تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر (ع):هر چیزی قفلی دارد و قفل ایمان مدارا کردن و نرمی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820673407




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۹۰ هزار تن انار در شهرستان ني‌ريز برداشت مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۴ مرداد ۱۳۹۳ (۱۱:۹ق.ظ)
رييس جهاد کشاورزي ني‌ريز: ۹۰ هزار تن انار در شهرستان ني‌ريز برداشت مي‌شود رييس جهاد کشاورزي ني ريز ازتوليد حدود ۹۰ هزار تن انار که عمده آن رقم انار رباب ني‌ريز است و ۱۲ هزار تن پسته از ارقام مختلف در ني‌ريز خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي عسکر اميدي، با بيان اينکه ني‌ريز شهري با اقليم خشک و متوسط بارندگي بلند مدت زير200 ميلي ليتر است، اظهار کرد: اين شهرستان قطب مهم توليد محصولات باغي استان با 93 هزار هکتار سطح زير کشت، 48 هزار هکتار باغ‌هاي ديم و آبي و 45 هزار هکتار زراعت است.
وي گفت: ني‌ريز نخستين توليد‌کننده پسته استان فارس با سطح زير کشت بيش از 19 هزار هکتار، نخستين توليد‌کننده انار فارس با سطح زير کشت بيش از 6 هزار هکتار و توليد بيش از 80 هزازر تن انار، نخستين توليد‌کننده بادام ديم و آبي در استان با سطح زير کشت 8 هزار هکتار، دومين توليد‌کننده انجير بعد از استهبان با سطح زير کشت 7 هزار و 800 هکتار و رتبه نخست توليد نهال‌هاي شناسه‌دار مثمر و غيرمثمر نيمه گرمسير و سردسير با توليد بيش از 3 ميليون اصله نهال در سال است.
اميدي تصريح کرد: خشک سالي سبب افت شديد سطح آب‌هاي زيرزميني، خشک شدن قنات‌ها، چشمه‌ها و پيش‌روي آب‌هاي شور شده و مهم‌ترين دليل اين امر خشک‌شدن درياچه تشک بختگان است.
وي افزود: درياچه بختگان در کنار تمام محاسن زيست محيطي دو مزيت تامين رطوبت نسبي منطقه و تعديل دما را براي کشاورزان منطقه داشت که خشک‌شدن درياچه مشکلات زيادي براي کشاورزي ايجاد کرده است.
اميدي با بيان لزوم تغيير الگوي کشت با توجه به اقليم خشک و بحران آب گفت: اين اتفاق از سال‌هاي قبل شروع شده و ما به سمت کشت گونه‌ها و ارقام کم‌آب رو آورده‌ايم.
وي خاطر نشان کرد: مهم‌ترين مسئله محدود کردن و ممنوعيت توسعه کشاورزي سنتي آبي و جايگزيني اين نوع کشت است.
رييس جهاد کشاورزي ني‌ريز با بيان اينکه توسعه سيستم‌هاي نوين آبياري، کشت‌هاي متراکم و گلخانه‌اي و گونه‌هاي اصلاح شده از ضرورت‌هاي کشاورزي شهرستان است، تصريح کرد: با فرهنگ‌سازي و آموزش کشاورزان در استفاده مطلوب آب و تغيير گونه‌هاي مورد کشت درصدد اصلاح فرهنگ کشاورزي هستيم.
اميدي عنوان کرد: پيش‌بيني ما اين است که امسال حدود 90 هزار تن انار که عمده آن رقم انار رباب ني‌ريز است و 12 هزار تن پسته از ارقام مختلف در ني‌ريز توليد شود.
وي گفت: با توجه به کيفيت خوب محصولات درخواست ما از تجار و صادرکنندگان اين هست که در زمان برداشت محصول به ني‌ريز آمده و از اين فرصت براي معرفي و صادرات محصول استفاده کنند.
رييس جهاد کشاورزي ني‌ريز اظهار کرد: در سال گذشته به خاطر تحريم صادرات پسته و انار با مشکل مواجه شد و کشاورزان شهرستان به خاطر توليد بالاي محصولات به ويژه انار متحمل ضرر شدند چرا که در شهرستان صنايع تبديلي، بسته‌بندي و سردخانه وجود ندارد.
وي افزود: ظرفيت بالاي توليد محصولات کشاورزي در ني‌ريز فرصت سرمايه‌گذاري مناسبي است که با ايجاد صنايع تبديلي ارزش افزوده محصول توليدي بالا رفته که فرصت مناسبي براي کشاورزان و سرمايه‌گذاران است.
رييس جهاد کشاورزي ني‌ريز گفت: ما از تمام سرمايه‌گذاران در ايجاد صنايع تبديلي حمايت مي‌کنيم زيرا سبب رونق اقتصادي شهرستان و استان مي‌شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن