واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ مرداد ۱۳۹۳ (۱۷:۳۸ب.ظ)
مدير کل مشارکتهاي مردمي کميته امداد: مردم حق دارند بدانند وجوه شان کجا عرضه مي شود استان خراسان به عنوان يکي از استانهاي داراي کلان شهر با قرار گرفتن مرقد امام رضا (ع) بعنوان يک پايگاه معنوي بخشي از آيتم هاي تصميم گيري مرکز را به خودش اختصاي داده است.
به گزارش خبرگزاري موج، ثنايي مدير کل اداره اجرايي مشارکتهاي مردمي کشور طي بازديد از بازارچه ي کميته ي امداد امام خميني که در پارک کوهسنگي مشهد در حال برگزاري است با بيان اين مطلب گفت: مردمي که در پايتخت ساکن هستند اکثرا از ساير نقاط کشور هستند، با اقليم و توانمندي هاي مختلف که به واسطه ي مسوليتي که بر عهده دارند آنجا زندگي مي کنند، اما مردم مشهد بومي همين شهر هستند و انتظار فراتري از آنها در همه ي زمينه ها وجود دارد زيرا يکدستي و يکپارچگي در شهرهايي مثل مشهد ، شيراز و ... چشم گير تر است.
ثنايي افزود: ايامي که در آن به سر مي بريم ماه تجلي معنويات است و اعتقادات مردم در اين ماه با توجه به ذات پاک و ومعنوي که دارند به کمک تبليغات و اطلاعرساني هاي خاص خودش بارور شده و روح باطني افراد به جايگاه خودش نزديک تر مي شود.
ثنايي خاطر نشان کرد: با توجه به اينکه در رمضان عواطف مردم بيشتر بهسوي کارهاي خير گرايش مي يابد ما مي توانيم از چنين ظرفيت هايي بيشتر استفاده کنيم.
مدير کل اداره اجرايي مشارکتهاي مردمي کشور با اشاره به اين مطلب که کميته بعنوان پل ارتباطي بين 2 قشر موجود در جامعه يعني افراد توانمند و افراد نيازمند عمل مي کند و اين نگاه که ما تنها به نيازمندان خدمات ارائه مي دهيم درست نيست افزود: بخشي بنام معاونت مردمي مشارکتهاي مردمي در قالب خدمات رساني به اشخاص توانمند فعاليت مي کند و از درآمدهايي که از اين راه حاصل مي شود قشر دوم خانواده هاي امداد يعني نيازمندان بهره مند مي شوند.
ثنايي در خصوص طرح هايي که بصورتهاي مختلف، با رويکردهاي متفاوت و در فرهنگهاي متنوع اجرا مي شود اظهار کرد: اکنون 40 طرح را در دست اجرا داريم که همگي آنها در طول سالها قابل اجرا مي باشند، مثل پرداخت صدقه، جشن رمضان و... که خدمات رساني کلي دارند.
وي ضمن تاکيد بر اين موضوع که مردم حق دارند مطلع شوند وجوه شان کجا عرضه مي شود و خدمات رساني امداد به چه صورت است اظهار کرد: کميته امداد امام خميني از همان ابتداي تاسيس ش بنا به توصيه ايشان با شعار مردم براي مردم آغاز به کار کرد و اکنون نيز با ورود به توسعه و ايجاد شبکه هاي نيکوکاري در محلات اين خدمات رساني را با درآمدهاي مردمي و در پايگاه همان محله که مساجد هستند هزينه مي کند.
ايشان همچنين از 1500 مرکز نيکوکاري که تا کنون تاسيس شده اند ياد کرد و گفت: تا پايان سال اين تعداد به 2400 مرکز خواهد رسيد.
مدير کل اجرايي مشارکتهاي مردمي کشور در پايان افزود: دولت بودجه اي معادل 2500ميليارد ريال اعتبار براي کميته امداد امام خميني در نظر گرفته و خود امداد نيز بايد 2500 ميليارد تومان درامد داشته باشد تا قادر به تامين هزينه هاي خودش باشد که اين هزينه از طريق مردم، هزينه هاي تشکيلاتي و بخشي نيز از اعتبارات رهبري و همچنين اعتباراتي که از طريق فعاليتهاي اقتصادي که در اختيار کميته قرار مي گيرد تامين خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]