تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 24 دی 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):اعتماد به خدا بهاى هر چیز گرانبها است و نردبانى به سوى هر بلندایى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852671475




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همنشینی فرهنگ و سیاست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ یکشنبه 5 مرداد 1393 همنشینی فرهنگ و سیاست تهران-ایرنا- دیدار گرم و صمیمانه ی «حسن روحانی» رییس جمهوری با هنرمندان و تاکید وی بر تعامل هر چه بیشتر صاحبان قدرت با اهالی فرهنگ و هنر، بازتاب گسترده یی در روزنامه های امروز داشت.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز یکشنبه 5 مرداد 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** دولت و هنرمندان در کنار هم
در مراسمی که جمعه شب در یکی از تالارهای جانبی ساختمان ریاست جمهوری برگزار شد، روحانی باز هم به درد دل اهالی فرهنگ و هنر گوش کرد و تعامل صاحبان فرهنگ و صاحبان قدرت را خواستار شد. این موضوع دستمایه ی بسیاری از خبرها و تحلیل های روزنامه های امروز قرار گرفت.
روزنامه ی «ایران» با انتشار گزارشی با عنوان «همنشینی هنر و سیاست» و عکسی از این مراسم در صفحه ی نخست خود، به سراغ این دیدار رفت و نوشت: رییس جمهوری کشورمان در دیدار با اصحاب فرهنگ و هنر از ایشان خواست پرچم افتخار را همواره در اهتزاز داشته باشند تا همه جهان، ما را به عنوان ملت فرهنگ دوست بشناسند.
به نوشته ی ایران دکتر روحانی تاکید کرد: به این وسیله گرد و غباری را که به ناروا در سال های گذشته بر چهره ملت ایران پاشیده اند و ما را به عنوان اهل جنگ و خشونت معرفی کرده اند، می توانیم بزداییم.
روزنامه ی ایران در ادامه ی گزارش خود به نقل از رییس جمهوری به نقش هنرمندان در معرفی جامعه ی ایرانی اشاره کرد و نوشت: ملت ایران ملتی است که همیشه ضد خشونت و ضد افراط بوده است؛اگر هم گوشه ای فردی، جمعی یا گروه کوچکی راه دیگری می پیماید شما فرهنگ دوستان با زیباترین شعرها، ساخت بهترین فیلم ها، مجسمه ها و تابلو ها به همه دنیا بگویید که این ملت، ملت صلح، دوستی و برادری است. وی در بخش دیگری تأکید کرد: خیلی وقت ها بین قدرت و فرهنگ و هنر تنازع و رقابت بوده است؛ اینها می خواهند دل ها را بربایند و آنها می خواستند همه ملت قدرت آنها را بخوبی لمس کنند که این اشکال بزرگی است.
در این میان روزنامه ی «آرمان» هم در گزارشی با عنوان «همه منتظرند صدای شجریان را بشنوند» به سراغ این دیدار و خواسته های مطرح شده از سوی هنرمندان رفت.
به نوشته ی این روزنامه، «تهمینه میلانی» کارگردان سینمای کشورمان با بیان این که ما در حال حاضر در کشور به 1000 سینما احتیاج داریم گفت: باید برای هزار شهری که سینما ندارند سینما ساخته شود و این علقه عمومی بازگردانده شود. به نحوی که آن ارتباط سالمی که مردم با سینما داشته اند با راهکارهای مناسب بار دیگر ایجاد شود.
آرمان در بخشی دیگر به سخنان «حمید رضا نوربخش» یکی از خوانندگان سنتی کشور و خواسته ی وی مبنی براهمیت دادن هویت به هنرمندان موسیقی اشاره کرد و به نقل از وی نوشت: هنرمندان موسیقی باید احساس کنند که به آنها احترام گذاشته می شود و هویت آنها احراز شده است.شما در جریان فعالیت های انتخاباتی تان دوبار از هنرمندی نام بردید که صدایش جاودانه این ملت است. استاد محمد رضا شجریان، بعد از یک سال از استقراردولت همه منتظرند که این صدا بار دیگر در این مملکت طنین انداز شود.
«نشان دهید ایرانی اهل افراط نیست» هم عنوان گزارش روزنامه ی «ابتکار» بود که به درخواست رییس جمهوری از اهالی فرهنگ و هنر اشاره کرد و نوشت: رییس جمهوری با تاکید بر اینکه همه جهان، ملت را به عنوان ملت صاحب فرهنگ و تمدن می شناسند، از اصحاب فرهنگ و هنر کشور خواست در آثار فرهنگی و هنری خود بیش از پیش به دنیا نشان دهند که این ملت، ملت صلح دوست و ضد خشونت و افراط گری است.
