واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ مرداد ۱۳۹۳ (۹:۱۶ق.ظ)
عوارض دريافتي از شهروندان تنها 20 درصد هزينههاي جاري مشهد است شهردار مشهد گفت: عوارض دريافتي از شهروندان مشهدي تنها 20 درصد از هزينههاي جاري است.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد صولت مرتضوي در جمع اهالي منطقه 8 مشهد که در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) افزود: قطار شهري مشهد با قطر 9.40 متر در عمق 20 متر به طور متوسط تقريبا تاکنون 9 کيلومتر حفاري کرده است که حفاري و تکميل هر کيلومتر از آن حدود 150 ميليارد تومان هزينه دارد.
وي افزود: از اواسط بهمن سال گذشته تاکنون تنها در اين خط 3.5 کيلومتر حفاري صورت گرفته و همچنين با احتساب ايستگاهها 22 جبهه فعال عمراني در اين خط داريم.
شهردار مشهد تصريح کرد: پيمانکار قطارشهري در خصوص اتمام حفاري جبهه شمالي قول خود را زودتر از موعد عملياتي کرد و اميدواريم اين اتفاق براي تمام پروژه نيز محقق شود.
مرتضوي با بيان اينکه هماکنون منابع ارزي و ريالي براي بهرهبردلاري هر چه سريعتر خط دو قطارشهري تامين شده است، گفت: در اين راستا 141 ميليون يورو در حوزه اعتبار ارزشي و 80 درصد منابع ريالي آن تامين شده و مابقي اعتبارات لازم طي سه سال آينده تامين و تزريق خواهد شد.
وي ادامه داد: اعتبارات مطرح شده در خط 2 قطار شهري تماما عوارض شهروندان نيست بلکه اعتبارات ملي نيز در آن گنجانده شده است.
مرتضوي خاطرنشان کرد: اگر منابع مالي تامين شده خط 2 قطار شهري را در بانک بگذاريم ميتوانيم سالانه 500 ميليارد تومان سود دريافت کنيم اما ميخواهيم با اجراي آن خدمتي براي شهر کرده باشيم.
شهردار مشهد اضافه کرد: اکنون در هر کجاي شهر فعاليتي را ميبينيد نامي از شهرداري در آن ديده مي شود و اين نشان از طيف بالاي فعاليت همکاران حوزه شهر است.
وي با اشاره به خدمات شهرداري افزود: حدود 80 درصد برگزاري بار نمايشگاه قرآن بر روي دوش شهرداري بوده چرا که برپايي 18 غرفه، اعتبار براي برپايي، تبليغات شهري، وسيله اياب و ذهاب و ارائه زمين رايگان براي غرفهها تماما از طرف شهرداري مشهد صورت گرفته است.
حصار و نردههاي خطوط ويژه جمعآوري ميشود
مرتضوي گفت: از وضعيت زشت و زننده که در جاي جاي شهر وجود دارد خجالت زده هستيم چرا که حق شهروندان و زائرين شهر امام رضا (ع) اين نيست که قسمتهايي از خيابان را با نرده و حصار قصد جداسازي کنيم.
وي ادامه داد: بايد با اجراي يک طرح فرهنگ شهروندي اقدام به جمعآوري اين حصارها و اجراي گل و يا تنها يک خط سفيد کنيم و شهروندان نيز به محوطه عبور وسايل حمل و نقل عمومي تجاوز نکنند.
شهردار مشهد افزود: اگر بخواهيم در سال رفت و روب شهر، جمعآوري زباله، سرپا نگه داشتن ناوگان اتوبوسراني، تقويت آتشنشاني، افزايش فضاي سبز را تحت کنترل خود داشته باشيم حدود هزار ميليارد تومان در سال اعتبار نياز داريم، يعني مبلغي حدودا 3 برابر بودجه عمراني استان خراسان رضوي؛ پس چارهاي جز دريافت عوارض از شهروندان نداريم.
وي تصريح کرد: در تمام دنيا نقدينگي روي دوش ماليات مردم ميچرخد ولي در کشور ما اتکا به سمت منابع ملي و فروش نفت بوده، تمام عوارضي که از شهروندان دريافت ميکنيم کمتر از 20 درصد اعتبارات جاري شهر ميشود و مابقي از تراکم فروشي، اخذ عوارض تخلفات و پروانههاي ساخت و ساز تجاري تامين ميشود.
وي در پايان گفت: در اين شهر کسي اجازه پياده رو فروشي ندارد و کسي هم جرات آن را ندارد چرا که پيادهروها از متعلقات شهروندان است و حقالناس محسوب ميشود، اماکني که احتمال ميرود خودروها از آنجا وارد پياده رو شد و اقدام به پارک ميکنند بايد محصور شوند تا اين اتفاق نيفتد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]