تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با اخلاق نيكو، گفتار نرم مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868819074




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اشاعه فرهنگ مدیریت صحیح مصرف از طریق مساجد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اشاعه فرهنگ مدیریت صحیح مصرف از طریق مساجد تهران بزرگ-ایرنا- شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ به منظور ترویج و اشاعه فرهنگ مدیریت مصرف برق در میان مردم راهکار حضور در مساجد شهر تهران را در پیش گرفته تا علاوه بر توصیه مبنی بر رعایت الگوی مصرف پاسخگوی سووالات نمازگزاران باشد.


به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، بررسی های کارشناسان امر بیانگر آن بوده که مصرف آب و برق با گذشت دو سال از آغاز اجرای قانون هدفمندی یارانه ها همچنان تحت کنترل است اما به نظر می رسد که با رشد قیمت ها در بخش های مختلف، فاصله معنا داری بین قیمت عرضه خدمات آب و برق با سطح عمومی سایر کالاها و خدمات شکل گرفته است که این امر می تواند به جهش دوباره مصرف در بخش آب و برق به ویژه در بخش خانگی پس از دو سال توقف منجر شود.
البته روند بی رویه مصرف خصوصا طی یکسال اخیر نشان دهنده آن است که توقف روند مصرف درحال شکستن است و خانواده ها مجدد رو به سوی مصرف بی رویه آورده اند.
این امر سبب شده دست اندرکاران صنعت آب و برق به منظور تشویق مردم به ادامه روند کاهش مصرف اقداماتی را در دستور کار خود قرار دهند.
مسوولان در بخش آب، دادن هشدارهای متعدد و تبلیغ در سطح معابر عمومی شهر و نیز کاهش فشار آب در بعضی از ساعات شبانه روز را راهکار های ترغیب مردم به اعمال مدیریت مصرف دانسته و اعمال کرده اند.
اما مسوولان بخش برق علاوه بر دادن هشدارهای پیاپی راهکار دیگری را در پیش گرفته اند تا شاید از این طریق فرهنگ درست مصرف کردن را در بین جامعه گسترش داده و نهادینه سازی کنند.
این راهکار بخش برق حضور مدیران صنعت برق در مساجد و آموزش مدیریت مصرف در بین نماز گزاران است.
بر همین اساس کاراشاعه و ترویج فرهنگ مدیریت مصرف برق در مساجد تهران ونهادینه سازی فرهنگ مدیریت مصرف برق از سوی مناطق 21 گانه شرکت در مساجد شهر تهران همچنان ادامه دارد .
مدیر منطقه برق سعادت آباد با همین هدف ضمن حضور در مسجد الرضا (ع) واقع در بلوار اشرفی اصفهانی نسبت به تشریح راهکارهای مدیریت مصرف برق در بین نمازگزاران این مسجد پرداخت .
در این برنامه کارشناسان منطقه برق سعادت آباد پاسخگوی سوالات مختلف نمازگزاران بودند.
مدیر منطقه برق تهرانپارس نیز با حضور در مسجد الاقصی تهرانپارس در جمع نمازگزاران گفت: استفاده از صحیح از انرژی برق ضمن اینکه صرفه اقتصادی برای شهروندان دارد کمک شایانی در تامین برق پایدار خواهد داشت .
بررسی موارد کاهش مصرف برق و لزوم اعمال مدیریت مصرف از سوی مشترکین از دیگر موارد مطروحه در این برنامه بود .
مدیر و کارشناسان منطقه برق دانشگاه نیز با حضور در جمع نمازگزاران مساجد محدوده این منطقه خواستار همکاری و مشارکت آنان در ترویج و اشاعه فرهنگ مدیریت مصرف برق شد.
در نشست های مساجد ضمن تشریح الزامات مدیریت مصرف برق بمنظور پایداری شبکه برقرسانی بویژه در فصل تابستان، نمازگزاران با راهکارهای مدیریت مصرف برق آشنا می شوند.
مدیر و کارشناسان منطقه برق افسریه نیز با حضور در مساجد این منطقه، با ارائه آموزش های لازم نسبت به ترغیب وترویج فرهنگ مدیریت مصرف انرژی برق برای نمازگزاران اقدام کردند.
مدیران صنعت برق در این نشست ها ضمن پاسخگویی به سوالات شهروندان بمنظور افزایش سطح آگاهی آنها به ارائه مباحثی همچون بررسی اهمیت وجایگاه کاهش مصرف برق، لزوم مدیریت مصرف در بخش خانگی، رعایت مصرف برق در اعیاد وجشن ها، مدیریت مصرف برق در ادارات ومساجد ولزوم همکاری ائمه جماعات در بحث مدیریت مصرف پرداخته اند .
تهرام/9977/ 699



05/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن