واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob دستگیری از مستمندان مهمترین ویژگی شهید حسنی بود اراک- ایرنا- همسر شهید ˈحسین حسنیˈ گفت: دستگیری از فقرا و مستمندان مهمترین ویژگی این شهید والا مقام بود
ˈخدیجه باقریˈ روز پنج شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: تمام مدتی را که با حسین زندگی کردم دغدغه مستمندان و دستگیری از آنها سرلوحه تمام کارهایش بود.
وی ادامه داد: ایشان در تمام کارهایش امام علی(ع) را الگو قرار می داد و می گفت اگر تمام مردم ایران اسلامی از مستمندان و فقرا دستگیری کنند ایران آباد می شود و هیچ مستمندی در کشور باقی نمی ماند.
همسر شهید حسنی بیان کرد: من 13 سال با حسین زندگی کردم و بدون اغراق هیچگونه خاطره بدی از ایشان در ذهنم وجود ندارد چرا که ایشان روحیه ای خدایی و معنوی داشت و هیچگاه به کسی بی احترامی و پرخاشگری نمی کرد.
باقری اظهار کرد: از ابتدای جنگ تحمیلی با وجود اینکه دوران مقدس سربازی را به پایان رسانده بود حال و هوای جبهه ها به سرش افتاد و با حضور در پایگاه بسیج مسجد الزهرا(س) به جمع آوری کمک های مردمی برای اعزام به جبهه ها پرداخت.
وی اضافه کرد: حسین به هنر عکاسی بسیار علاقه مند بود و آن روزها برای روزنامه های اطلاعات و کیهان عکاسی می کرد، یک روز ظهر که به منزل آمد گفت قرار است که به عنوان عکاس به جبهه جنوب کشور اعزام شوم.
باقری بیان کرد: من ابتدا حرف حسین را جدی نگرفتم اما هر روز که می گذشت او به رفتن مصمم تر می شد، تا اینکه روز 24 آذرماه سال 1360 کوله بار سفر را بست و به عنوان عکاس به جبهه جنوب اعزام شد.
وی اظهار کرد: وقتی از جبهه به مرخصی می آمد شجاعت و دلیری رزمندگان اسلام ورد زبانش بود و قصه های رشادت های جوانان ایران زمین را در میدان های رزم با غرور و سربلندی برای من و پسر و دخترش تعریف می کرد.
این همسر شهید اضافه کرد: حسین حدود پنج سال در جبهه ها بود و هر بار که می خواست از مرخصی به جبهه برگردد می گفت همه دوستان و رفقا رفتند و افتخار شهادت نصیب من نمی شود، برایم دعا کنید.
باقری خاطرنشان کرد: آخرین باری که حسین از مرخصی به جبهه رفت 15 دی ماه سال 65 بود که چهار روز بعد از آن عملیات کربلای پنج آغاز شد، سه ماهی از رفتن حسین می گذشت که با ما تماس نگرفته بود، چندین بار به پایگاه مسجد الزهرا(س) مراجعه کردم و با دوستانش تماس گرفتم اما همه می گفتند حسین در عملیات است نگران نباشید انشاءلله همین روزها تماس می گیرد.
وی بیان کرد: سرانجام در 28 بهمن ماه همان سال خبر شهادت حسین را از در طریق پایگاه مسجد الزهرا(س) به ما رساندند و چند روز بعد هم پیکر مطهرش را به اراک منتقل کردند و در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) اراک به خاک سپرده شد.
همسر این شهید با ذکر خاطره ای از او اظهارکرد: از پدر ایشان شنیدم که من ندیدم که هیچگاه نمازش از زمان 9 سالگی ترک شود یا قضا شود و یا سر موقع خوانده نشود و ایشان قلبی بزرگ و پر ایمان و نترس داشتند.
وی گفت: بعد از شهادت ما فهمیدیم خانواده مستضعفی بودند که ایشان مخفیانه برای آنها برنج و پول و دیگر مایحتاج می بردند گویا یکی ایشان را تعقیب کرده بود و شناخته بود که او شهید حسنی است و آن شهید ، او را قسم داده بود که به کسی نگوید و بعد از شهادت ایشان گفت طاقت ندارم خوبیهای علی گونه شهید را نگویم.
شهید حسین حسنی در 21 فروردین ماه سال 1328 در اراک متولد شد و در 28 بهمن ماه سال 1365 در عملیات کربلای پنج به درجه رفیع شهادت نائل آمد.ک/3
7115/559
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
02/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]