یادداشت هایی نیز در این ارتباط در روزنامه ها منتشر شد.
روزنامه ی «شهروند» در گزارشی با عنوان «خود را بالاسر و قیم جامعه ندانیم» نوشت: خیلی وقت ها بین قدرت از یک سو و فرهنگ و هنر از سوی دیگر بر سر تصاحب جامعه نزاع و رقابت بوده است به این معنا که اهالی هنر می خواسته اند دل های مردم جامعه را بربایند و از سوی دیگر کانون های قدرت می خواستند با اقتدار و از سر سیاست با مردم سخن بگویند. برای حل این معضل تنها یک راه وجود دارد و آن این است که نه صاحبان قدرت و نه اهالی فرهنگ و هنر هیچ یک خود را بالاسر و قیم جامعه ندانند. همه ما باید پشت سر جامعه و در خدمت مردم باشیم. امیدوارم همراه با یکدیگر دست به دست هم دهیم و به ملت کمک کنیم تا بتوانیم با اراده قوی از راه های دشوار عبور کنیم.
ستون «یادداشت 1» روزنامه ی «آفتاب یزد» به یادداشتی از «مجید مظفری» بازیگر با عنوان « دولت و هنرمندان در کنار هم ایستاده اند» اختصاص یافت. مظفری در این یادداشت با خوب ارزیابی کردن این دیدار نوشت: به طور کلی در این جلسه یک موضوع کلی مشخص شد و آن این بود که نه دولت مقابل هنرمندان ایستاده است و نه هنرمندان در مقابل دولت ایستاده اند بلکه هر دو در کنار هم و در یک مسیر ایستاده و قصد دارند در همان مسیر حرکت کنند.
مظفری در بخش دیگری از یادداشت خود، به مقایسه ی دیدار هنرمندان و رییس دولت با ملاقات های مشابه در دولت های گذشته پرداخت و نوشت: در دولت های گذشته هم هنرمندان حرف هایشان را می زدند اما به این دلیل که شکاف بین دولتمردان و هنرمندان وجود داشت، حرف هایی که زده می شد و خواسته هایی که مطرح می شد فقط در حد حرف باقی می ماند و به قول معروف جامه عمل به آن پوشانده نمی شد. امید است ضمن اینکه هنرمندان ما توقع زیادی ندارند و خواسته هایی که هر جلسه ملاقات رئیس جمهور مطرح شد خواسته های عجیب و غریب و غیر ممکنی نبود به همین دلیل و با توجه به کارنامه یکساله آقای روحانی به نظر می رسد تحقق خواسته ها و وعده هایی که در این جلسه مطرح شد، خیلی دور و نشدنی نباشد.
روزنامه ی «شرق» هم سرمقاله ی خود را با عنوان «شفاف سازی بودجه هنر» به این موضوع اختصاص داد. «لوریس چکناواریان» رهبر ارکستر و نویسنده ی این سرمقاله با ابراز خرسندی از توجه رییس جمهوری به مقوله ی فرهنگ و هنر و زمانی که به هنرمندان اختصاص می یابد تا مسایل خود را بازگو کنند، خواستار راه اندازی ارکستر سمفونیک و ارکستر ملی شد و نوشت: رییس جمهوری خیلی لطف داشته اند و تا به حال چندین بار در صحبت هایشان تاکید کرده اند که ارکستر سمفونیک و ارکستر ملی باید دوباره راه اندازی و تقویت شود. ما هم به عنوان هنرمندان موسیقی باید از ایشان بخواهیم تا بودجه لازم را در اختیار ارکسترها قرار دهند. به گمانم باید بیشتر درباره ارکسترها صحبت می شد.الان ما نمی دانیم که چه میزان بودجه در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد قرار گرفته و این بودجه، تامین شده است یا نه؟

***گام های محکم دولت برای نبرد با رکود تورمی
روز گذشته نسخه ی کامل سیاست ها برای خروج غیرتورمی از رکود طی سال های 1393 و 1394 توسط دولت منتشر شد. این نسخه در 173 بند و در قالب چهار فصلِ سیاست های اقتصاد کلان، بهبود فضای کسب وکار، تامین منابع مالی و فعالیت ها و محرک های خروج از رکود تنظیم شده است. این خبر و یادداشت های مرتبط با آن در روزنامه های امروز بازتاب گسترده یی داشت.
روزنامه ی «اعتماد» در عنوان نخست خود با نام «نبرد با رکود در بسته اقتصادی روحانی» به انتشار محتوای بسته ی پیشنهادی خروج از تورم دولت پرداخت.
به نوشته ی اعتماد بر مبنای راهبردهای دولت در این حوزه با بازبینی مقررات موجود در راستای بهبود مبادلات ارزی، هزینه های جانبی نقل و انتقال ارز کاهش می یابد؛ باز خرید اوراق مشارکت پیش از سررسید و مجاز کردن معامله آن در بازار ثانویه ممنوع می شود؛ مداخلات در زمینه قیمت گذاری و سرکوب قیمت ها کاهش می یابد؛ دولت در زمینه قیمت گذاری، به جز اقلام خاص مداخله نمی کند و معافیت های مالیاتی بازار سرمایه به بازار پول تسری می یابد.
روزنامه ی «جهان صنعت» هم عنوان نخست خود را به گزارشی با نام «عبور تدریجی از تنگناهای مالی» اختصاص داد و به بازتاب متن کامل سیاست های اقتصادی دولت برای خروج غیرتورمی از رکود در سال های 1393 و 1394 پرداخت.
یادداشت هایی نیز در این ارتباط در روزنامه ها منتشر شد. «حسین راغفر» استاد دانشگاه و اقتصاددان در یکی از یادداشت های روزنامه ی آرمان با عنوان «بسته پیشنهادی دولت و اشکالات پیش رو» در کنار تقدیر و تشکر از بسته ی پیشنهادی دولت، به بیان اشکال های موجود در آن پرداخت و نوشت: جهت گیری کلی و فرض اساسی این گزارش این طور بیان شده که اصلاحات قیمتی می تواند تمام مشکلات را برطرف کند. در حالی که به صرف اصلاح قیمت ها نمی توانیم انتظار داشته باشیم مشکل رکود در کشور کنترل شود چون قیمت ها به تنهایی عامل یا متغیر اصلی در تخصیص منابع در کشور نبوده اند.
به نوشته ی راغفر، یکی دیگر از گزاره هایی که باید مورد بازنگری قرار بگیرد قیمت ارز است. در این بسته پیشنهادی آمده تثبیت نرخ ارز باعث کاهش نرخ ارز و افزایش واردات می شود. اما تجربه سال های گذشته نشان داد تغییر نرخ ارز از هزار تومان به 4هزار تومان از سال 1390 تا 1391 نه تنها باعث کاهش واردات نشد، بلکه واردات کالاهای لوکس را افزایش داد.این موضوع نشان می دهد قیمت ها راهنمای تصمیم گیری های اقتصادی و تخصیص منابع در کشورمان نیستند. گروه های فساد اقتصادی و مالی اصلی ترین عوامل موثر در تخصیص منابع عمومی هستند.
«رمزخوانی از بسته ضد رکود» هم عنوان گزارش روزنامه ی «دنیای اقتصاد» در این ارتباط بود که در آن به ارزیابی بسته ی پیشنهادی دولت پرداخت و نوشت: تغییر ادبیات اقتصادی از گفتمان شفاهی به گفتمان مکتوب یکی از دستاوردهای مهمی است که تیم اقتصادی دولت با انتشار این گزارش ذهن صاحب نظران را به آن مشغول کرده است. در این بسته به نظر می رسد دولت با یک تیر چند نشان زده و علاوه بر ریل گذاری مسیر خروج از رکود قصد دارد در بخش هایی از اقتصاد ایران اصلاح ساختاری اساسی انجام دهد که نمونه بارز آن اصلاح نظام بانکی، مالیاتی، اداری و گمرگی کشور و همچنین گنجاندن بخش هایی از لایحه حمایت از تولید در قالب این بسته است.دولت می خواهد چالش های پیش روی اقتصاد کشور را از طریق 28 بندی که مجلس قرار است درباره آن مقررات زدایی کرده یا قوانین جدید را به تصویب برساند حل و فصل کند. حال سوال اینجاست اگر مواردی از این 28 مورد از سوی مجلس با کیفیت مدنظر دولت تغییر نیابد، دست اندازی که در جاده خروج غیر تورمی از رکود به وجود می آید چگونه باید برطرف شود.

***باز هم غزه
توافق رژیم صهیونیستی و حماس برای اجرای آتش بس 12 ساعته که با هدف انتقال کمک های بشردوستانه اعلام و اجرای آن از صبح روز گذشته آغاز شد، نتوانست جلوی ورود هواپیماهای رژیم اشغالگر قدس به آسمان غزه را بگیرد؛ این مساله و همچنین تحولات غزه، همانند روزهای گذشته دستمایه ی بررسی و تحلیل بسیاری از روزنامه ها قرار گرفت.
