واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سعی داریم با استفاده از ابزار خوشنویسی فرهنگ رضوی را در جامعه ترویج كنیم خبرگزاری پانا: رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مشهد و دبیر جشنواره خوشنویسی رضوی بیان کرد: عنوان جشنواره امام رضا(ع) می طلبد كه كارهای فاخر و سطح بالایی در جشنواره تولید شود.
۱۳۹۳ شنبه ۴ مرداد ساعت 12:34
به گزارش خبرگزاری پانا، در جلسه ستاد برگزاری دوازدهمین جشنواره ملی خوشنویسی رضوی یوسف امینی گزارشی از روند برگزاری این جشنواره ارائه و اظهار کرد: صرف برگزاری یك جشنواره هدف ما نیست ما سعی داریم با استفاده از ابزار خوشنویسی فرهنگ رضوی را در جامعه ترویج كنیم.
در ادامه ی جلسه علیپور رییس انجمن خوشنویسان ایران شعبه مشهد گفت: جشنواره خوشنویسی رضوی تنها جشنواره معتبر مذهبی است بنابر این سعی شده است در حوزه داوری از اساتید درجه یك كشوری استفاده كنیم سطح این جشنواره به حدی است كه برگزیدگان این جشنواره در سایر جشنواره ها نیز مقام می آورند وهنرمندان سطح بالای كشور هستند.
وی افزود: دغدغه ما در این جشنواره افزایش كیفیت جشنواره است این جشنواره در حقیقت ترویج فرهنگ رضوی است ما انتظار داریم توجه ویژه ای به این جشنواره بشود.
عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: در برگزاری جشنواره خوشنویسی رضوی باید از همه ظرفیتهای موجود استفاده كرد تا جشنواره ای در خور شان مشهد مقدس برگزار شود.
حجت الاسلام و المسلمین پژمانفر نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در جلسه ستاد برگزاری دوازدهمین جشنواره ملی خوشنویسی رضوی اظهار کرد: جشنواره فرهنگی و هنری امام رضا(ع) جشنواره بزرگی است اما نباید نگاه منطقه ای به این جشنواره داشت بلكه باید از ظرفیت همه كشور و همه نهادها در برگزاری این جشنواره استفاده كرد. وی افزود: جشنواره های موضوعی این جشنواره نیز باید از مشاركت سایر دستگاهها و بخش ها استفاده كنند و نگاه استانی و منطقه ای به جشنواره ها نداشته باشند. عضو كمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به تولیدات فاخر جشنواره خوشنویسی رضوی بیان داشت: باید این آثار در معرض دید عموم قرار گیرد تا اثرات خود را در جامعه بگذارد اگر هر ماه در یك استان نمایشگاهی از این آثار برگزار كنیم و آثار را در معرض دید همگان قرار دهیم آثار مردم را به محتوایی كه اثر ایجاد شده است می كشاند و قطعا تاثیر گذار خواهد بود. وی با بیان این كه هنر خوشنویسی هنر اصیل و مظلومی است گفت: اثر هنر خوشنویسی و خط در موقعیتهای مختلف حتی در كارهای روزمره نیز دیده می شود كسی كه اثر خوشنویسی تولید می كند تمام تجربیات خود و گذشته اش در اثرش تجلی پیدا می كند. حجت الاسلام و المسلمین پژمانفر افزود: باید برای این هنر یك چشم انداز مشخص كنیم پایه های این هنر را در یك نظام برنامه ای محكم كنیم اگر برنامه ای تدوین شود و برای ما هم وظیفه ای مشخص شود ما می توانیم بر اساس این برنامه پیش ببریم و مطالبات را دنبال كنیم. وی گفت: در حوزه اعتبارات نیز باید توجه ویژه ای به این هنر داشته باشیم چون دامنه فعالیت آن گسترده و سابقه دیرینه ای دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]