تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867402321




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قيمت اوراق مسکن ارزان می شود


واضح آرشیو وب فارسی:قیمت روز: قيمت "اوراق مسکن" ارزان می شود
  معاون وزير راه و شهرسازي، کاهش سرمايه گذاري در بخش مسکن را نگران کننده خواند و درباره افزايش قيمت اوراق مسکن در فرابورس، گفت: تمهيداتي در نظرگرفته ايم که اميدواريم در چند هفته آينده قيمت اوراق وام مسکن ارزان شود.

 حامد مظاهريان گفت : تصميم هايي گرفته شده است که بايد پس از اجرايي شدن اطلاع رساني شود. بنابراين گزارش قيمت هر برگ امتياز اوراق مسکن که دي ما سال گذشته 38 هزار تومان بود ، در روزهاي اخير به بيش از  از 97 هزار تومان رسيده است. قيمت اوراق وام مسکن در هفته گذشته با افزايش مواجه شد و به بيش از 8 ميليون تومان براي وام 45 ميليون توماني مسکن رسيد که قدرت خريد را کاهش مي‌‌دهد. معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به رکود بازار مسکن، افزود: کاهش سرمايه گذاري در بخش مسکن نگران کننده است چون در ديگر بخش هاي اقتصاد مانند اشتغال هم تاثير گذار است. کارشناسان معتقدند تقاضا براي خريد اوراق تسهيلات مسکن بسيار بيشتر از عرضه بوده و به همين دليل، بازار با کمبود اوراق روبروست. محمد کفاش پنجه شاهي ، مدير عامل کارگزاري بانک مسکن اظهار داشت: در پي افزايش تقاضا براي خريد اين اوراق و استفاده از آن، آمار معاملات و قيمت اين اوراق افزايش يافته است و تقاضاي خريد از اين اوراق که هر ماه صادر مي شد، بيشتر شده و عرضه کمتر از تقاضاست. وي ادامه داد: وام مسکن نيز از 25 به 45 ميليون تومان رسيده و تقاضا از ارديبهشت ماه براي خريد مسکن افزايش يافته است. کفاش متذکر شد: نماد اوراق تسهيلات مسکن به صورت ماهانه بازگشايي مي شود  و هم اکنون مصرف اين اوراق بيشتر از انتشار آن است به اين دليل که غير از افراد متقاضي خريد مسکن، انبوه سازان نيز از اين وام بهره مي برند. ابراهيم عنايت، مدير عامل کارگزاري بانک پارسيان هم درباره افزايش قيمت اوراق تسهيلات مسکن اظهار داشت: نوسان قيمت مسکن پس از تعطيلات نوروز بسياري از قشر متوسط جامعه را براي خريد مسکن به عنوان پس انداز ترغيب کرده است و اين قشر براي افزايش توانايي خود براي خريد روي به وام هاي مسکن آورده اند. وي در باره تمهيدات فرابورس در اين زمينه افزود: فرابورس تمام کارهايي را که بايد براي اين بازار به خرج مي داد ، انجام داده است در حالي که فرابورس نه ناشر اين اوراق است نه دارنده اين اوراق. عنايت ادامه داد: باتوجه به تمام تلاش هاي فرابورس، مکانيزم خاصي که اين اوراق دارد و در بانک مسکن طراحي و در بانک مرکزي تأييد شده نشان دهنده اين است که درخواست براي معاملات مسکن افزايش دارد. مدير عامل کارگزاري بانک پارسيان خاطرنشان کرد : البته سابق بر اين دلالي هايي در اين اوراق ديده مي شد اما با قوانين سازمان بورس و تمهيدات فرابورس به مراتب جلوي اين دلالي ها گرفته شده است. وي در باره  نامتعادل بودن عرضه و تقاضاي اين اوراق گفت :  تقاضاي بيش از عرضه ، بازار را مجاب به افزايش قيمت اين اوراق کرده است در حالي که فرابورس در جلسه خود با حقوقي ها از آنها درخواست کرد همه اوراق تسهيلات مسکن خود را عرضه کنند. 

 

1393/5/4     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قیمت روز]
[مشاهده در: www.gheymaterooz.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن