واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > کهگیلویه و بویراحمد در کهگیلویه و بویراحمد/
برنامه ریزیهای غیراصولی عامل رکود اجرای پروژه مسکن مهر/75درصد کارگران ساختمانی کارت مهارت ندارند
یاسوج – خبرگزاری مهر: استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برنامه ریزی های غیر اصولی مشکلاتی را در مسیر اجرای پروژه مسکن مهر استان ایجاد کرده است.
به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی ظهر یکشنبه در نشست شورای مسکن استان افزود: باید هرچه سریعتر زمینه اتمام طرح های مسکن مهر نیمه تمام در کهگیلویه و بویراحمد فراهم شود. وی بیان کرد: انشعاب های آب و برق، احداث شبکه جمع آوری فاضلاب از جمله مواردی است که باید در سریعترین زمان ممکن در طرح های مسکن مهر عملیاتی شوند. خادمی عنوان کرد: تعدادی از پیمانکاران طرح مسکن مهر پول دریافت کردند در حالی که پروژه های آنها غیرفعال است. وی همچنین اظهار داشت: 50 درصد اعتبارات اداره کل مسکن و شهرسازی در خصوص پروژههای مسکن مهر باید از طریق وزارتخانه، 25 درصد از طریق خود افراد و صاحبان مسکن و 25 درصد از طریق منابع استانی تامین شود. وی خواستار پیگیری برای جذب اعتبارات این اداره کل برای تکمیل و واگذاری پروژه های مسکن مهر شد. پنج هزار واحد مسکن مهر آماده بهره برداری است مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: پنج هزار و 950 واحد مسکن مهر در این استان وجود دارد که از این تعداد پنج هزار واحد آماده بهره برداری است.
ممتاز جهانگیری افزود: شش هزار و 281 پرونده متقاضی مسکن مهر به بانک های عامل استان معرفی شد که پنج هزار و 455 مورد انعقاد قرار داد شده است. جهانگیری بیان کرد: سرعت بخشیدن و تکمیل عملیات اجرایی مربوط به مسکن مهر باید در دستور کار مسئولان حوزه های مرتبط در استان قرار گیرد تا مردم و متقاضیان از این مسکن ها به خوبی بهره مند شوند. همچنین بخش دیگری از این نشست، به موضوع مهارت آموزی کارگران ساختمانی در استان اختصاص یافت. فقدان تخصص و مهارت کافی کارگران ساختمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فقدان تخصص و مهارت کافی کارگران ساختمانی در استان بر بسترسازی برای مهارت آموزی به این افراد تاکید کرد. خادمی گفت: اغلب کارگران ساختمانی که در استان مشغول به کار هستند از تخصص و مهارت کافی برخوردار نبود و این مشکلات عدیده ای ایجاد می کند. وی بیان کرد: بسیاری از کارگران ساختمانی روستائیانی هستند که بعد از عزیمت به شهر بدون هیچ تخصص و مهارتی مشغول به فعالیت و کارت مهارت فنی و حرفهای ندارند.
خادمی بیان داشت: این افراد اگر در حین کار ساختمانی دچار حادثه شوند بیمه تامین اجتماعی شامل آنها نخواهد شد و این مشکلات زیادی را برای خود و خانوادههایشان ایجاد میکند. استاندار بر بسترسازی برای آموزش این کارگران تاکید کرد و گفت: اداره کل فنی و حرفه ای باید این گروههای هدف را تحت پوشش آموزشهای خود قرار دهد. وی، اطلاعرسانی مهارت های کوچک و همکاری دهیاریها در این زمینه را راهگشا دانست. 75درصد کارگران ساختمانی کارت مهارت ندارند معاون شهرسازی شهرداری یاسوج هم در این خصوص گفت: بیش از 75 درصد کارگرانی که در ساختمانها مشغول به فعالیت هستند فاقد کارت مهارت اند و حدود 90 درصد از این کارگران از کارگران مقطعی هستند. سید ذبیحالله رمضانی افزود: صدور کارت مهارت برای کارگران ساختمانی موجب کاهش بسیاری از مشکلات فنی در ساخت و سازها می شود. وی بیان کرد: ساخت و سازهای ساختمانی در استان مشکلاتی زیادی دارند که علاوه بر شهرداری اداره کل راه و شهرسازی باید در این خصوص نظارت داشته باشد. رمضانی اظهار داشت: در سالهای اخیر عوارض بالای تامین اجتماعی باعث شده مردم در ساخت و سازهای خود تخلفاتی انجام دهند. وی تاکید کرد: شهرداری یاسوج به صورت جدی از ساخت و سازهای خلاف ضوابط شهرسازی و فاقد پروانه جلوگیری میکند.
۱۳۹۳/۵/۵ - ۱۴:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]