واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور: سرعت خودروها در جاده ها باید بازنگری شود تهران - ایرنا - رییس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور گفت: باید سرعت خودروها با توجه به وضعیت جاده ها و شرایط فرهنگی رانندگی، مورد بازنگری قرار گیرد که البته این سرعت عدد ثابتی نیست و نیاز است تا این موضوع توسط کارشناسان و صاحبنظران مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، «داوود کشاورزیان» روز شنبه در جلسه «کمیته هماهنگی و اجرای طرح های ترافیکی» افزود: در زمینه میزان سرعت خودرو در جاده ها اختلاف نظر وجود دارد که باید این اختلاف نظر به یک نظر واحد و مشترک تبدیل شود.
وی با اشاره به اختلاف سرعت بین ناوگان عمومی و خصوصی و وجود نگرانی در این زمینه، گفت: با بازنگری کلی در تمام سرعت ها، این نگرانی برطرف می شود. اکنون سرعت خودرو در آزادراه ها 120، بزرگراه ها 110 و جاده های اصلی 90 کیلومتر است که برخی کاهش 20 کیلومتری سرعت ها را پیشنهاد داده اند.
کشاورزیان ادامه داد: البته این پیشنهاد عدد ثابتی نیست و باید این مساله مورد بررسی قرار گیرد.
رییس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور با اشاره به کاهش تلفات جاده ای نسبت به سال گذشته، افزود: به موجب قانون، هر سه سال یک بار باید قوانین مورد بازنگری قرار گیرد.
** جریمه ها قدرت بازدارندگی را از دست داده اند
کشاورزیان ادامه داد: با توجه به تورم سه سال گذشته، جرایم، قدرت بازدارندگی خود را از دست داده اند، براین اساس موضوع افزایش جریمه ها از سوی وزارتخانه های کشور و راه و همچنین نیروی انتظامی به دولت تقدیم شده و اکنون این موضوع در کمیسیون اجتماعی دولت در دست بررسی است تا با تصویب هر چه سریع تر افزایش جریمه ها، شاهد آثار بازدارندگی آن باشیم.
وی، تجهیز 34 هزار کیلومتر از راه های شهری به دوربین های هوشمند، انجام 5/3 میلیون تن روکش آسفالت، انجام کار حفاظتی در یکهزار کیلومتر از راه های کشور، انجام 23 هزار خط کشی سرد و گرم برای ایمنی راه ها، ایجاد بیش از یکهزار و یکصد تابلوی آشکارساز فسفری، نصب 80 هزار انواع تابلوی مسیر نما و خطر نما، ایجاد دو هزار و 185 کیلومتر شیار لرزانده میانه راه و ایجاد روشنایی در 110 نقطه را از اقدامات سازمان راهداری در سه ماه اول امسال عنوان کرد.
** آغاز به کار امداد هوایی از نیمه اول مرداد ماه
رییس اورژانس کشور نیز در این جلسه با اشاره به راه اندازی 14 اورژانس هوایی، گفت: از نیمه اول مرداد ماه، اورژانس هوایی بصورت کامل فعال می شود.
«امین صابری نیا» با اشاره به آماده باش دو هزار و 87 پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی افزود: از این تعداد یکهزار و 274 پایگاه به صورت ناوگان زمینی فعالیت می کند.
وی گفت: استان های همدان، تهران، البرز، قزوین، شیراز، سیستان وبلوچستان، بوشهر، مشهد، اصفهان، مازندران، قم، ارومیه و بندرعباس باید به تدریج به ناوگان اورژانس هوایی مجهز شوند.
صابری نیا افزود: تا نیمه اول شهریور ماه نیز ناوگان های فرسوده باید به روزرسانی و تجهیز شوند.
به گفته وی، براساس دستورالعمل پلیس راهور از ساعت 20 تا 24، آمبولانس ها در محل مستقر بوده و چنانچه ماموریتی نداشته باشند، بصورت آلارم روشن، فعال خواهند بود.
** افزایش حجم تلفات جاده ای در صحنه تصادفات
رییس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا نیز در ادامه این جلسه گفت: در سه ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حجم تلفات جاده ای در صحنه تصادفات افزایش داشته، بویژه در راکبین موتورسیکلت ها که از 20 درصد به 43 درصد رسیده است.
سرهنگ «محسن مهرآرایی» با بیان اینکه 744 نفر در تصادفات جاده ای در حین انتقال به بیمارستان فوت شده اند، افزود: با افزایش تعداد آمبولانس ها، می توانیم تعداد تلفات را کاهش دهیم.
اجتمام(3) ** 9105 ** 1071
04/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]