«1000 شهید شجاعت غزه» عنوان نخست روزنامه ی «جوان» در این ارتباط بود. جوان نوشت: رژیم صهیونیستی در حالی که با آتش بس 12 ساعته در غزه توافق کرده است، باز هم آن را نقض کرد و حملات خود را علیه مردم بی دفاع ادامه داد. همچنین در طول آتش بس ده ها جسد فلسطینیان از زیر آوار ها کشف شد و تعداد شهدا به بیش از 1000 نفر افزایش یافت.
«نعمان رحیمی» هم در ستون «نگاه» روزنامه ی جوان در یادداشتی با عنوان «موازنه جنگی جدید در جنگ غزه» به آتش بس 12 ساعته اشاره کرد و نوشت: قریب به 20 روز از آتش و خون در غزه می گذرد و 12 ساعت آتش بس وقفه ای به حملات ارتش اسرائیل ایجاد کرد. شاید این آتش بس به مردم غزه فرصتی داده تا بعد از روزهای آتش بتوانند نفسی به راحتی بکشند و به کشته ها و خرابی هایی برسند که ارتش اسرائیل ایجاد کرده است.از نظر بین المللی آتش بس کوتاه مدت امیدی را ایجاد کرده تا زمینه برای ایجاد یک آتش بس تمام عیار ایجاد شود هرچند که معلوم نیست اسرائیل تا چه میزان به همین آتش بس پایبند باشد زیرا تانک های ارتش آن بعد از شروع آتش بس هم به سوی مردم شلیک کرده اند.
روزنامه ی «رسالت» هم در گزارشی با عنوان «اقدامات نتانیاهو نسل کشی است، باید تحت تعقیب کیفری قرار گیرد» به نقل از «سید مصطفی محقق داماد» عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی نوشت: دیوان بین المللی کیفری که بیش از 10 سال است از تاسیس آن می گذرد به جرایم خاصی رسیدگی می کند. در کنوانسیون موضوع تشکیل این دیوان جرایمی ذکر شده که اگر کسی مرتکب آن ها شود در هر مقامی که باشد قابل تعقیب و مجازات است. عقیده دارم اعمالی که این روزها طبق اعلام منابع خبری معتبر توسط بنیامین نتانیاهو علیه مردم غزه انجام می شود از مصادیق نسل کشی است و ایشان باید تحت تعقیب کیفری قرار گیرد.
سرمقاله ی روزنامه ی «جمهوری اسلامی» هم «صهیونیست ها بازنده اصلی نبرد غزه» نوشته ی «جلیل حسنی» بود که در آن با محکوم کردن جنایات اسراییل در نوار غزه نوشت: به اذعان محافل سیاسی و رسانه های بین المللی، این کشتار وحشیانه و حملات ددمنشانه نه تنها دستاوردی برای صهیونیست ها نداشته و این رژیم به هیچ یک از اهدافش دست نیافته است، بلکه بی آبروتر و رسواتر از گذشته شده است. صهیونیست ها با تمسک به قتل سه یهودی، یورش به غزه را آغاز کردند و اصلی ترین هدف خود را از بین بردن توان نظامی و قدرت حماس اعلام نمودند. با اینحال، حماس نه تنها تضعیف نشده است بلکه قدرتمندتر از گذشته به فعالیتش ادامه می دهد به گونه ای که شمار صهیونیست هایی که در این دور از عملیات مبارزان حماس به هلاکت رسیده اند بیش از دو برابر دوره های قبل می باشد. اکنون اذعان به این واقعیت که حماس از بین رفتنی نیست به محافل رسانه ای رژیم صهیونیستی نیز تسری پیدا کرده و آنها رژیم صهیونیستی را به دلیل راه انداختن حملات کور و بی حاصل شماتت می کنند.
روزنامه ی شرق هم در یادداشتی با عنوان «غزه؛ تقابل اخلاق و قدرت در حقوق بین الملل» به قلم «کامبیز نوروزی» حقوقدان به نقش شبکه های اجتماعی در افزایش آگاهی وجدان جهانیان از فاجعه های غیر انسانی اسراییل در غزه و تقابل آن با اخلاق سخن به میان آورد و نوشت:در دنیای ارتباطاتی امروز، کشتار غزه امتحانی تازه است برای حقوق بین الملل و حقوق بشر قرن بیست ویکم در روابط بین الملل. آیا نظم بین الملل، که سررشته اش در اختیار سازمان ملل، شورای امنیت و قدرت های بزرگ صنعتی است، در همسویی با وجدان و اخلاق بر اساس عدالت و انصاف و قواعد حقوق بین الملل و معیارهای حقوق بشر و موازین انسانی، از کشتار بیشتر جلوگیری می کند و به احقاق حقوق قانونی مردم غزه اهتمام می کند یا به سیاق گذشته، پنهان و آشکار، معیارهای حقوقی و اخلاقی را بر اساس جلب هرچه بیشتر منافع به بوته فراموشی می سپارد تا اسراییل بکند هرآنچه می خواهد؟

*** وندی شرمن از تعلیق تحریم ها می گوید
سخنان «وندی شرمن» معاون وزیر امور خارجه ی آمریکا در گفت وگو با «کریستین امان پور» خبرنگار شبکه خبری «سی ان ان» درباره ی گفت و گوهای هسته یی ایران و 1+5 و اشاره ی وی به تعلیق و هزینه بر بودن تحریم های ایران برای آمریکا و اروپا، بن مایه ی بسیاری از خبرها و تحلیل های روزنامه های امروز بود.
در حالی که بسیاری از روزنامه های حامی دولت اعتراف های شرمن را امید بیشتر به نتیجه بخش بودن گفت و گوها دانستند، روزنامه های مخالف و منتقد دولت به برداشت های منفی از این سخنان پرداختند.
«تعلیق ها، راهی برای لغو تحریم ها علیه ایران» عنوان نخست روزنامه ی «مردم سالاری» در این ارتباط بود.
به نوشته ی مردم سالاری وندی شرمن در گفت وگو با کریستین امان پور، مجری شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت : همانطور که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا گفته وی معتقد است یک مبنای معتبر (قابل قبول) برای ادامه این گفت وگوها وجود دارد. من فکر می کنم در همه این مذاکرات افراد تلاش می کنند نگرانی جامعه بین المللی درباره برنامه هسته ای ایران را برطرف کنند و اطمینان یابند آنها (ایرانی ها) به تسلیحات هسته ای دست پیدا نکنند و برنامه آنها کاملا صلح آمیز باشد. مخاطرات نسبتا بالا است و ما لازم است هرکاری را که از راه دیپلماتیک می توانیم،انجام دهیم و تلاش کنیم به جامعه جهانی تضمینی را که بدنبال آن است، بدهیم و ایران باید بتواند حرف های خود را با عمل واقعی و قابل راست آزمایی یکی کند.
در همین راستا، روزنامه ی شهروند هم در گزارشی به تلاش اوباما برای اقناع کنگره درباره ایران اشاره کرد و نوشت: تمدید زمان مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 با انتقاد شدید بعضی از اعضای کنگره آمریکا همراه شد و تعدادی از آنها گفتند اوباما بدون مشورت با کنگره تصمیم به تمدید مذاکرات گرفته است. اکنون باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، در تلاش است تا کنگره آمریکا را در مورد تصمیمش برای ادامه مذاکرات قانع کند، زیرا به خوبی می داند در صورت دست یافتن به توافقی نهایی با کشورمان، کنگره آمریکا نقشی اساسی در اجرا شدن و پایدار ماندن توافق خواهد داشت. در همین راستا اوباما روز سه شنبه وندی شرمن و دیوید کوهن، مذاکره کنندگان ارشد تیم آمریکا در موضوع هسته ای را برای ارایه توضیحات درخصوص تمدید 4 ماهه مذاکرات هسته ای ایران به کنگره می فرستد. این اقدام درحالی است که نشریه کنگره آمریکا در گزارشی تحلیلی به دستاوردهای توافق اولیه ژنو پرداخته و تأکید کرده است تمدید زمان مذاکرات نتیجه ای برد برد برای ایران و آمریکاست.
این در حالی است که روزنامه های همیشه منتقد به دولت، به بزرگنمایی برداشت های متفاوت خود از سخنان وندی شرمن پرداختند و از ناامیدی و یاس از نتیجه بخش بودن مذاکرات سخن گفتند.
روزنامه ی «کیهان» در گزارشی با عنوان « وندی شرمن: در توافق نهایی تحریم ها لغو نمی شود» به این موضوع پرداخت. به نوشته ی کیهان شرمن درباره چگونگی برداشته شدن تحریم های ضد ایرانی در صورت دستیابی به توافق نهایی هسته ای گفت: آنچه در اولین فرصت به ایران و به صورت علنی گفته ایم این است که ما تحریم ها را تعلیق خواهیم کرد نه لغو زیرا باید ببینیم که ایران هر آنچه که پذیرفته را اعمال می کند و در یک بازه زمانی به آنچه توافق شده پایبند می ماند.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**9294**9275**2054



05/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن