی از مشکلات نیروگاه را برطرف می کند.
احمدیان با تاکید بر اجرای طرح کاداست در نیروگاه اتمی بوشهر اظهارکرد: با اجرای این طرح از گسترش ساخت و سازهای شهری و ساختمانی در منطقه جلوگیری می شود که نقشی مهم در تثبیت محیط منطقه ای دارد.
معاون سازمان انرژی اتمی ایران افزود: اجرای طرح کاداست 800 میلیون ریال هزینه دارد که استانداری بوشهر در تامین اعتبار این طرح مشارکت می کند.
استاندار بوشهردراین نشست گفت: حریم پنج کیلومتری نیروگاه اتمی بوشهر بلاتکلیف است که باید با ارائه و اجرای طرح های اصولی تعیین تکلیف شود.
مصطفی سالاری افزود: نیروگاه اتمی بوشهر به عنوان یک مرکز اقتصادی و نیروگاهی نقش بسیار مهم و حساسی در سطح ملی و بین المللی دارد و محیط پیرامونی آن مساله ای مهم است که باید وضعیت آن مشخص شود.
وی اظهارکرد: نیروگاه اتمی بوشهر به عنوان نماد اراده راسخ ملت ایرن مبنی بر حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای است که نقشی مهم و تاثیرگذاری در موفقیت ایران اسلامی داشته است.
سالاری یادآور شد: نیروگاه اتمی بوشهر نقش تاثیرگذاری در تولید انرژی برق دارد و اکنون بخش عمده ای از برق مورد نیاز کشور از طریق همین نیروگاه تامین می شود.
وی با تاکید بر ضرورت تامین نیروی انسانی مورد نیاز نیروگاه اتمی بوشهر از نیروهای بومی اضافه کرد: دانشگاه های علوم پزشکی، خلیج فارس و مراکز فنی و حرفه ای در تامین نیروهای ماهر و متخصص مورد نیاز نیروگاه اتمی بوشهر نقشی مهم دارند که باید برای تحقق این مهم اقدامات زیربنایی و اصولی فراهم شود.
استاندار بوشهر یادآور شد: مراکز آموزش فنی و حرفه ای نقشی مهم درتربیت نیروی انسانی مورد نیاز نیروگاه دارند و گواهی پایانی کسانی که دراین آموزش ها شرکت می کنند باید با تایید نیروگاه اتمی بوشهر باشد تا بتوان از تخصص و مهارت این افراد در سایر صنایع استفاده کرد.
سالاری با اشاره به پایین بودن ظرفیت دانشگاه های استان بوشهر گفت: درهشت سال گذشته 50 دانشگاه در کشور با رشته های گوناگون تاسیس شده در حالی که ظرفیت دانشگاه خلیج فارس بوشهر هیچ تغییری نداشته است.
وی با تاکید بر راه اندازی دانشگاه صنعتی بوشهر افزود: راه اندازی این دانشگاه باید در دستور کار وزارت علوم قرار گیرد تا بتواند نیروهای مورد نیاز مراکز صنعتی استان بوشهر از جمله نیروگاه اتمی، پارس جنوبی و دیگر تاسیاست استان فراهم کند.
استاندار بوشهر بر انعقاد تفاهم نامه بین نیروگاه اتمی بوشهر و مراکز فنی و حرفه ای تاکید کرد و گفت: با انعقاد این تفاهم نامه می توان بخش عمده ای از نیروهای مورد نیاز نیروگاه اتمی بوشهر با آموزش های مهارتی در این مرکز صنعتی تامین کرد. ک/2
7209 /539
05/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]